Bine v-am regasit dragi prietenii!
64, Cugir, Romanya

Buna ziua dragi mei prietenii!
In aceste zile doar am stat in umbra si am asistat la discutile de pe bloguri..unde am crezut am dat cu parerea un comment..iar unde nu m-am abtinut! Unde sunt oamenii cei ce erau altadata pe acest site? Sunt pe acest site pentru cei ce nu stiu din 2008..e un site drag sufletului meu si asa va ramine mereu cat timp va dainui indiferent de denumire fie Limpa -Zang sau alt nume!
Am promis ca voi participa la concurs ...am participat si le multumesc la cei ce mau subtinut si la cei ce nu m-au subtinut, sau mi-au dat note de 2..sincer pute-au sa ma notifice si cu 1! Cei ce ma cunosc nu notificarea ma tinut pe acest site..si fiindca aici am legat pretenii frumoase, care dainuie in continuare! Tin sa precizez ca astazi am deschis si un club pe acest site! Cei ce doresc sa intre in acest club ii astept cu mare drag! Iar in limita posibilitatilor voi raspunde la toata lume!
Clubul se numeste : Muzica de toate genurile! Va astept cu mult drag stima si respect! O seara de duminica superba va doresc!

35 views
 
Yorumlar
margarelas 14.10.2013

Te pup draga mea,tocmai mi-am facut inscrierea in club si...bine-ai revenit in activitate!

gina60 gina60 14.10.2013

Iti multumesc, iubita mea prietena scumpa si draga sufletului meu! Un inceput de saptamana superb iti doresc! Poop dulce!

mioaranoni 13.10.2013

Felicitari pentru Club !
Poti sa numesti 10 din cei ce de altadata, pe care nu-i mai gasesti?
ceva de genul: Relu76, Melena, TinuuViel, Claudiu sau Temujin.. *HI*

gina60 13.10.2013

Multumesc! Incerc sa va raspund dar nu stiu daca sunt 10! Primul dragi sufletului meu este Korsaru,Ricuta,Relu76,Melena si Claudiu iesit recent de pe acest site! Pe ceilanti sincer nu ii stiu dar sigura ca au venit multi mai multi pe acest site, decat si-au blocat conturile! Nu stiu cat sunteti de multumit de raspuns ..dar asta e!

mioaranoni 13.10.2013

ahh, dar nu e vorba sa fiu eu multumit:
Cred ca tuturor ne face placere sa ne amintim de anumiti zanganiti:
Uite, cum mi-ai amintit tu acum de Korsaru !!
(vezi ca ai si rubrica de raspuns, acolo !! *BYE*

gina60 gina60 13.10.2013

Iti multumesc, sincer am uitat de acesta pagina, de cand nu am mai raspuns!Da asa e dar sa nu uitam si de cei ce au intrat mai tarziu pe acest site! Ar trebui primiti cu mult drag stima si respect...cred ca nu este prea mult sa facem acest lucru?!

mioaranoni 13.10.2013

Uite cum am ajuns sa conversam numai noi p-aici *JOKINGLY*
referitor la cei nou veniti, citeste asta:
http://www.zang.ro/blog/79363/cum-ii-intampinam-pe-cei-nou-veniti-pe-zang-ro

gina60 gina60 13.10.2013

Da intradevar asa e, doar ca si noi putem sa facem alfel de intilniri frumoase...creind un blog unde sa invitam pe cei de pe zang care doresc sa ne intilnim ! Totu se poate daca vrei crede-ma si iti doresti cu adevarat!

Blog
Bloglar 5 dakikada bir güncelleniyor