If you want something, go for it #2
27, Tallinn, Estonya

Minu maja ees võttis ta armsalt mu põsest kinni ja suudles mind. Meie selja tagant kostus pikk:"ÜÜ" Teadagi kes,see oli Laura.

" Mida sa seal häälitsed? Endal meest pole, kellega olla, siis pead häälitsema?" hüüdsin ma talle uksepeale. Ta näitas näpuga mu seljataha ning sealt tuli mingi tüüp. " Kes sa oled?" küsisin ma esimese asjana. "Mina olen Erik. Ja sina oled vist Liisa?" küsis to Erik kuidagi viisakalt. " Jah olen küll." ütlesin ning to Erik läks Laura juurde. Nad suudlesid.

Ma sosistasin Kerdile:"Ma vist eksisin natukese." Kert naeris ning see järel suudlses mind uuesti ja läks minema.

Läksin Laurast ja Erikust mööda otsejoones enda tuppa. Ma võtsin läpaka välja ja logisin kiirelt msni. Pidin panema oleku hõivatud, sest muidu jookseb arvuti kokku. Msni pealkirja suutsin ka ära muuta. Selleks tuli: Liizu Loves Kert (L)!!! . Ning juba tulid esimesed küsimused ja komentaarid. Et ma ei peaks igale ühele eraldi seda ütlema, siis tegin konveka ja ütlesin kõigile korraga: " Jaa tibud . Ma sain ta endale . Sellepärast ta tahtiski koju mind saata . Aga musikesed ma olen nats siin ja siis tõmban lesta . Trenni ju vaja minna :) ! Keegi rääkida tahab , siis eraldi aknas . Aitäh musikesed ! "

Minuga tuli ka Kert rääkima. Ma avasin akna ning näha oli, et ta muutis oma pealkirja.

Kert Loves Liizu (K) says:
Tsau tibu(L)
Liizu Loves Kert (L)!!! says:
Tsau kallis(K)
Kert Loves Liizu (K) says:
Sa siis juba nii õnnelik, et isegi minu lisasid konvekasse ja rääkisid kõigile ? :P
Liizu Loves Kert (L)!!! says:
Jaa :D
Kas ei tohi ? :(
Kert Loves Liizu (K) says:
Võib ikka .
Lausa peab:)
Liizu Loves Kert (L)!!! says:
Jeii (K)
A kuule,
Ma pean trenniasjad kokku panema.
Varsti räägib(K)
Kert Loves Liizu (K) says:
Okei.
oota korra
mine feissi, Palun!(K)
Liizu Loves Kert (L)!!! says:
mis sinna?
a poh, ma kohe.
Kert Loves Liizu (K) says:
Tore,
Tibu, mis kell sul trenn hakkab?
Liizu Loves Kert (L)!!! says:
16.30
A ma pean varem kohal olema.
Miks küsid?
Kert Loves Liizu (K) says:
Ma tulen kella neljaks su maja juurde.
Ma saadan su ära.
Sobib?
Liizu Loves Kert (L)!!! says:
Okei musi.
A ma nüüd feissi.
Login siit välja ja panen asjad valmis.
Tsau siit(K)
Kert Loves Liizu (K) says:
Okei. Tsau tibu.

Logisin välja ja tormasin feissi. Seal oli järjekordselt palju teateid ja mängu taotlusi, mida ma hullult vihkan. Üks teade meeldis mulle eriti. Kert pani ennast minuga kihlatuks. Nii armas lihtsalt. Võtsin selle vastu ja logisin välja. Hakkasin enda trenni asju otsima.

Kapist sain püksid. Pesuresti peale oli pluus ja tossud sain ma kapist. Trenni riided koos ja mõne hetke pärast hüüdis mind Laura:" Liisa, tule siia." Ma karjusin talle vastu:" Mida on? Mai viitsi tulla. Kui tahad midagi, siis tule ise. Ma ei ole su sabarakk või ori. EKSOLE!" Viimast sõna ütlesin eriti rõhuga.

