Sondaj de opinie
36, Lucena del Puerto, İspanya

Apelez la onestitatea celor care au votat la alegerile prezidentiale din 2004 cu Traian Basescu sa se lase contorizati de catre subsemnatul printr-un comentariu la acest blog.



Nu fac liste pt. vreun lagar de concentrare, nu tai pensii/ajutoare, nu lucrez pentru nimeni. Doar discutam, polemizam si facem statistici acilea pe blog.

Hai curaj! Daca ati pus stampila inseamna ca ati crezut in alegerea dvs. Aratati ca sunteti persoane verticale si sustineti-va alegerea!

P.S. Daca vrea cineva sa justifice/argumenteze, e liber sa o faca.
P.P.S. Nu cred ca mai e nevoie sa mentionez ca doresc o discutie civilizata si pe cat posibil argumentata.

46 views
 
Yorumlar
mir3la 23.06.2012

ok hai ca ma las batuta. nu pentru ca iti dau dreptate dar de ieri pana azi mi-a pierit cheful sa mai scriu despre subiectul asta. indiferent ce raspuns dau eu in legatura cu ce a facut basescu nu o sa recunosti din principiu pentru ca tu crezi ca ar fi facut nastase mai mult. putea oricine sa faca mai mult daca vroia. dar cum am spus nu ai tu de unde sa stii daca ar fi facut ala mai mult pentru ca nu a fost ales. restu sunt doar vorbe.
nu poti sa spui ca ar fi facut nastase mai mult pentru ca a avut un precedent. nu exista asa ceva.renunt la discutia asta pentru ca nu duce nicaieri si cum am spus mai sus imi este lene sa mai scrui despre asta. tu ai convingerile tale eu le am pe ale mele. eu nu ma iau dupa ce scrie in ziar.ma iau dupa ce se intampla in realitate





ankame4u 22.06.2012

Si eu am votat cu el,dar mai bine nu votam cu nimeni:)

mir3la 22.06.2012

ok o sa imi sustin afirmatiile dar nu acum ca nu am timp. sustin ceea ce am zis si anume ca are anumite realizari. nu pot sa zic ca mai tin cu basescu dar ce este corect e corect. si nu ii apar eu partea lui basescu acum.
Nu arunc cu vorbe si nici nu am uitat.trebuie doar sa le pun cap la cap ca sa fiu sigura ca nu am uitat nimic. dar iti reamintesc ca nu vreau sa ii tin partea lui basescu si doar imi spun parerea ca un om care recunoaste adevarul.
Problema mea nu era ce realizari a facut basescu era faptul ca toata lumea spune ca altu ar fi facut mai mult. nu conteaza ce experienta a avut altu in spate. conteaza ca nu a fost ales. si nu avem de unde sa stim ce ar fi facut celalalt. de unde iti dai tu seama ca ar fi facut nastase mai mult? din promisiunile electorale? toti fac promisiuni. asta nu inseamna ca le si respecta.






YOOO YOOO 22.06.2012

Cred ca m-am exprimat destul de clar. Increderea ca Nastase ar fi facut ceva e data de un precedent, anume de actiunile anterioare.

Nea' Base in schimb nu are asa ceva. Nu a facut nimic concret pentru poporul roman desi a avut ocazia.

mir3la 22.06.2012

nu ma pune pe mine sa iti reamprospatez memoria cu ce a facut basescu pentru ca nu asta era ideea mea. nu ii fac campanie lui basescu acum. pur si simplu nu il condamn pentru ce a urmat odata cu inceperea crizei. masurile alea trebuiau luate de cineva si binenteles ca basescu trebuia sa fie responsabil pentru reducerea salariilor ca nu puteau sa isi asume toti asta. realitatea este ca indiferent ce declaratii dau ei la televizor, atunci cand iau astfel de decizii se pun de acord intr-un fel sau altu.
Cum spuneam mai sus. este normal sa spunem ca ala nu a facut nimic cand noi suntem in celalalt partid. nimeni nu vrea sa devina popular prin lucrurile bune care le face. de exemplu la alegerile locale APC-ul a spus ca actualul primar(PSD) nu a facut nimic. Realitatea este ca totusi a facut ceva. nu mult si nu de ajuns dar a facut. a furat si el ca oricare altu care ar fi fost in locul lui. acum ca eu personal am renuntat la politica imi dau seama mai usor care sunt jocurile. asta este cea mai buna modalitate sa iti faci campanie. sa spui ca celalalt nu a facut nimic. si datorita nivelului mare de inapoiere de cele mai multe ori cei care imprastie aceste zvonuri au de castigat. pe oameni nu ii intereseaza sa le spui adevarul. ii intereseaza sa le spui ca sunt saraci si ca ala care este la conducere este de vina. ala care este la conducere este responsabil.

