Fly with me #33
27, Tallinn, Estonya

Hommikul ärkasin ma Kaisa raputuse peale . " Melissa , Melissa . Ärka palun kohe . " ütles ta mind raputades . " Mhh , mis on ? " küsisin . " Tule . Nüüd teeme meie poistele midagi armsat . " ütles ta mulle , mind tirides . " Olgu-olgu . Viis minutit veel . " ütlesin ning panin pea padjale tagasi . " Ei sa tuled kohe . " ütles Kaisa ning tiris mind kuni ma voodist maha kukkusin . Mõlemad naersime ning läksime vaikselt Nick'i toast ära .

Suundusime alla korrusele . Poiste vanemad olid üleval . " Tere hommikust Melissa ja Kaisa . Magasite hästi ? " tundis poiste ema Merily huvi . " Jah magasime küll , kuid meil on teile väike palve . Me läheme käime ära , oleme maksimaalselt tunni ajaga tagasi . Kui poisid peaksid tahtma minema minna , siis palun ärge lubage . Leidke neile mingi tegevus . Kas te saaksite seda meie heaks teha ? " küsis Kaisa . " Jah ikka saame . Nad peaksidki keldrist asju ära viskama . Aga minge teie siis . " ütles Merily . " Aitäh teile . Nägemist . " ütles Kaisa ning me läksime majast välja .

" Mis plaanid sul on Kaisa ? " küsisin kahtlustavalt . " Me kõigepealt läheme poodi . Poest vaja neile hommikusöök tuua . Poisid magavad õnneks kaua ja kurat sina ka . " ütles ta viimase lause naljatades . Ma haigutasin ning järgnesin Kaisale .

Kui me olime peaaegu kaubandus keskuse juures , siis tuli meile vastu see Ty ja Henry . Ma jäin seisma ja peatasin ka Kaisa . Ta küsis : " Mis sul nüüd ? " " Näe vaata , need tüübid . " osutasin ma poistele . " Mida ? Miks just täna ? " küsis Kaisa tüdinenud häälega . " Läheme eemalt . " ütlesin talle ning ta noogutas ja kaldus teelt kõrvale .

Meie õnnetuseks tulid ka Ty ja Henry seda teed pidi , kus me Kaisaga parasjagu liikusime . " Tere tüdrukud . " ütles Henry . " Tere jah ja headaega . " ütlesin ülbelt ja hakkasin Ty-st mööda minema . " Kus tõttad Melissa ? " küsis Ty . Vaatasime Kaisaga üksteisele küsivalt otsa ning küsisin Ty'lt : " Kuidas sa tead , et mina just mina olen ? " " Lihtsalt . Ära uuri asju , mida sul teada pole vaja . " ütles ta mulle . Naeratasin talle õelalt ning tahtsin Ty-st mööduda , kuid ta haaras minust kinni ning küsis : " Kuhu sul kiire ? " " Sinna kuhu sul pole . Palun lase lahti . " ütlesin ning seisin sirgelt . " Kuhu sul siis kiire on ? " küsis ta uuesti . " Temal pole kiire , minul on . Ma pean poole tunni pärast toidukraamiga Merily juurde minema . Ta muretseb meie pärast palju ja ta ei salli hilinemist . Palun laske meil minna . " palus Kaisa . Ty ja Hendy vaatasid üksteisele otsa ning Henry lõpuks ütles : " Me tuleme teiega kaasa . Me jälgime teid . " ning me hakkasime liikuma .

Kui me olime poes , siis palusime Tyl ja Henryl oodata . Nad jäid ootama kassade juurde . Me sisenesime poodi ja helistasime Tylerile ja Nick'ile . Nad lubasid viieteist minutiga kohale tulla .

Me kõndisime lettide vahel ja tegime nägu nagu otsiksime midagi ning lõpuks jõudsid poisid ja me võisime välja minna . Nick ja Tyler suundusid minu ja Kaisa juurde .

Kui nad olid minu ja Kaisa juures , siis liikusid ka Henry ja Tyler W. meie juurde . " Nonii , Saimegi mis tahtsime . Nüüd läheme rahulikult siit minema ja ei tule suuremat jama . " ütles Ty . " Oota , mis ajast teie meile tingimusi teete ? Ma soovitan teil rahulikult lesta tõmmata , sest meie teiega ei tule ja Drake ja Drew tulevad oma semudega siia . Nad peakski kohe jõudma . " ütles Nick seistes Henry vastas . " Ah nii on lood ? " küsis Henry ning jätkas : " Seega , siis oleme kõik korraga kätte saanud ? See on ju ainult hea . Muidugi meile , sest pikemalt ei ole vaja selle otsaga tegeleda . " ütles Henry irvitades . " Ahso , nii on lood jah ? Piinate meid raha pärast ? Tead kui magedaks see teid teeb ? Väga magedaks . " ütles Tyler , mille ajal ma lihtsalt muigasin . " Ja mida sa seal muigad ? Pole ammu tappa saanud ? " küsis Henry minult . " Oot oot , sa tuled minu tüdrukut ähvardama ? See ei lõppe sul hästi mees ! " ütles Nick kurjalt ning võttis tal kratist kinni ja tiris välja pääsu poole . Sama tegi ka Tyler Ty'ga .

