Fly with me #39 Viimane
27, Tallinn, Estonya

Me läksime koos minu juurde . Astusime sisse ning nägime , et kõik juba ootasid meid .

" No , mis lahti ? Juhtus midagi ? " küsisin ma murelikult . " Võib ka nii öelda . " ütles Lucy ning naeratas laialt . " Mis siis juhtus ? " küsisin ma edasi . " Istuge . Drew ole hea , kutsu Drake ja Kaisa ka siia . " palus isa .

Drew läks teisi kutsuma ning me Nick'iga istusime suuretoa diivanile . Paari minuti möödudes tulid ka teised . Drew istus minust võimalikult eemale , kuid Kaisa see eest minu juurde . Ta kallistas mind ja ütles : " Ma juba suutsin sind igatsema hakata . " Ma naeratasin ning kallistasin vastu . Nick võttis minult käest kinni ja me jäime ootama , mis juhtunud on .

" Te saate endale veel ühe pisikese õe või venna . " ütles Lucy rõõmsalt . Kaisa naeratas ja rõõmustas , sama tegid ka teised . Mina ei suutnud uskuda ning küsisin : " Tegelt ka ve ? Omg , palju õnne teile . " see järel kallistasin nii Lucyt kui ka isa .

" Siis on meil juba kahte asja tähistada . " ütlesin ma rõõmsalt . Drew vaatas mind kahtlase pilguga ja küsis : " Ja need oleks ? " Vaatasin ta poole ja ütlesin : " no esiteks see , et me saame endale uue pereliikme ja teiseks ma ju kolisin Nick'iga kokku . " Drew turtsatas ning läks minema .

" mis tal hakkas ? " küsis Lucy . Kehitasin õlgu ja ütlesin : " Ma lähen räägin temaga . " Kui ma minema hakkasin , siis ei tahtnud nick mind lasta , kuid ta ikkagi lasi ja ma läksin .

Koputasin Drew toa uksele ja astusin sisse . " Kas keegi lubas siseneda ? " sain ma küsimuse . " Ei , kuid ma pean sinuga rääkima . " ütlesin ma talle kindlalt . " Kui sa tulid sellest rääkima , kui tore elu sul Nickiga on , siis võid kohe heaga minema minna . Seda ma küll kuulata ei kavatse . " ütles ta mulle ülbelt , mille peale ma turtsatasin ning küsisin : " Mis sul seal all hakkas ? " " Kas sa siis ikka veel asru ei saa ? Ma armastan sind ja ma ei suuda sinust loobuda . See et sa kolisid , oli minujaoks jube . Ma ei taha enam sinuga rääkida . Mine ole oma Nickiga ja ära enam kunagi oma nägu siia tuppa too . Mine nüüd . " ütles ta mulle ja näitas käega uksele . " Ei , ma ei lähe . " ütlesin ning liikusin talle ligemale . " Ma pole kindel , et ma temaga olla tahan . Ma ei tea enam ise ka , kumba ma tahan , sind või teda . Loodan et suudad andestada . " ütlesin ma talle ja see järel suudlesime minu algatusel .

Peale suudlust ma kallistasin teda . Ta lõpetas kallistuse ja küsis : " Miks sa temaga sinna elama läksid ? " Ma vaatasin talle otsa ja ütlesin õlgu kehitades : " Ma ei tea . " Ma tundsin kuidas ta süda lõi . See lõi kiirelt ja tugevalt . Ma oleks heameelega seda kuulama jäänud , kuid ma pidin talle ütlema : " Ma ajan selle asja joonde ja kolin tagasi . Ma ei saa temaga jääda , kui ma sind samamoodi armastan . " " oled sa selles kindel ? " küsis ta minult .

Mu telefon helises . Helistajaks oli Melody . M-mina , Me- Melody .
M: Jaa ma kuulen .
Me: Ole hea ja jäta Drew rahule . Ta armastab mind , kuid sina meeldid talle . Ma arvan , et sa ei taha , et ma uuesti Ty ja Henryga ühendust võtan ?
M: See olid sina ?
Me: Jah olin . Ja nüüd ole hea ja jäta Drew rahule . Ta on minu jagu .
M: Sellest võid sa ainult unistada !
Me: Oled kindel ? See on ainult mu soov . Ja minu soovid täituvad . Ole hea ja mine oma Nicki juurde ja jätke Drew rahule . Muidu ootab sind midagi väga hullu .
M: Oli see ähvardus ? Sa tead ikka , et mu kõnesid kuulatakse pealt ja ma võin sind vabalt menti anda ? Sellest oled teadlik ?
Me: Piisavalt , kuid arvesta . Sa hoiad oma käbarad Drewst eemal . See suudlus mis teil just oli , see jääb viimaseks . Või muidu ... Sa tead seda juba isegi .
M: Ja jah , midagi veel ? Või võin ma telefoni käest panna ja uuesti Drewd suudelda ?
Me: Tahad seda teha ? Ma lähen siis kohe Nicki juurde ja räägin ta pehmeks , et ta aitaks mul su elu põrguks teha . Tahad seda ?

