If you want something , go for it #1
27, Tallinn, Estonya

Hey, mina olen Liisa. Ma olen 15 aastane. Ma elan koos oma ema ja kasuisaga. Isa elab teises linnas koos uue naisega. Mul on vanem õde Laura ja noorem õde Kerli. Laura on juba 17 ja Kerli on 12. Laura elab koos meiega, kuid Kerli elab koos isaga. Me elame neljakesi kahe korrulises majas. Mul pole parimat sõbrannat, kuid mul on palju häid sõbrannasi.

Aga siis jutu juurde.

"Liisa tõuse ülesse. Sa jääd veel kooli hiljaks niimoodi." virises Laura mu kallal. "Jaa kohe tõusen." karjusina ma vastu ja pöörasin külge.(Ma pole just kõigeparem ärkaja)"Kui palju ma pean sind äratama?" küsis Laura ja tiris mul teki pealt. "Jaa, üleval." ütlesin ning tõusin istukile.

Ma liikusin vannituppa ja hakkasin meigiga tegelema. Kui meik valmis siis soeng, seelärel panin endale riided selga. Kooliasjad olin juba õhtul valmis pannud seega võisin kooli poole suunduda.

Mulle helistas Tiina. M-mina , T-Tiina .
M: Jaa musi.
T: Kuule läheb sul kaua veel?
M: Ei, ma panen papud jalga ja tulen.
T: Okei, tee kähku. Ma ei viitsi oodata.
M: Okei, tsau musi.
T: Tsau musi.

Ma panin jalanõud jalga ja võtsin koti ning läksin maja ette. Tiina ootas mind juba koos Kairi, Madise, Agnese ja Taaviga.

"Noh, kus Kert on?" küsisin ma esimese asjana. "Tsau tibuu, Me peame talle jälle vastu minema. Magas sisse." ütles Kairi. "No aga liigutame, me jääme muidu kõik kooli hiljaks ju." kamandas meid Madis takka. "Olgu,olgu. Läheme siis." ütles Agnes ja võttis Taavi käest kinni(Nad käivad) ning siis me liikusime Kerdi maja juurde.

" Yoo rahvas! " hüüdis Kert meid nähes. Ma olin esimene, kes Kerdi poole jooksis ja teda kallistama kukkus(Ta meeldib mulle ja väga. Kõik teavad seda). Peale mind kallistas teda Agnes ja siis Kairi. Poisid andsid omavahel ruskat ning see järel suundusime kooli poole.

"Mis selle ajaloo tööga oli?" tundis Kert huvi. "Kõik kes said nelja või viie saavad kolmapäeva hommikul kauem magada. Peavad teiseks tunniks tulema. Teised peavad uuesti tegema." rääkisin ma talle ning ta kuulas huviga. "Sellest uuest kutist, kes teie klassi pidi tulema Liisa, sa ei tea midagi?" küsis Madis minult. "Mkm, pidi tänasest tulema. Aga mine sa tea, võib-olla on mingi kahtlane. Jube mõelda. Keegi ta nimest teab midagi?" küsisin ma. "Mingi Sander pidi olema." ütles Kairi. Noogutasin ning me kõndisime edasi.

Paari minutiga jõudsime kooli. Läksime garderoobi ja vahetasime jalanõud ning liikusime ülesse klasside juurde. Mina ja Kairi läksime oma klassi juurde ja teised läksid enda klasside juurde.

Tunni kellaga saime me klassi. Poole tunni pealt tuli uus poiss klassi. Õpetaja lasi tal ennast tutvustada ning oma kohale istuda. Tema kohaks osutus minu ees olev pink. Kuna istun koos Kairiga, siis kirjutasin mina kirja valmis, kus seisis:" Jou meees ! Kus koolist tuled ja kus elad ? - Kairi xoxo ! " Kairi andis selle Sandrile. Ta luges selle läbi ja hakkas kirjutama. Ta andis selle Kairi kätte ja pilgutas talle silma. Kairi naeratas ning andis ka mulle lugeda. Seal oli kirjas:" Joujap ! Kaberpikuloo Koolist . Kaseneeme 172a. ;) " (AutoriMärkus!Kool ja Aasress väljamõeldud)Kairi andis mulle pastaka ja selle kirja ning ma pidin kirjutama sellele:" Okei , vahetunnis räägime siis ?" Kairi andis selle uuesti Sandrile ning to kirjutas ja andis tagasi selle. Seal oli kirjas suurelt:" Jah, oleks tore! " ning sellega see kirjavahetus piirdus.

Vahetunni alguses jätsin ma Kairi ja Sandri omavahel rääkima ning seadsin suuna Kerdi juurde. Temajuurde jõudes hüüdsin:" Jouuu Kert! Mis toimetad siin?" ning temani jõudes kallistasin teda. " Jou piff! Ma siin räägin neiudega juttu." ütles ta poiste peale viibates. Hakkasin koos poistega naerma. See järel Kert ütles:" Olgu, vabandust preilid. Ma räägin nende poistega." näitas ta uuesti poistele. Ma hakkasin hullemini naerma.

Kert pani oma käe õle mu selja teisele poole õlale. Ma ehmusin ning vaatasin talle otsa. Kert naeratas ja tegi mulle silma. Ma naeratasin vastu ning see järel käis tunnikell ja ma tormasin klassi.

Järgnevad tunnid möödusid aeglaselt. Kuid vahetunnid läksid liiga kiirelt. Viimasel vahetunnil palus Kert, et ma ta ära ootaksin ja et me läheksime koos koju. Lubas, et saadab mu koju. Ma nõustusin ning jäin ootama.

Peale tunde ootasin ma Kerti viis minutit ning siis oli ta juba valmis ning me suundusime minu kodu poole.

"Liisa, ma tean, et ma olen sulle juba pikalt meeldinud, kuid pigem hilja, kui mitte kunagi. Kas sa oleksid minu tüdruk?" küsis ta minult. Ma jäin seisma ning peatasin ka tema. Ma võtsin talt käest kinni ja tirisin enda juurde ja kallistasin teda. Kallistuse ajal ütlesin:"Muidugi olen ma nõus." ning seejärel läksime me käest kinni hoides minu majani.

Minu maja ees võttis ta armsalt mu põsest kinni ja suudles mind. Meie selja tagant kostus pikk:"ÜÜ" Teadagi kes,see oli ...


Et siis uus järjejutt. Loodan, et meeldib.
Arvamused oodatud ja loodan , rohelisi saada.
Kui ei meeldi , siis võid teada anda , vb-la muudan midagi.
Kas jätkan?

76 views
 
Yorumlar

Henüz hiç yorum yapılmamış.
Yorumunu bırak, tartışmaya başla!

Blog
Bloglar 5 dakikada bir güncelleniyor