Ta tuli mõne hetke pärast minu tuppa. " Liisa, ole nii hea ja tule minu ja Erikuga spasse kaasa. Sa võta see kobe kutt ka kaasa." Ma tegin suures silmad , mu suu vajus lahti ja ma lõpuks küsisin:" Mis see on mingi troll vä?" Laura hakkas naerma ja ütles:" Ei ole troll. Tegelt ka tule. Mai raatsi kedagi teist kutsuda. Tule. Räägi selle kompuga." Ma selle peale:" Millal see on?" "Järgmine nädal võime juba minna." ütles ta. " Ee, Okeiii. Ma siis mõtlen ja arutan seda temaga." ütlesin ning tegin näo nagu mul oleks sellest ükstaspuha. " Anna kolmapäevaks teada." Ütles ta mulle ja läks minema.

Kuna kell oli alles pool neli, siis võtsin enda matemaatika vihiku ja õpiku välja ja kordasin vajalikke valemeid, et järgneval tööl mitte põruda. Ma õppisin seda oma viisteist minutit ning siis andsin alla. Ma läksin edasi bioloogiaga. Seal oli ainult töövihik täita ning seda ma ka tegin. Kui selle valmis sain siis helises telefon. helistajaks oli:"Kertmuska(L)" M-mina, K-Kert.
M:Jaa musi.
K:Kus kaugel oled? Ma su maja ees juba.
M:Kohe liigun. Ma õppisin homseks ära. Mul läheb oma viis minutit.
K:Okei kallis. Ma ootan. Tsau.
M:Tsau.

Kõne lõppes ja ma võtsin enda trenni asjad ja jooksin alla. Panin jalanõud jalga jope selga ja läksin maja ette, kus ootas mind Kert.

Ma jooksin Kerdi juurde ja sain temalt suudluse ning kallistuse. Ma alustasin jutuga:" Kuule kallis. Kas sa ei tahaks järgmine nädal minu, minu õe ja ta peikaga spasse tulla?" Kert hakkas naerma ja küsis:" Miks me ei võiks kahekeisti kuhugile mujale minna. Kohvikusse, ujuma, mõnd mängu vaatama või kuhu iganes?" Ma vaatasin talle otsa ja ütlesin:" Hea mõte. Millal sa kuhugile minna tahad?" Ta jäi mõltema. Ma müksasin teda küünarnukiga ja ta reageeris. " Noh?" küsisin. Ta vastas:" Küll ma midagi välja mõtlen. Aga ma ei saaks su trenni vaatama jääda?" See küsimus tuli mulle ootamatult, kuid ma sõnasin:" Ma räägin treeneriga. Ehk saad isegi meiega tantsida." Ta muigas ning me sisenesime hoonesse.

Me läksime otsejoones treeneri juurde. Ma küsisin:" Treener, kas ta tohib täna meie trenni vaatama tulla?" Treener naeratas ning lausus:" Muidugi võib. Kas sa tantsida oskad?" Kert naeratas ja ütles:" Ausalt öeldes ei oska." Treener muigas ning ütles:" Pärast tönast võid kindlalt öelda, et natukese ikka oskad. Sul riided olemas?" Kert muutus näost valgeks ning ütles:" Ei ole, aga ma elan siin ligidal. Viis minutit ja tagasi." Treener:" Selge. Mine käi ära. Liisa ootab sind seni." ning treener lahkus. " No musi. Käi kähku ära. Talle ei meeldi kui hilinetakse." ütlesin ma Kerdile ning läinud ta oligi.

Viie minuti pärast oli ta kohal. Endal spordikott õlal. Ta tuli minu suunas ning me läksime pärast kallistust riietusruumidesse. Tema loomulikult meeste ja mina naiste omasse.

Treener alustas tunnikirjelduse jutuga:" Täna me siis alustame uue kavaga. Esialgu me õpime põhi samme ja liigutusi. Hiljem paneme paika, kes kus asub ja mis osa saab. Ja täna on meil lisa tantsia, kes tahtis pealt vaadata, kuid tantsib ka kaasa." Kõik naersid ning õpetaja jätkas:" Niisiis, võtke kohad ja tehke minu järgi." Õpetaja pani muusika taustaks ning näitas sammud ette, mis vaja teha.