Drew segas vahele ja võttis telefoni enda kätte . D- Drew
D: Kes sa oled ja mida sa Melissast tahad ? ... Aa see oled sina Melody . Ma oleks pidanud seda arvama ... Ah nii jah ? ... Ja mis ajast sa Ty ja Henryga tegemist teed ? ... Mida !? ... Aa selge , tahad mind ? Saad minu , kuid Melissa jätad sa puutumatta on selge ? ... Minu . Seda sa ju tahadki ... Ah nii ? ... Selge , asi on otsustatud ... Kuulmiseni .

Ta andis mulle telefoni tagasi ning ütles : " Ole hea ja mine Nicki juurde tagasi . Sa pead temaga olema . Meil sinuga pole võimalust , kuna Melody teeb meid siis pihuks ja põrmuks . Palun mine . " palus ta mind . Ta suudles ja saatis mu alla .

" Kas kõik on korras ? " küsis Lucy . " Jaa , kõik on korras . " ütles Drew ja ma liikusin Nicki juurde . " Millal siis soolaleiva peo teete ? " küsis Drew , nagu poleks midagi juhtunud . " Ma arvan , et järgmine nädalavahetus . Melissa , me peaksime koju minema hakkama , õppima peab ju ka . Poest vaja ka läbi käia . Mis arvad kallis ? " Ma noogutasin ning me hakkasime liikuma . Meid saateti soojalt välja . Sain kõigilt kallistused ning me läksime .

" Mis Drewl siis oli ? " küsis Nick minult . " Ah , ma ei saanudki aru . Melodyga midagi . Nüüd on kõik korras . Mis sa süüa täna tahad ? " küsisin ma teema vahetuseks . " Okei , kui sa viitsid midagi teha , siis vali sina , aga kui sa ei viitsi , siis läheme võtame pitsa ja sööme seda ? " ütles ta küsides . Ma noogutasin ning nii me ka tegime .

Järgmisel nädalavahetusel toimus soolaleiva pidu . Kõigile meeldis meie uus kodu ja meie koer , kellele panime nimeks Ruudy . Minu tunded on ajapikku Drew vastu kustunud . Hetkel elame me Ikka veel Nickiga koos ja me oleme kihlatud . Ma ootan last ja olen juba 5 kuud rase . Melody ja Drew on koos olnud päris pikalt . Ty ja Henry palusid meilt andeks , et nad nii tegid ja nüüd saame nendega päris hästi läbi . Kaisa ja Tyler läksid lahku ning Kaisa on koos Henryga . Tyler leidis endale uue türduku . Vanemad said endale tütre , kelle nimi on Carmen . Carmen on juba nelja aastane ja ma käin temaga pidevalt jalutamas . Minu õpingud on pooleli raseduse tõttu ja Nick käib juba tööl . Õppimis toast tegime me lapsetoa . Me käime kuus korra vanematel külas . Meie elu on nüüd rahulik ja mõnus . Ma ei muudaks mitte midagi enda minevikust ära ja ka olevikust mitte . Mul on armastav pere ja hooliv mees , keda armastan . See kõik oli seda väärt.


Loodan et meeldib . Uus järjejutt http://www.rate.ee/blog/1388600/if-you-want-something-go-for-it-1 / http://lauraj2rjekad.blogspot.com/2012/02/if-you-want-something-go-for-it-1.html . Kes tahab teadet , siis võib küsida , teatan kindlasti :) .
Liituge ka klubiga : http://www.rate.ee/clubs/53181
Aga kuidas meeldis ? Arvamused oodatud .

51 views
 
Yorumlar
mariliis-12 14.02.2012

mega mega mega supper(Y)

teata(Y)

Blog
Bloglar 5 dakikada bir güncelleniyor