If you want something, go for it #8
27, Tallinn, Estonya

M: Jaa ma kuulen.

K: Kus sa oled? Miks sa kodus pole? Kus sa öö otsa olid?
M: Ma olen ju kodus.
K: Siis miks sa enda toas pole? Kus toas sa siis oled?
M: Ma olen enda voodis ju...(avasin silmad) Ah sa kurat. Ma ei tea kus ma olen.
K: Ole hea ja tule koju... Või tegelt uuri välja aadress ja ma kohe tulen sinna.
M: Okei, ma saadan sulle sõnumiga.
K: Teeme nii. Ja kiirelt eks? Su ema ka muretseb juba.
M: Mhmh kallis.

Kõne lõppes.

Ma tõusin istukile ja võtsin enda riided, panin need selga. Vaatasin veel tagasi voodisse, kus ma olin maganud ja seal lamas Marek. Ma suundusin veel ta vannituppa ja vaatasin end peeglist. Kohutav juuksed sassis ja meik laiali. Pesin näo puhtaks ja juuksed sättisin kuidagi krunni.

Ma võtsin telefoni ja saatsin Kerdile sõnumi :" Musi, kas sa tead, kus Marek elab? Ma siin :S. Ma sain teada, kes neile seda tegi." Paari sekundi pärast tuli sõnum vastu:" Kohe tulen sinna, oota mind ära."

Ma läksin esikusse ja võsin enda jope ja saapad. Panin need selga ja jalga ning läksin Mareki maja ette. Ootasin seal ligi minuti ning Kert oligi kohal.

"Kallis, ära enam kunagi mulle nii tee. Eks?" ütles Kert, peale mida ta mind kallistas ja suudles. Ja me hakkasime liikuma minu maja poole. Ma noogutasin talle ja alustasin kiirelt rääkimist:" Tead,-selle-kogu-jama-taga-oli-Marek.-Ta-rääkis,-et-keegi-tahtis,-et-ta-seda-teeks.-Ja-siis-järgmisena-tõi-ta-mulle-juua-ja-siis-ma-hakkasin-ära-tulema-ja-siis-ma..-Ma..-Ma-edasi-ei-mäleta." "Ou kuule, rahune ja räägi aeglasemalt palun." palus Kert mind. "Olgu, olgu. Ma sain teada, et keegi tahtis, et Marek seda teeks ja Marek tegi selle ära. Marek sõitiski neile otsa. Tema seda tegigi Karlile. Eile ma hakkasin edasi küsima, siis ta tõi mulle juua ja ma hakkasin ära tulema. Ma olin esikus ja siis helistasid sina." Kert muutus vihaseks ning tugevdas enda haaret mu ümber.

Me jõudsime minu juurde ja esimese asjana tormasid vanemad mu juurde ja kallistasid mind. "Rahvas, ma olen kombes. Ma tean, et see polnud just parim tegu, mis ma tegin, aga minuga on kõik kombes."ütlesin ma neile ning nad said aru ja ema küsis:" Kas sa täna Kerlit ka vaatama lähed?" "Loomulikult lähen. Ma ei saa ju mitte minna. Ta mu õde ju siiski." "Liisa, mis sa oma saabuval sünipäeval saada tahad?" küsis Laura. "No mul oleks vaja, et Kerli terveks saaks ja siis ma tahaks endale uut mobla. Selle mobla asja teevad mamps ja paps ära, eks`?" Ema turtsus ja isa vaatas televiisorit edasi ning Laura naeris selle peale. "Mida?" küsisin ma ning liikusime Kerdiga minu tuppa.

"Noh, sa saad juba kahe nädala pärast kuusteist. Kuidas tunne on?" "Ise oled juba kuusteist hakkad vaikselt seitseteist saama ju." "nojah, seda küll, aga mis sa siis sünnaks tahad?" "mai teagi, vist mitte midagi. Tahaks mingi väikse peo korraldada. Mis sa sellest arvad?" "Hea mõte ju kallis." ütles Kert ning ma sain suudluse.

"Aga mis me selle Kerli asjaga teeme? Me ei saa ju seda nii jätta?" küsisin ma Kerdilt. "Sa ju tead, milleks Marek võimeline on? Seega me peame tasapisi seda lahendama. Sa kutsu Marek ka enda sünna peole, või tegelt korralda eelpidu ja sinna kutsu ta. Me ei kutsu rohkem kedagi sinna tema semudest. Ja laseme Tiinal Agnesel ja teistel jälgida seda Marekut. Mis arvad?" küsis Kert. Ma noogutasin ning küsisin:"Aga millal ma siis selle eelpeo korraldan? järgmine nädal?" "No ma ei tea, seda veel vaatame eks?" "Olgu, sa midagi süüa v juua tahad?" küsisin, et teemat vahetada. "Ei, aitäh pakkumast." ütles Kert ja Istus mu voodile.

Olime paar tundi minu juures olnud ning ma tegin ettepaneku:"Kuule, läheks Kerlit vaatama?" "Mhmh, ütle oma emale ka siis eks?" Ma läksin ütlesin emale ning ema luges mulle sõnad peale, et midagi sellist mis oli, rohkem ei korduks.

"Tsau Kerli, kuidas sul siin?" küsisin ma esimese asjana. "Noh käib kah, te ei tea, kuidas Karlil on?" tundis ta muret. "Ma lähen uurin." ütlesin ning suundusin Karli palati poole.