*Peale trenni*

"Kallis, ma viin enda asjad kähku koju ja siis tulen kohe tagasi." ütles Kert mulle ja läks käis kodus ära. Ma jäin teda ootama ja minuga tuli rääkima üks trenni kaaslastest, Egert. " Kuule, kes see kutt on? Ta oskab päris hästi tantsida." " Ou ma tänan. Ta on minu Kert." ütlesin naeratades. " Sinu Kert?" ütles ta küsides. Ma noogutasin ning Egert küsis:" Kas ta tuleb meie trenni?Või oli ta täna niisama?" "No ma ei tea. Ma küsin ta käest ja ütlen sulle feisis või msnis." ütlesin ning ta noogutas ja ütles:" Teeme nii. Aga ma lähen. Mu isa jõudis. Hiljem räägib. Tsau." tegi mulle kalli ja läks minema.

Samal hetkel kui Egert autosse istus tuli Kert. "Tsau musi." ütles ta esimese asjana ning siis küsis:"Kes to oli?" ma naersin ning ütlesin:" Ta on Egert. Aga räägi, sa meie trenni ei taha tulla? Sa oskasid päris hästi tantsida." kui ma olin oma jutu lõpetanud siis Kert tegi paar tantsu liigutust ning ütles flirtivalt:"Võib-olla isegi et tulen." Ma hakkasin naerma ning sain kalli.

Minu maja juurde jõudes palus ta, et ma ootaksin teda kodus. Nii ma tegingi.

Esimese asjana panin enda trenniriided ilusti ära ja rätiku ja pesemis asjad panin ka ära.

Ema tuli minu juurde ja tahtis rääkida. Ma võtsin vaevaks teda kuulata ja istusin maha. Ema alustas jutuga:"Liisa, kas sa oleksid nõus kolima? Ma tahan nagu siit linnast ära minna. Sa võid siia kooli ja trenni jääda, aga oleks tore, kui sa oleksid nõus linna tulema." "MIDA!?" karjatasin ning jätkasin:"Ma ei tule mitte mingil juhul kuhugile mujale elama. Mina jään siia. Teie võite minna. Ma kasvõi kolin kellegi teise juurde, kes siin elab, aga mina mujale ei koli. Mitte mingil juhul." "Selge. Sinu arvamust ma siis tean. Aga sa ei pea karjuma eks?" ütles ema nagu vana rahu ise. Ma hakkasin naerma ning siis küsisin tõsiselt:" Kui Kert siia tuleb, siis ma tahaksin, et NEED KAS SEAL TOAS ei lärmaks nagu tavaliselt. Kas oleks võimalik?" küsisin ma ning ema noogutas ja lahkus.

Mõne hetke pärast helises ukse kell. Ma karjusin:" Ma lähen!" ning tormasin uksepeale. Ma avasin ukse ning mu ees oli suure kimbu roosidega ja šokolaadi karbiga poiss, kes mulle meeletult kallis. Ma lasin ta sisse ja samal hetkel tuli mu kasuisa, kes pidi kohe komenteerima hakkama:" Trevist. Ja kuhu Liisa need lilled panema peaks? Ta niigi paks, tahad teda veel paksemaks sööta?" viimane lause oli vihjatud šokolaadi karbile, mis mu käes oli. Ma hakkasin võltsilt naerma ning ütlesin:" Väga vaimukas. Ole hea too mulle suurt vaasi." ning see järel oli kasuisa läinud.

Ta tõi suure vaasi ja me liikusime minu tuppa koos lillede ja asjadega. Ma panin lilled ära ja siis istusin Kerdi sülle. Ta istus laua taga ja logis msni. Msnis hakkasid paljud temaga rääkima. Esimesena avas Kert Sandra akna. Minu üllatuseks ütles ta Kerdile :"


Loodan , et meeldib :)
Rohelisi ?
Punane? - Põhjus ka palun .
Teatan meelsamini siin : http://www.rate.ee/clubs/53181 , kui komentaarides :)
Kuidas meeldis? Arvamused oodatud :)

68 views
 
Yorumlar
-badgirl02- 17.02.2012

hea:)

lauraangel lauraangel 17.02.2012

Aitäh :)

Blog
Bloglar 5 dakikada bir güncelleniyor