мъжът и неговите ерогенни зони
49, Sofia, Bulgaristan

Има ерогенни зони при мъжете, за които дори не подозирате, че съществуват. Освен обичайните точки на удоволствието има и други, които не ни изглеждат толкова чувствителни и ги пропускаме. Най-общо казано, частите на тялото, които нямат окосмение, се оказват учудващо ерогенни. Тъй че, ако искате да разнообразите сексуалния си живот, може да докосвате любимия на следните места:
Вътрешната страна на бедрото
Галенето от вътрешната страна на бедрото може да се окаже по-приятно за половинката ви отколкото сте си представяли. Движейки показалеца си отдолу нагоре, може да го "раздразните” приятно. Така го държите в нетърпеливо напрежение, заради близостта с най-ерогенното му място.

Задната част на врата

Всички знаят, че целувките по шията са възбуждащи. Акцентът в случая е върху задната част на врата и адамовата ябълка. Когато лежи с гръб към вас, започнете да го целувате леко по врата или просто го докоснете нежно с пръсти. Един неочакван допир може да го накара да настръхне. В по-разгорещен момент, не пропускайте да обърнете внимание и на адамовата ябълка. Преди да се пуснете надолу го обсипете със страстни целувки по цялата шия.

Клепачите
Докосването на клепачите е по-скоро израз на любов и привързаност. Когато легне до вас уморен, може да целунете затворените му очи. Така показвате нежност и най-малкото бихте го накарали да се усмихне. Ако приложите и някои други "женски трикове” може много бързо да запалите огъня на любовната игра.

Вникнете в съзнанието му
Понякога дори не е нужно да докосвате партньора си, за да пробудите най-първичните му желания. Без пряк контакт - може само няколко думи да са достатъчни. Наведете се и му прошепнете нещо възбуждащо в ухото. "Влизайки” в главата му, лесно ще го възпламените, без дори да осъществявате допир.

Мъжете ни изненадват по всякакъв начин. Дори с точките си на удоволствие. Обърнете внимание на малките детайли и експериментирайте. Така може да намерите още удивителни ерогенни зони на силния пол, а защо не и специфичните точки за възбуда на вашия възлюбен

71 views
 
Yorumlar
pathologist90 05.09.2012

obshto vzeto ima neshto vqrno ...tva s galeneto na vyteeshnata chast na bedroto e bezotkazno :) syshto i puskaneto na ezik po vrata...ah bobyrkvam se ot tva napravo

Blog
Bloglar 5 dakikada bir güncelleniyor