La fel cum spui tu ca nastase ar fi facut mai multe daca ar fi fost la conducere la fel vin si eu si spun ca s.ar fi facut mai multe daca toti aia care erau la putere colaborau. dar ei nu pot colabora pentru ca interesele lor sunt diferite. totusi raman la ideea mea ca nu avem de unde sa stim ce ar fi fost daca nu iesea basescu presedinte. sunt doar vorbe. nu este nimic concret. este doar propaganda







YOOO YOOO 22.06.2012

Mie nu imi vine in minte nicio realizare notabila care sa-i apartina lui Basescu ca presedinte, primar sau ministru al transporturilor. Tu sustii in comentariul anterior ca: "basescu nu a stat chiar cu mainile in san in astia 8 ani.In primul mandat au fost destule schimbari bune care binenteles ca au fost date uitarii"

Vream si eu sa ma conving ca nu arunci cu vorbe ci chiar crezi ceea ce spui. E asa greu sa-ti sustii afirmatiile? Asta era tot.

Sau... cand zici ca au fost date uitarii te referi la faptul ca nici tu nu le mai tii minte?

Cat despre gestionarea crizei... nu s-a luat nimeni de asta, ci de anii cu crestere economica care se reflecta doar in statistici.

mir3la 21.06.2012

Am votat cu Basescu de fiecare data. Dintre toti de acolo pe el l-am considerat eu cel mai capabil.
Pe mine ma deranjeaza un lucru si anume ca: toti cei care nu au votat cu el spun ca celalalt ar fi facut mai multe. Ei bine eu nu cred vrajeala asta. Realitatea este ca nu o sa stim niciodata daca altu ar fi facut mai multe, daca ar fi furat mai mult ori mai putin pentru ca nu suntem magicieni.Doar ne dam cu parerea pentru ca suntem intr-un partid ori in altu. Mai bine zis facem campanie pt diferite partide si cum politica este o mare c...a normal ca niciodata nu spunem ca a facut altul mai bine decat noi ori mai mult. Totusi daca stam si ne gandim putin, basescu nu a stat chiar cu mainile in san in astia 8 ani.In primul mandat au fost destule schimbari bune care binenteles ca au fost date uitarii imediat datorita crizei si binenteles datorita PSD-ului care a reusit sa il faca responsabil petru toate relele ce au urmat. Uite ca acum treburile or sa se schimbe si oamenii nu vor mai vota cu base pentru ca PSD-ul a reusit intr-un final sa fie la putere. Sa vedem ce va fae PSD-ul...de fapt...mai trebuie sa mentionez ceva. norocul astora care sunt la putere este ca romanii sunt inapoiati si inca mai voteaza pe 50 RON. 50 RONfrate si ai tupeul sa spui ca ala de la conducere nu e bun. ai tupeul sa spui ca vrei o schimbare in tara ta, ca vrei sa fie mai bine. In fiecare colt al tarii sa votat pe bani si oamenii au tupeul sa vrea mai bine. Romania are ce merita si nu conteaza cine o sa castige alegerile pentru ca tot rau va fi si nu va fi rau din cauza oamenilor care sunt la putere va fi rau din cauza oamenilor care voteaza pentru ca nu stiu sa fie demni.







YOOO YOOO 22.06.2012

"In primul mandat au fost destule schimbari bune care binenteles ca au fost date uitarii" - A, da? Pai ia improspateaza-mi si mie memoria cu realizarilee regimului Basescu!

"Realitatea este ca nu o sa stim niciodata daca altu ar fi facut mai multe, daca ar fi furat mai mult ori mai putin pentru ca nu suntem magicieni." - Uite ca putem sa stim! Nastase nu era un neica nimeni in 2004. Venea dupa un mandat de prim-ministru. Vorbim doar de fapte concrete aici. Daca "au fost date uitarii" pot sa fac o lista.

