Suudi Arabistan, Türkiye, Siyonist rejim ve Amerika'nın Suriye aleyhine gizli toplantısı
49, Moscow, Rusya


Filistin El-Menar gazetesi, bugünkü sayısında Türkiye, Suudi Arabistan, Amerika ve Siyonist rejim casusluk yetkililerinin Suriye'de şiddetin artması hedefiyle Türkiye'de gizli toplantı yaptıklarını yazdı.

Suudi Arabistan istihbarat kurumu başkanı Bender Bin Sultan, toplantıda mali desteğin artmasıyla Siyonist rejimden daha fazla silah alınması ve Türkiye ile Lübnan üzerinden Suriye'deki teröristlere ulaştırılmasını teklif etti.

Bin sultan,toplantıda Siyonist rejim yetkilisine hitaben kendisinden Suriye'deki kurumlar ve hedeflere gafil avlayıcı saldırılarda bulunmasını istedi.

Söz konusu gizli toplantıya katılanlar Suriye'deki yerleşim bölgelerine saldırılar düzenleme, kaçırma operasyonlarını arttırma, feci katliamlar yapıp Suriye hükümetini suçlamak ve teröristleri modern silahlarla teçhiz etmek gibi planları incelediler.

Toplantıya katılan delegeler ayrıca Türkiye, Suriye sınırlarındaki casusluk üslerinin artmasını istediler.

Bilindiği üzere Mart 2011 den buyana Suriye'de terör grupları Türkiye, Katar, Suudi Arabistan, Amerika ve Siyonist rejimin destekleriyle Suriye'yi kargaşaya sürükleyerek halk ve güvenlik güçlerini katletmek suretiyle Şam hükümetini tüm bu şiddetin sorumlusu olarak gösterip yabancı müdahalesi için ortam sağlamak istiyorlar.

1 views
 
Yorumlar

Henüz hiç yorum yapılmamış.
Yorumunu bırak, tartışmaya başla!

Blog
Bloglar 5 dakikada bir güncelleniyor