08.10.2013
Sunt OM
33, Craiova, Romanya

Dupa atataea scandaluri, simt nevoia sa subliniez si eu anumite aspecte.Vad ca pe zi ce trece suntem tot mai mult blamati , o sa vorbesc in numele meu pentruca asa mi se pare corect.



Am fost acuzata ca eu ca moderator nu am dreptul sa dau unui utilizator note de 2 ... De ce? Moderatorii au un corn in minus? Notele pe acest site se dau de la 1 la 5 , 7 si 10… unde si cine spune ca nu pot da 2? Propun sa scoatem toate notele de la 1 la 4 ca sa nu mai fie nicio persoana deranjata de notele pe care le dau eu ! Poate unii se intreaba de ce am avut aceasta reactie( avand in vedere ca de 2 luni am cheltuit 70-80 de soli numai pe cadouri si note de 10 ) … primisem nota 1 de la un utilizator la poza cu mine si iubitul meu…bun ..am considerat ca ii pot da comentariul “ ca sa te racoresti, eu nu voi considera ca pozele tale sunt nereusite ci pur si simplu ca imi sunt indiferente” , urmate de nota 2 ( indiferent) . User-ul s-a ofensat si mi-a dat la toate pozele nota 1 si apoi a inceput sa strige in gura mare “ UITE CE A FACUT UN MODERATOR” ( EU AS FI SPUS, “ UITE CE A FACUT UN OM” ).

Vad ca il tot blamati pe Andrei ca nu face nimic pentru site. Cati dintre voi stiti cat se chinuie acest baiat sa ridiceacest site? Dar cu cine sa se lupte? Ce asteptati voi de la el? Ce considerati ca poate sa faca peste noapte ca sa puna pe picioare un site care e in coma de aproximativ 2 ani? Voi cum il ajutati? Este cumva site-ul lui si nu stim noi?

Sunt atatea intrebari si sunt curioasa cati dintre voi vi le puneti ! Toti sunteti revoltati dar nici macar unul nu face nimic , nimeni nu vine cu solutie…toti stam cu gurile cascate si asteptam sa pice…

36 views
 
Yorumlar
arabic 09.10.2013

Multumesc celor doua fete care au considerat blogul fara sens :))

peach 08.10.2013

in afara de faptul ca ai sponsorizat un concurs te intreb ce ai facut tu pentru acest site de cand esti pe el?in afara de scandaluri,printuri si santaje... ??
Atata timp cati am fost multi care au scos bani din buzunar pentru acest site..si care au incercat sa faca ceva bun tot pentru site,pentru prietenii de pe acest site....tu ce prieteni ai aici?pe marius ??din cate vad si el te face cu ou si otet acum!!
Nu ai facut si nici nu vei face nimic bun....si nu spun ca nu ai fi in stare,doar ca,pentru foarte multa vreme ti ai folosit toate puterile pentru a face rau acestui site.

Blog
Bloglar 5 dakikada bir güncelleniyor