"Romania are ce merita" - Sunt 100% de acord.

03cdv 21.06.2012

Intrebare: Nu E cam putin 2 ani pentru vanzarea petrolului , gazelor , fabricilor si uzinelor , bancilor , Sidexului , Romtelecomului ...???

YOOO YOOO 22.06.2012

Nu cunosc subiectul.

mioaranoni 21.06.2012

Eu l-am votat pe Basescu. Si alaturi de mine alte cateva milioane de romani. In prezent nu mai are sprijinul celor care l-au votat. notorietatea lui s-a erodat. Acum nu mai putem vota sa-l schimbam.

YOOO YOOO 21.06.2012

Nici nu mai are nevoie de sprijin. Are deja doua mandate. Sau... poate schimba Constitutia si se face fuhrer...

YOOO 21.06.2012

3,5 voturi pana acum :-D

ina1380 21.06.2012

...despre politica...despre asta vb...:d si in asentimentul antevorbitorului meu, ma intreb...ce ar fi facut nea nastase pus in astfel de situatii, cum ar fi gestionat "criza" si cat de tare ar fi inrosit "telefonul rosu"?:p

YOOO YOOO 21.06.2012

In primul rand cred ca ar fi pus un ministru la externe care sa nu arate regelui Spaniei cu degetul in semn de aprobare. De asemenea cred ca s-ar fi reusit o mai buna absorbtie fondurilor europene (atunci cand s-au dat la greu) si s-ar fi investit in proiecte utile, iar asta ar fi ramas, cu sau fara criza. Iar in ultimul rand cred ca ar fi reusit sa inlesneasca dialogul dintre populatie, guvern si parlament, nu sa-l blocheze cum face Basila.

Oricum, ce a facut guvernul Boc putea face oricine, au luat bani cu camata... Probabil la fel ar fi facut si ceilalti, cred ca era inevitabil, dar sa nu uitam ca inainte de criza a fost o perioada infloritoare cu crestere economica. Se vede?

Da, da! Avem autostradaaaaaaaa.... si pasaj ;;)

Corina 21.06.2012

In 2004 n-am fost la vot, insa am fost pt al doilea mandat, unde am stat si 4 ore la coada la o sectie speciala in Bucuresti.
Concluzia e simpla: nu a meritat efortul si sacrificiul.

YOOO YOOO 21.06.2012

Cred ca in 2009 deja nu mai conta. Raul era oricum facut in 2004. Odata cu iesirea lui Nastase din politica s-a dus si sansa romanasilor...

Ce mi-e Basescu ce mi-e Geoana/Antonescu?

Babacu60 21.06.2012

Pe vreme aceea eram supărat pe Iliescu şi pe Năstase că m-au "vândut" cu tot cu întreprinderea in care lucram, ruşilor. Pentru acest motiv i-am dst votul lui Băsescu. Din păcate s-a dovedit că acesta m-a mai" vândut" o dată, cu tot cu ţară ...

YOOO YOOO 21.06.2012

Ca s-a privatizat interprinderea nu e un lucru rau, important e sa se fi urmarit interesele statului si ale angajatilor. Banuiesc ca nu a fost asa din moment ce ati fost nemultumit.

Pacat ca suntem obligati sa folosim anti-votul cateodata!

03cdv 21.06.2012


Dar nimeni nu este in stare sa faca o comparatie Basescu-Iliescu,Basescu-Constantinescu sau chiar Basescu-Geoana(Iliescu)
Oare daca eram cu unul dintre contracandidatii lui era mai bine??
Oare daca,criza aparea pe mandatul lui Iliescu cum ne era?Oare ne era mai bine?Oare aveam toti case si masini scumpe?Oare aveam toti locuri de munca bine platite?
Hai si puneti o balanta:pe un taler pe Basescu si pe un taler pe Constantinescu si pe Iliescu la un loc.Oare cine cantareste mai mult in declinul Romaniei?

YOOO YOOO 21.06.2012

Nu pot sa stiu cum s-ar fi descurcat Nastase/Iliescu in contextul crizei economice, dar pot sa presupun ca Mihai Tanasescu (ministrul finantelor in guv. Nastase) ar fi fost mai performant decat Pogea/Videanu/Vladescu, omologii lui din guvernarea Boc.

