Fly with me #38
27, Tallinn, Estonya

Ma läksin koos Nick'iga enda tuppa . " Kallis , mis juhtus ? " küsis ta minult , kui uks oli sulgunud . " Midagi " ütlesin ma kahtlevalt . " Midagi ikka on . Räägi mulle . " palus ta mind .


Ma jäin mõttesse ja ütlesin siis : " Ma ei tea . Lihtsalt ma ei ole kindel , et ma Drew'st täiesti üle olen ja et ta mulle midagi enamat ei tähenda . See on nii keeruline minu jaoks . " Nick mõtles natukese ning siis ütles : " Oota siin . Ma käin korra ära . " ning läinud ta oligi .

Ma panin lilled ära lauale ning see järel istusin voodile . Mõne minuti pärast tuli Nick tagasi . Ise jumala õnnelik .

" No räägi . " ütlesin ma kavalalt . " Ma räägin sellest siis , kui asi on lõpuni aetud . Anna oma läpakas . " palus ta mind . Andsin talle oma sülearvuti ning läksin istusin ta kõrvale . " Kallis , kas sa saaksid mulle juua tuua , palun ! " palus ta ming ilusti ning ma läksin toast välja ja hakkasin köögi poole minema .

Drew tuli enda toast välja ja tuli minu juurde . " Kuule , Melody tahab sinuga millalgil koos välja minna . Tahtis su numbrit ja asju . Võin anda ? " küsis ta minult . " Ee jaa , aga ma nüüd lähen " ütlesin ning liikusin trepi juurde . " Kas sa väldid mind ? " küsis ta minult . " mkm , ma pean Nick'ile juua viima . " ütlesin ning läksin trepist alla .

Võtsin köögist klaasi ja kapist mahla ning valasin mahla klaasi . Panin mahla paki ära ja läksin enda tuppa . " Palun kallis . " ütlesin ning ulatasin talle klaasi . Ta võttis väikse lonksu ning pani lauale . " ühe lonksu pärast käisingi all ? " ütlesin küsides . " Ei , tule vaata . " ütles ta mulle ja tegi enda kõrvale ruumi . " Vaata seda maja . Ja vaata seda korterit . " Ütles ta mulle neile näidates . " Mis ma neist ikka vaatan ? Need kenad jah . " ütlesin ning võtsin klaasist lonksu . " Mis sa arvad , kui me kahekeisti sinna koliksime ? " küsis ta minult ning ma pursatasin mahla kõik suust välja talle otse näkku . " Sorry kallis . " ütlesin ning hakkasin naerma . Võtsin lauapealt salfräti ja hakkasin teda kuivatama . " Kas see oli nüüd jah või ei ? " küsis ta minult näidates käega enda mahlastele kohtadele .

Ma hakkasin naerma ning ütlesin : " Eii , see polnud vastus . Ma peaks mõtlema . Ma pean siis Lucy ja isaga rääkima . " " Ma juba rääkisin su isaga . Puhtalt sinu otsustada . " ütles Nick mulle ning ma tegin suured silmad . " Mis nüüd kallis ? " küsis Nick . " Ma ei teagi . Ah mis seal ikka . Kuna kolime ? " küsisin ma temalt . " No ma helistan kohe ära ja siis otsustame . Ma pean ka enda vanematele helistama . " ütles ta mulle ning läks eemale helistama .

Nii kaua kuni ta helistas , vaatasin ma tube ja hindu . See korter ja maja , olid ühe hinnaga , aga väga kallid . vaatasin ka odavamaid ning kui Nick tagasi minu juurde tuli , siis pakkusin talle . Ta ei tahtnud ning jäi ikka sellele majale kõige kindlamaks . " Miks sa seda maja tahad ? " küsisin ma temalt . " Sest see on ilus ja minu pruut peab olema ilusas keskkonnas . " ütles ta mulle ning see järel suudles .

Ta läks uuesti telefoniga rääkima ning tuli õnnelikuna tagasi . " Kallis , kahe päeva pärast saame võtmed . " ütles ta õhinal ja kallistas mind .

*Kahe päeva pärast*

" Melissa . Tee palun kiiremini . Me ei saa hiljaks jääda . " palus mind Nick ning kahe minuti möödudes olin ma valmis .

