Doamne, ce ne mai place sa ne victimizam :)))
33, Craiova, Romanya


Hello ! Intru destul de rar pe site, dar atunci cand intru ma incearca doua stari : dispret si placere! Placere cand vad unele bloguri scrise de OAMENI ADEVARATI , oameni cu personalitate, oameni care stiu sa-si astearna gandurile pe "o hartie electronica" fara a se face remarcati ca se leaga in mod negativ de alte persoane, iar dispret fata de fostii catelusi care au plimbat ursul de la un moderator principal la altul, care inainte nu stiau cum sa se bage in seama cu mine si acum ma jignesc si vorbesc ca niste " tzatze". Printre acesti oameni se afla si Mioaranoni, omul care niciodata nu a scris ceva frumos fara sa atace pe altcineva. Omul care in permanenta se cearta cu cineva sau cauta cearta, contorizeaza atacurile dintre alte persoane si se baga fix ca musculita pe unde apuca :)
De ce scriu acest blog? Simplu ! Vad ca omul se da lovit pe BLOGUL LUI :) Cine nu stie sa piarda straine? Daca vroiam sa castig concursul ma inscriam din prima zi de concurs? Iti mai amintesti de ce ti-am dat nota 1 la toate pozele? Hai sa-ti reamintesc eu si lasa victimizarea pisoias ca strategiile acestea ieftine nu se prind de mine.

Si pentru ca ti-am reamintit de ce ti-am dat 1 , iti mai dau o tura de nota 1 ca sa te calmezi un pic. Si stii de ce? PENTRU CA SITE-UL IMI PERMITE


ZI FAINA TUTUROR :)


75 views
 
Yorumlar
Tincu 14.02.2014

nah, ce pot sa zic ai si dreptate dar nu inteleg de ce te superi, in bloguri scrie fiecare ce vrea, la fel ca tine ca mine, da-i cati de 1 vrei, daca asta crezi ca merita, da nu are rost sa fi nervos... acuma, nah, nu e batator la ochi ca in timpul concursului l-ai umplut de 1? Zic eu pe care nu il intereseaza soli vietii sau concursurile...

arabic arabic 14.02.2014

Atata timp cat ma priveste pe mine in mod direct , de ce sa nu ma supar? Ce drept are acest " nene" sa scrie bloguri cu referire la mine sau sa comenteze referitor la adresa mea? I-am spus de o mie de ori sa ma scuteasca. Iubesc oamenii cu personalitate si cu asta am spus totul. In printscreen scrie clar de ce l-am umplut de 1. Tu ai fost atent ca nu avea nicio poza la concurs?:)

margarelas 14.02.2014

Citit si ajuns la concluzia:vesnicele probleme de la concursurile cu fotografii.

arabic arabic 14.02.2014

Pai nu ati inteles :) El nu avea nicio poza la concurs si i-am dat nota 1. De ce acum induce in eroare si spune ca i-am dat in concurs note de 1?

Tincu 14.02.2014

nu m-am uitat ce poze avea, ca nu am intrat deloc pe pagina de concurs sau de ce tine el. Probabil ai dreptate, dar nu fi suparat, paote asta urmareste, ia vezi, merita?

arabic arabic 14.02.2014

Logic ca nu merita dar ma deranjeze ca vrea sa manipuleze oamenii si sa se faca remarcat pe spatele altora sau prin prima certurilor avute cu utilizatorii

-Andrei- 14.02.2014

Deh...

gina60 14.02.2014

Mai facut sa zambesc draga mea, ramai aceasi persoana care te stiu fi tu insusi! Poop!

arabic arabic 14.02.2014

Pupici si numai bine ! Ma bucur ca am smuls un zambet dar cand am scris blogul aveam nervisori nervosi :))

margarelas 14.02.2014

Ok,multumesc de precizare...am inteles.
Sa fii iubita!

arabic arabic 14.02.2014

Multumesc la fel dar din pacate nici iubita nu mai sunt . O seara placuta

margareta 14.02.2014

si uite asa nenea sta apare doar la concursuri... el care face bloguri unde nu se poate comenta:P

arabic arabic 14.02.2014

Mai are un pic si o s-o lase doar pe nevastasa neblocata :)) !

Blog
Bloglar 5 dakikada bir güncelleniyor