Urmand exemplele de mai sus, il prefer oricand pe Geoana la externe in locul lui Cioroianu. Si exemplele pot continua.

Nu sunt PSD-ist, dar toate guvernele sub Basescu au fost anti-performanta din punctul meu de vedere. Sa nu mai spun de ascensiunea unor elemente discutabile gen: Anastase si Udrea.

ina1380 21.06.2012

Daca nastase e mai "tare'n gura" nu inseamna ca e in varful piramidei..."lantu' trofic" al politicii ii vast...ceea ce spuneam eu e urmatorul lucru:nu numai realizarile te recomanda,ci mult mai multe atribute, in plus nu doar plecand de la un adevar universal valabil ajungi la o concluzie la fel de universal valabila...:d

YOOO YOOO 21.06.2012

E destul de incalcita politica pentru a adauga si filozofie. Lucurile au fost mult mai simple de atat.

Era vb. de o alegere intre un fost comandant de nava cu valente de bisnitar si un diplomat pur-sange. Un ministru de externe care a realizat o sarcina extrem de dificila la momentul ala, adica integrarea euro-atlantica, Vs. un fost ministru al transporturilor.

Un premier sub conducerea caruia Romania a atins apogeul cresterii economice Vs. un primar general al capitalei care nu a facut nimic notabil intr-un mandat, afar' de exterminat niste caini.

Despre ce vorbim? :-D

bizonul 21.06.2012

Imi trebuia abtipildul cu votat pe buletin ca sa pot sa-mi iau ratia de ulei si de zahar ! *JOKINGLY* *JOKINGLY* *JOKINGLY*

YOOO YOOO 21.06.2012

aaaa.. bravo, bravo! bine faceti ca le luati banii si nu ii votati!

bizonul 21.06.2012

Am fost la sectie am pus stampile pe toti si am pus votul in urna !

YOOO YOOO 21.06.2012

Mda, e si asta un mod de a te asigura ca nu iti este furat votul...

ing3ras 21.06.2012

Nu insinuezi nimic bua...pietre in cap imi mai lipseau acu *ANGEL* *ANGEL* *ANGEL*

YOOO YOOO 21.06.2012

hihihi

ina1380 21.06.2012

N'am votat in 2004 pt ca nici unul dintre candidati nu mi s'a parut o alegere buna in situatia respectiva...iar daca faci paralela asta intre cei 2 plecand de la realizarile lor tin sa te anunt ca Boculetz fu reales in Cluj, pt ca era bun in acesta postura...in schimb ca prim ministru fu un mare faaaaassssss:d asadar, imi pare rau,dar nu te recomanda nici macar realizarile dintr'o pozitie detinuta intr'o tara ca Romania, draga de ea...:p

YOOO YOOO 21.06.2012

despre dl Boc se stia clar ca e subordonat politic. Daca vrei sa spui ca Nastase in PSD era ce este Boc in PD-L te cam inseli.

ing3ras 21.06.2012

Nu esti fumeie n-ai cum sa intelegi dorinta asta, arzatoare,de schimbare *JOKINGLY* *JOKINGLY* *JOKINGLY*

YOOO YOOO 21.06.2012

aoleo, doar nu vrei sa insinuezi ca suntem o natie de muieri...?

bizonul 21.06.2012

Am anulat votul de atunci !!!

YOOO YOOO 21.06.2012

Nu inteleg. Ati mers la sectie ca sa introduceti in urna un vot nul?

ing3ras 21.06.2012

Pisicii lui de comentariu...s-a dus draq...
So...nu aveam drept la vot pe vremea aia *ANGEL*
Dupa parerea mea cei care au votat cu Base,sau cel putin o parte,au votat din dorinta de a face o schimbare *PARDON* Stii ca noi romanii adoram schimbarile,nu? *PARDON*

YOOO YOOO 21.06.2012

Greu de inteles cum e cu schimbatul asta. Eu credeam ca atunci cand vrei sa schimbi ceva cauti o varianta imbunatatita... *SCRATCH*

Blog
Bloglar 5 dakikada bir güncelleniyor