16.12.2008
Kompleksai
37, Vilnius, Litvanya

  Perskaičiau kolegos waliasha įrašą apie kompleksuojančias paneles, ir kažkaip prisiminiau savo visą patirtį bendravimo su gražiosios lyties atstovėm. Žinote, pas mane buvo taip, kad aš vos ne gyvenau kartu su mergina kažkokį ten laiko tarpą, na ji pas mane atvažiuodavo savaitei ir panašiai, ir galiu pasakyti drąsiai - nėra nieko įdomesnio ir nuostabesnio gyvenime, nei pažinti moteris.

 Pradėti reikia nuo to, kad aišku, visos moterys skirtingos, ir apibendrinti jas niekaip negalima. Negalima ta prasme, visko sumesti į vieną krūvą, sukurti vieną stereotipą ir juo vadovautis, galvojant apie gražiąją lytį. Todėl aš tiesiog pasidalinsiu tuom, ką pačiam teko patirti. Paskutinė mano mergaitė buvo tokia gana aukšta, nežinau, neskaičiavau ten jos cm, bet virš 170 tikrai buvo. Rodos gal kokie 175 netgi. Ir svoris toks jos buvo, kaip bulvių maišo padoraus, baltarusiško. ~53kg manau.

 Bet iškart noriu pastebėti, kad ūgio/svorio indeksas tai nėra pats pagrindinis dalykas, kuriuo ko gero vadovaujas moterys, rytais ten ar vakarais žiūrėdamos į savo figūrą. Aišku, tai yra šioks toks rodiklis, bet yra ir kitokių niuansų. Galbūt todėl jos ir pergyvena?
 Šiaip man nepatinka kaulai. Kaulais sudominsi tiktai šunį, ir visokios anoreksikės kažkaip, asmeniškai manęs, na niekaip nedomina. Iš kitos pusės ryškūs antsvoris, turint omeny mano paties nelabai išpustą figurą, irgi nėra gerai. Ir bendrai kalbant, viskas kas telpa padorumo normose, man tinka. Turiu pastebėti, kad scenos - Aš stora - Ne, Tu ne stora - jos yra kaip kažkokios būtinos mantros santykiuose, manyčiau.

 Iš pradžių reiškias ta mano mergaitė buvo gana tokia idealiai figuringa pasakyčiau. Bet labai greit supratau, kad tai, kas man yra "figuringa", jai yra stora. Kartais tiesa pamąstydavau - šiaip ji tiesiog nori išgirsti mano žodžius "Ne, Tavo figūra graži". Komplimentą tokį. Ir vat provokuoja visaip mano tokią frazę, ir išgirdusi ją, dar biški pasisuka prie veidrodžio, ir apsiramina.

 Po to buvo toks laikotarpis, kai ji numetė gana nemažai svorio vartojant, ir kiek prisimenu, ji vistiek sakė, kad yra stora. Ko gero jau iš seno, gero įpročio. Taip sakant, standartiškai kas rytą pasako - aš stora, ir ramiai sau eina į virtuvę ar panašiai. Kaip ir kolega savo įrašė, aš jau ėmiaus kitokios taktikos - sakydamas jo, Tu deja, labai stora. Kas įdomiausia, jos reakcija vistiek buvo tokia pat kaip ir ankščiau. Ta prasme, jokios reakcijos iš esmės nebuvo...

 O po to kažkaip buvo laikotarpis, kai valgėm daug kebabų, ir pas ją grįžo visas jos buvęs svoris. Ir atsirado biški lašinukų ties pilvu. Žinot, gal keli centimetrai. Man močiutė jau vaikystėj paaiškino, kad keli cm lašinukų pas moterį - tai paprasta oda. Na, kas gi čia tokio? Vistiek mergaitė galvojo, kad ji jau "baisiai stora". O aš paslaptingai šypsojaus. Visgi, tai kažkiek miela žiūrėti į panelę, kurios pagrindinis gyvenimo vargas yra - keli cm lašinukų. Kurie niekam netrukdo.

 Tada ji nusprendė laikytis dietos. Ir su išgąščiu suprato, kad jai besilaikant dietos, pirmiausiai mažėja ir taip jau (dar vienas kompleksiukas) nedidelė krūtinė. Čia buvo įdomus momentas - stebėti kaip žmogus iš dviejų pseudo blogybių renkasi mažesnę. Kaip supratau, sumažęjusi krūtinė jai visgi didesnis blogis, nei keli cm lašinukų ant pilvo, todėl mergaitė metė dietą.

 Ir aš vat sau taip pagalvojau - o gal tuom moterys ir žavi? Juk jos tokios...kitokios. Pas jas mąstymas absoliučiai kitoks nei pas mus, vyrus. Tai kas mums ne problema, joms gali būti didelė bėda. Ir atvirkščiai. Ir manyčiau, to pasekoje santykiai tampa tik gražesni ir įdomesni - kai kartu bandoma spręsti bendras problemas. Aš gal koks liberalas esu, ar taktiškas koks, bet man netrukdo, kai moterys kalba apie savo svorį ten ar matmenis. Žinot, netgi kažkaip žavi ryte žiūrėti į savo mylimiausią žmogų, kuris žaismingai sukiojasi prieš veidrodį ir su įdomia tokia veido išraiška žiūrinėja ten savo kokius klubus.

 Nes visa tai, ko gero, ir yra - dėl meilės...

769 views
 
Yorumlar
AMITMO 16.12.2008

Dauguma ,,moteriskiu'' yra paveiktos, jei taip galima sakyti spaudimo, kuri nuolat mato per tv, zurnaluose, ypac ju virseliuose. O ka jos mato grazias, figuringas ir tada jos nori buti lygiai tokiomis pat, uzsibrezia tiksla wat busiu tokia ir ,,neatmusi'' jos fantaziju kol nepasieks savo, badaus, arba valgys vien trupinius ir pns. Kad tik butu tokia kaip toje dieviskoje foto. Bet dauguma nesupranta, kad tokios nebus... Geriau siek tiek apvaloka, bet prisiziurinti, negu kaulu viniotinis...

Dober Dober 16.12.2008

labai teisinga ir man patinkanti nuomone:)

Zidane 16.12.2008

Thumbs Up.

ejwrile 16.12.2008

Mielas skaitalas ;) Taip ir toliau varyk :D

plliurza 16.12.2008

Jo. Aš stora.

AMITMO 16.12.2008

:) Aciu, sakau tik ga galvoju. Ir aplamai dietos skirtos nenormalioms ;D Geriau pasportuot ....

Blog
Bloglar 5 dakikada bir güncelleniyor