Karli ema oli endiselt truult enda poja kõrval ja hoidis ta kätt. "Tere" ütlesin ma vaikselt. Sain vastu noogutuse. "kuidas temaga on?" küsisin ma. "Samad lood, mitte mingit paranemis märki." sain vastuseks. "Ma luban, et see kes talle nii tegi, saab karistatud ja mitte vähe." "kas sa tead, kes see oli?" küsis Karli ema. "Ee..Ei tea veel. Kuid ma uurin seda asja." ütlesin ning hakkasin lahkuma palatist. "Ole hea ja ära midagi mõtlematut tee eks?" palus Karli ema ning ma noogutasin ja ütlesin:"Headaega." sain sama vastuseks ja liikusin Kerli palatisse tagasi.

Peale Kerlil külaskäiku läksime Kerdiga kohvikusse. Ma tellisin friikartulid koos pihvide ja salatiga. Kõrvale võtsin õunamahla. Kert võttis ka friikartulid koos alatiga ainult, et viinerid olid juures. Kõrvale võttis sprite.

Meie juurde tuli, minu jaoks võõras, tüdruk, kes oli Kerdiga õudsalt sarnane ja kes kukkus koheselt Kerti kallistama. "Khm" köhatasin ning Kert ütles:"Liisa, tema on Kaisa. Ta on mu õde. Nagu sa arvad vist juba, siis jah ta on mu kaksik. Ja Kaisa, tema on Liisa, mu tüdruk." "Väga meeldiv" ütlesin ma talle. " Samad sõnad. Sa oled ilusam, kui Kert mulle rääkis." ütls ta mulle. Ma tänasin ning ütlesin:" Sa võiksid meiega lõunatada. Ongi rohkem seltsi meile." naeratasin ning Kaisa läks kohviku leti juurde.

"Miks sa mulle varem öelnud pole, et sul kaksik on?" küsisin ma Kerdilt. "Sest sa oleksid tahtnud temaga kohtuda ja ta elab siit liiga kaugel, et sinna minna või tema siia tulla. Muidu ta veedab terve suve siin." vastas ta mulle ning Kaisa oligi tagasi.

"Nonii, kohevarsti peaks saama toidu kätte. Ma maksin juba teie eest ka ära. Muide ma jään siia nädalaks." rääkis Kaisa. "Sa poleks pidanud." ütlesin ma Kaisale. "Ah, ära vingu, niikuinii oleks keegi meist pidanud maksma. Vahet ju pole, kes maksab ja kes mitte. Seekord tegin mina välja, järgmine kord teeb kumbki teist. Eksole? Aga rääkige, kas teil sünna plaane ka?" küsis Kaisa ning Kert ütles:" Järgmine nädal on Liisal eel sünnipäeva pidu." Ma lisasin:" Sa võiksid ka tulla. Oleks armas, kui sa liituksid. Valitud rahvas tuleb. Mitte midagi suurt. Tuled eks?" "Oh, tore. Saabki ennast lõdvaks lasta ja paar tantsu teha. Aga Liisa räägi, kuidas su õel on?"tundis Kaisa huvi. "No ta ärkvel ja tal enam-vähem. Peaks varsti haiglast ära saama." vastasin ma talle.

Meie toidud toodi ja me tänasime. "Sul poissi pole?" küsisin ma endalegi ootamatult. "On, ma peaksin temaga varsti kokku saama. Ta elab kusagil siin kandis. Ilus poiss on. Aga te teate Marekut?" küsis ta. "Marekut? Võimalik, et teame. Enne tahaks teda näha ja siis vaatab, kas sul areneb temaga midagi edasi või mitte. Eks?" ütles Kert ja Kaisa tundus tüdinud olevat. "Mhh, venna. Ma tean ise, kellega midagi aretan ja kellega mitte. Ma olen piisavalt vana ja piisavalt tark. A muide vanaema tervitab. Ta tahab, et sa talle külla ka tuleksid. Vanaisa oli kuu aega haiglas ja nüüd mingi ilgelt range pilgu alla vanaema poolt. Arst luges ju sõnad peale. Oh issand. Sa ju ei teagi.. Vaata see tüüp, kes mulle lilli ja kommikarpe ja siis ehteid tõi onju? See kolis ka kusagile siia kanti. Tahab kokku saada. Ta nagu täiega armas, aga noh, sa ju ütlesid, et ma ei suhtleks temaga. Aga igatahes, ma arvan, et oleks tore, kui Liisa ka minuga tuleks, siis saaks tema oma arvamuse öelda. Ta on ikka nii armas. Liisa sa ju tuleksid?" küsis ta minult. "No ma arvan, et..." ta segas vahele ja ütles:"Väga tore, siis homme kella kaheteist aeg hommikul. Või noh, kui sul kool siis peale seda eks?"





Loodan , et meeldib :)
Rohelisi ?- aitäh :)
Punane? - Põhjus ka palun .
Oleks armas, kui levitaksite juttu, et skoor tõuseks, siis võimalik, et teen palju tihedamini uue osa :)
Teatan meelsamini siin : http://www.rate.ee/clubs/53181 , kui komentaarides :)
Kuidas meeldis? Arvamused oodatud :)

30 views
 
Yorumlar

Henüz hiç yorum yapılmamış.
Yorumunu bırak, tartışmaya başla!

Blog
Bloglar 5 dakikada bir güncelleniyor