Basos kaip dangūs kojos - - -
32, Šiauliai, Litvanya






- - - toptelėjo : aš irgi turiu savo nuosavą palėpę pirmame aukšte.
O nuo sesers lovos atsiveria pats nuostabiausias peizažas, jei tik užtenka jėgų kilstelti smakrą ir pamatyti, kaip pavėjui svyrinėja uosio šakos, supančiotos siūlais.

ru duo. ru du du. rudas cukrus, kuriuo neteko saldinti arbatos. rudas šuns kailis, kvepiantis ką tik padžiautais skalbiniais. ruda užrašų knygutė, primenanti knygą. ir beveik rudas (t.y. auksinis) kojos nykščio nagas, kyšantis iš nusiskalbusios kojinės su taškeliais.

Kaip skaniai aš tinginiauju, visu ūgiu išsitiesusi ant sesers lovos ir apsistačiusi sąsiuviniais bei knygomis it kokia gynybine siena. Vis sprendžiu dilemą : šiam ar kitam pirmadieniui reikia atlikti komunikacijos namų darbus? Gal paklausti seniūnės? Aš jau du kartus atsakinėjau (vienintelė iš visos grupės), nejaugi ir trečią kartą teks? Kažkokie kodai, kurie man primena filmą „Matricą“ : nei vieno, nei kito nesinori suprasti. Net ak (dar vienas skolinys).

Šiek tiek apmaudu, jog turėjau praleisti viešosios prozos skaitymus „Šokoladinėje“ ir septynias minutes, kurias būčiau paskyrusi sau. Užtat antradienį – pavakarojimas Mūzyne ir nenormuojama arbata – antrasis mūsų susitikimas! Ir Ritos eilėraštis, kvepiantis apelsinais. - - -

Veik, padariau išvadą : skaniausia arbata vaišina Deimantė (žalioji su avietėmis), o maloniausia vieta, kur gardžiausiai ją pateikia (vaisinę, baltame puodelyj esu dangteliu) – „Kišenė“.

- - - čypsokis, Pūūūūūūūke.

- Ar aš gražiai atrodau?
- Tu visada labai simpatiška.
- Hm. Reikės paklausti objektyvesnės nuomonės.

p. s. Domantas Razauskas „Generolas“ .
p. p. s. s. Man net tinginį padarė sesuo (įsisegusi savo dovanotus auskarus man).
p. p. p. s. s. s. O senelis nupirko ledinuką ant pagaliuko. Lar lar lar

48 views
 
Yorumlar

Henüz hiç yorum yapılmamış.
Yorumunu bırak, tartışmaya başla!

Blog
Bloglar 5 dakikada bir güncelleniyor