Секс богиня
32, Aubel, Belçika

Коя жена не иска да бъде желана, гледана, обожавана, с две думи – да бъде секс-богиня. Да бъдеш секс-богиня, обаче означава работа и постоянство. И то не само подобряване на уменията в леглото.

Това отнема време, изисква решимост, но постигането на целта си заслужава всяко едно усилие.

И така, какво ви прави богиня:

Една богиня никога не се почесва, дори и да я сърби зверски. Никакво чесане особено по лицето. Една богиня не трябва да дъвче дъвка особено на интимна среща, а също така и на официални и служебни срещи.

Секс богинята е нежна, усмихната и внимателна. Никакво повишение на тона, никаква забележка. Вашите оръжия са други, оставете непорасналите момиченца да се дерат и да се държат като измамени тийнейджърки.

Отличителната черта на богинята е, че тя си играе с останалите, а не те с нея.

Една божествена дама може да си позволи само салата. Храната означава страст и при поръчването й не трябва да има фалшива придирчивост и глезене. Изборът трябва да е ясен и точен, особено пред потенциалния мъжки обект за разбиване. Храненето е бавно.

По време на храна алкохолът може да бъде само вино и шампанско. Това че една жена в ресторант може да пие какъвто и да е алкохол, важи за останалите, но не и за богините.

Секс дивата гледа хората право в очите, когато разговарят с нея. Никакво глезене, но не и железен тон. Погледът трябва да е непресторено очаквателен. Когато обаче се опитат да не й обърнат внимание, тя директно наказва този признак на невнимание, с абсолютно игнориране. Тогава мъжете подлудяват и започват атаката с още по-голяма сила.

Секс богинята се интересува от мъжете в нейния живот, но тя никога няма да им бъде като майка. Тя би предложила на мъжа да си вземе чадър, но това ще е само веднъж.

Превъзпитаването не е нейна природа, да не говорим за готвене и чистене.

Истинската секс богиня се познава най-вече по отношението й към мъжа.

Тя трябва да го кара да се чувства секси. Би споменала малките неща, които я възбуждат. Ароматът на афтършейва му, звукът на гласа му по телефона. Тя може неочаквано да му остави подарък върху куфарчето или в джоба на сакото му. Така че той винаги да бъде изненадан.

Секс-богинята знае, че очакването е най-силният афродизиак и го използва непрекъснато.

При обличането има едно правило. Увереност. Увереността, с която носите избраните дрехи може да подлуди всеки мъж.

Секс-богинята винаги има черни дрехи и черна рокля в гардероба си. Обувките и чантата трябва да са безупречни – те са най-важни в целия тоалет.

Секс-богинята се познава и по стилните и малкото на брой аксесоари. Претрупаността означава простащина.

Тя загатва с облеклото, а не демонстрира. Загатването може да побърка един мъж.

Нищо не възбужда повече сетивата на един мъж, когато една жена е близо до него, но не може да я има.

37 views
 
Yorumlar

Henüz hiç yorum yapılmamış.
Yorumunu bırak, tartışmaya başla!

Blog
Bloglar 5 dakikada bir güncelleniyor