Nick ei vaadanud mu poolegi ning sõnas : " Lõpuks , Tule nüüd .. " ning kui ta mind vaatas siis tuli ta suust vilin ning : " vopaa , kui kena naine mul on . " see järel sain suudluse .

Me jõudsime maja juurde ning omanik oli juba kohal . " Vabandan , et nii kaua läks . " Ütles Nick . " Teie oletegi see noorpaar , kes seda maja tahavad ? " küsis majaomanik . Nick vastas : " Jah , meie . " Majaomanik see peale : " Selge . Te peate endale koera võtma . See on üks tingimus minupoolt . Kui teil koera pole , siis te ei saa selles majas kaua elada . Kõik , kellel on koer olnud on saanud rahulikult siin majas elada , kuid kellel koera pole on elanud siin kaks kuni kolm nädalat ja siis välja kolinud . " Ma ehmusin selle jutupeale ning küsisin : " Kas kass ei või olla ? ! " Kass võib ka , aga koer kindlasti . " vastas ta ning juhatas meid sisse . Ta rääkis veel teistest tingimustest ning see järel saime me võtmed ning läksime Nicki juurde .

Nicki ema : " Tere kallikesed , kuidas läks ? " Nick seepeale : " Tsau jaa , me saime selle maja . Me peame koera võtma nüüd . Ma võtan ülevalt veel paar asja ning siis me kolime minu asjad juba ära . Homme viime Melissa asjad . " Nicki ema noogutas ning me läksime ülesse , võtsime ta asjad ning hakkasime tema asju kolima .

Meile tulid Kaisa ja Tyler ka appi . Kolisime päev läbi ja lõpetasime õhtul kella kümne ajal . Mina ja Kaisa läksime koju ning Nick ja Tyler saatsid meid ära .

Järgisel päeval helistas varakult mulle Nick ning ütles , et ma oleksin kella kaheteistkümneks valmis . Ma olin nõus ning sättisin ennast kaheteistkümneks valmis .

Ta tuli mulle järgi ning me hakkasime asju autosse viima . Viisime asjad ilusti meie uude majja . Õhtupoole hakkasime asju lahti pakkima . Panime asjad ilusti kõik ära ja lõpetasime alles kell pool üheksa hommikul .

Majast siis niipalju , et see on kahele inimesele suur . Kaks korrust ja suur terrass . Aias on paar puud ja põõsast . Majas sees on meiejaoks suurepärane köök . Esimesel korrusel on suurtuba , millest saab minna väiksesse tuppa . Teisel korrusel on kaks tuba . Üks on meie magamis tuba ja teine on meie õppimis tuba . Magamistoas on ka wc ja vannituba . Ka esimesel korrusel on Wc ja vannituba .

Kui me lõpetasime , siis heitsime voodisse magama . Ärkasime kella kolme ajal päeval . Ma läksin õppimis tuppa ja panin oma sülearvuti tööle . Hakkasin koeri otsima . Ma leidsin paar ilusat koera ning näitasin Nickile . Nickiga vaatasime , et üks kutsikas , kes on pikakarvaline saksalambakoer , on meile sobilik . Nick helistas omanikule ning me võisime kohe järgmine päev kutsikale järgi minna .

Mulle helistas väga ootamatult Drew . M-mina , D-Drew .
M:Jaa ma kuulen .
D:Sa pead kiirelt koju tulema .
M:Miks , kas juhtus midagi ?
D:Lihtsalt tule .
M:Ehh.. okei ma olen poole tunnipärast kodus .
D:Meie juures , mitte kodus .
M:hey , see on endiselt minu kodu ka , eks ?
D:Jajah , mida iganes.
ning kõne lõppes .

" Hmm .. see oli küll imelik . " podisesin omaette ning Läksin riideid vahetama .

" Kallis kus sa minema hakkad ? " küsis minult Nick . " Ma pean koju minema . Midagi on lahti . Drew helistas . Aa ja kallis , me peame soolaleiva peo tegema , kui kutsu käes . " rääkisin ma talle . Ta ainult noogutas ja pani endale teised riided selga .

Me läksime koos minu juurde . Astusime sisse ning nägime , et kõik juba ootasid meid .


Tean , et kaua läks , aga ma olen hetkel haige ja pole palju aega tegeleda sellega , ravin end terveks ja siis teen tihemini :)
Aga loodan , et meeldib ja ootan rohelisi :)

38 views
 
Blog
Bloglar 5 dakikada bir güncelleniyor