Tos kvailos svajonės.*
31, Vilnius, Litvanya


O aš norėčiau atrodyti kaip kitos merginos.. Patrauklios, seksualios, spindinčios grožiu, turinčios nuostabias gražias šypsenas, gražias normalias akis. Pavydėti vien tuo kad jos sudomina beveik kiekvienas vaikina, į jas atkreipiantis dėmesį.

Durniausios svajonės kokias kartais sugalvoju. Kažkam patikti, kad kažkas mylėtu tokia kokia esu, kad kažkam bučiau graži.
Kad kažką pasiekčiau gyvenime, kad gyvenimas neslistu iš po kojų. Kad žmonės pasiliktu mano gyvenime, o ne atėja ir iškart išeina.
P.S.
Ir kai visada sveikinu save Su gimtadieniu. Juk forever alone.


50 views
 
Yorumlar
Plunksna15 10.06.2012

paskui kurią*
neišsaugo*
(nebemoku rašyti :D)

Plunksna15 10.06.2012

Pirmiausia - su gimtadieniu! Linkiu pačių gražiausių ir laimingiausių metų. :))
O dabar - patikėk savo laime. Patikėk, kad tokia ateis, kad tokią pati susikursi. Nepasiduok. Esi graži savaip, nesi viena iš tų, paskui kurias sekioja kiekvienas vaikinas ? Na, ir kas ? Tai nėra laimė. Laimė kur kas daugiau. Ir aš tikiu, kad Tu atrasi savo meilę. Žinau, kaip tai paprasta sakyti, kai šalia savęs turi kažką artimo ir kaip sunku tuo patikėti, kai kiekvienas atėjęs neužsibūna. Aš irgi netikėdavau. Bet atsirado žmogus, kuris myli, vertina, gerbia, rūpinasi manim tokia, kokia esu, nors tikrai irgi nesu mergina, paskui sekioja kiekvienas, ir sveikų akyčių neturiu (:D). Tad, patikėk. Visi suranda savo laimę. Tik kai kurie neišsaugot. :))

Dovile14 Dovile14 10.06.2012

Aciu uz sveikinima :)
tas ir yra kad esu grazi tik savaip.. o ne kad ten patykciau kazkam :)
Neturiu to ka turi kitos merginos, kad jos ten jiems patinka.
Gal kazkada atrasiu po kokiu 6metu :) O pas mane niekada niekas neuzibuna visi iseina, ir nera dar zmogaus kuris pasibutu ilgiau.
O as tu merginu pavydziu kurios yra patrauklios, turi grazu veida, akis.

Blog
Bloglar 5 dakikada bir güncelleniyor