Poe turvamees tuli küsima , kas kõik on korras ja siis tulid just Drew ja Drake sisse . " Siin need kaks pätakat ongi . Vabandust . Need meie vennad ja meie vanemad otsivad neid juba kolmandat päeva . Me toimetame nad koju . Aitäh teile . " ütles Drew . Turvamees noogutas ning meie liikusime välja . Kuna mina ja Kaisa olime Tyleri ja Nicki taga , siis Drew ja Drake võtsid minult ja Kaisalt ümbert kinni ja me läksime välja . Väljas liikusime kahte autosse . Ühes oli peale autojuhi veel Ty , Nick , Drake ja Ees istus Kaisa . Teises olin mina juhi kõrval ja taga olid Tyler , Drew ja Henry . Ty ja Henry istusid keskel ja neil olid käed kinni seotud , igaksjuhuks , et nad midagi ei korraldaks seal taga .

" Oi sa lits veel kahetseda seda oma õega . " sisistas Henry mulle , mille peale sai ta Drew'lt kõrvakiilu . " Ei tea miks ma peaksin seda kahetsema . " küsisin ma mõni sekund peale kõrvakiilu . " Sest Ty ei jäta seda asja nii ja mina ka mitte . " ütles Henry seda nagu oleks tal tõsi taga . " Eks me näe , mida te pärast sõitu arvate . " ütles Drew ja toppis Henryle teibi suu peale . " Miks see vajalik oli ? " küsisin ma Drewltmille peale sain vastuseks : " Eks ikka selleks , et ta vait oleks . " ning siis pööras Drew pilgu ära .

Kohale jõudes olime me mingis rannas . " Mis me siin teeme ? " küsisin ma Drew'lt ja Tyler'ilt . " Siis näed kallike , siis näed . " ütles Tyler ja tiris koos Drew'ga Henry autost välja .

Kui ma autost välja astusin , siis läksin Nicki juurde . " Kallis , ma lähen jalutan edasi . Vaatan ümbrust . Tohib ? " küsisin . Sain vastuseks noogutuse ning ta ütles : " Vaata , et sa silmapiirile jääd . Me pole ainsad , kes siin käivad . " noogutasin ja jalutasin edasi .

Ma jalutasin piisavalt kaugele ning jäin lihtsalt vett vaatama . See rahustab tavaliselt , kuid see kord oli mul ärev olemine .

Ühel hetkel kuulsin ma enda seljataga samme . Pöörasin selja ja nägin enda ees nick'i moodi meest . " Kes sa oled ? Mida sa tahad ? " küsisin ma esimese asjana . Ta podises midagi tundmatus keeles ning siis ütles aksendiga : " Kas sa teadma , kus siit ära minema saama ? " Ma jäin teda vaatama ja laususin : " Minu meelest peaks sealt kaudu saama . " ning näitasin käega tundmatus suunas . Ta näitas mulle samale poole ning küsis : " Kas sinna saama mina ära ? " " Jah " vastasin ma lühidalt ning võtsin vibreeriva telefoni taskust ära ja vajutasin rohelisele .
Mina : " Jaa kuulen . "
Nick : " Kus sa oled ? Me hakkame minema . "
Mina : " Kuule , ma kohe tulen . Läheb kaks või kolm minutit . "
Nick : " Okei , tee kähku . Tsau musi . "
Lõpetasin kõne ning panin telefoni taskusse .

" Sina tulema nüüd minuga . " ütles see mees minult käest kinni haarates . " Ei tule ma kuhugi . " ütlesin ma talle jalaga kümnesse virutades . Ta lasi minust lahti ja ma pistsin jooksu .

Teiste juurde jõudes tuli Nick kiiruga auto juurest minuni ning küsis : " Miks sa jooksid ? Juhtus midagi ? On sinuga kõik korras ? " " Jaa on . See sinu moodi mees oli seal . Tahtis kõige pealt suunda ja siis tahtist et ma temaga läheksin . Ma pistsin jooksu . " seletasin hingeldades . " Kus ta oli ? " küsis Drew . " Seal pool . " ütlesin ja viipasin tuldud suunda . Drew läks sinna vaatama .

" Kus see Henry ja Ty on ? " küsisin . " Ah nad läksid minema ja lubbasid meid enam mitte tülitada . Tagajärgi nad juba teavad . " ütles mulle Nick ning üsna pea tuli ka tagasi Drew .

" Leidsid ta ? " küsis Tyler . " Ei leidnud . Oli minema saanud . " ütles Drew püha viha täis olekus .

Läksime autodesse ning mina Drew ja Nick olime ühes autos koos juhiga . Mina poiste vahel . Nickiga hoidsime käest kinni sõidu ajal .

" Miks te nii vara minema läksite üldse ? " küsis järsult Nick . " Lihtsalt . See oli Kaisa mõte . Ta tahtis teile ka midagi ilusat korraldada . Näiteks hommikusöök voodis või midagi taolist . " vastasin ma talle ning vaatasin otse ette .

" Kus me oleme ? " küsisin , kui auto seisma jäi . " Me oleme kodus . Läheme . " ütles Nick ja me läksime välja autost . Kui kogu seltskond oli autodest väljas , siis autod sõitsid minema ja ma küsisin : " Aga tegelikult , kus me oleme ? " Nick vaatas mulle otsa ja ütles : " Teisel pool teie uue kodu tänavat . " Oo , ma ei teadnudki , sellisest kohast midagi . " ütlesin ning liikusin Drew poole .

" Aitäh sulle ! " sosistasin talle kõrva , kinkisin põsele musi ning kallistasin teda . " Mille eest see oli ? " küsis Drew ning ma vastasin lühidalt : " Kõige . " ning liikusin tagasi Nicki juurde .

" Mis see nüüd oli ? " küsis ta minult . " Tänasin teda . Muud midagi . " ütlesin ning võtsin ta käest kinni ning hakkasin liikuma Tyleri ja Kaisa järel .

33 views
 
Yorumlar

Henüz hiç yorum yapılmamış.
Yorumunu bırak, tartışmaya başla!

Blog
Bloglar 5 dakikada bir güncelleniyor