Blog pentru concurs : Păcatul trufiei !
63, Bucharest, Romanya

Orice om vrea să lase o urmă a trecerii lui prin viață , unii aleg să aibe urmași , cîți mai mulți , alții aleg să facă fapte prin care să nu fie uitați , fapte bune sau rele , dar nu asta discutăm acum , iar alții vor să lase urme nepieritoare prin opere de artă .

Dintre aceștia din urmă vreau să fac și eu parte , așa ca m-am apucat să scriu o carte , ce carte , care este subiectul ei , nu are importanța acum , cert este că vreau să rămînă pentru eternitate cea ce gîndesc și simt .

Dar ca să dainuiască în timp trebuie să fie citită de cît mai multă lume deci indicat este să fie foarte , foarte bună ca să aibă succesul dorit de mine .

În consecință , pentru a realiza această dorință , oarecum peste puterile unui om normal , am apelat la surse mai puțin convenționale despre care aflasem scormonind biblioteci și arhive cu alte ocazii . Cum și perioada era propice , adică cea mai puternică conjunctură energetică din an , nu îmi rămînea decît să execut cea ce scria într-un pergament foarte vechi pe care îl fotografiasem intrigat de povestea lui .

Pe scurt , nu se putea stabilii vechimea prin metode științifice fiind ipregnat în mai multe rînduri cu singe și la date diferite . Lista cu proprietari , alcătuită acumdouă sute de ani , după spusele ultimului deținator , se întindea pe vreo două mii de ani .

Nu contau acestea pentru mine , eu vroiam doar să fiu un scriitor de succes , așa că am strîns cele necesare și la apusul soarelui în data de 31-10-20…… m-am închis în camera mea cu ordin expres să nu fiu deranjat sub nici un motiv și nici să nu intre nimeni în cameră , orice s-ar întîmpla .

Am întins fotocopia pe jos , în mijlocul camerei , și am desenat liniile în jurul lui așa cum se cerea în text recitînd incantația . Apoi am ascuțit o penițași am început să scriu pe pielea mea cuvintele și semnele magice . Vîrful peniței pătrundea adînc în carne lăsînd tăieturi prin care a început să curgă sîngele . Durerea era foarte intensă , ca și cum mi-aș fi jupuit pielea dar răbdam pentru că urma să devin cel mai bun scriitor . Înainte să terminsemnele , slăbit de durere și pierderea de sînge , am lesinat , dar n-a fost o pierdere a cunoștinței ci mai mult o alunecare , o scurgere , din care m-am trezit tot datorită durerii cauzate de sîrmele cu care eram legat de un scaun din fața unei mese plină cu coli albe .

Demonul care mă lega tot bombănea nemulțumit și nervos , trăgînd de sîrmă și sprijinind un picior de spătarul scaunului pînă cînd aceasta îmi tăia pielea și pătrundea în carne . Durerea scrisului cu penița pe piele fusese un aperitiv față de ce înduram acum . După ce s-a asigurat că nu pot să mișc decît mîna dreaptă , mi-a înfipt în venă un tub al cărui capăt se termina într-un toc cu penița . Durerea ce se revărsa prin tub a acoperit imediat suferința cauzată de sîrmele intrate în carne , parcă îmi turna smoală topită prin el . Simțeam cum fiecare vas de sînge îmi ia foc iar focul cuprindea progresiv mușchii , organele și pielea .

Parcă nu ar fi fost de ajuns durerea de pînă acum , demonul a luat un fierăstrău și a început să-mi taie calota craniana . Fiecare mișcare a lamei îmi amplifica suferința prin faptul că îmi smucea capul făcîndu-mă să simt cum un foc se plimba prin mine . După ce a retezat osul de jur împrejur , a băgat ghiarele ascuțite în taietură și a tras . Pocnetul osului l-am resimțit ca o nouă explozie de durere îi aproape am leșinat dar un dos de palmă al demonului m-a readus în simțiri . Vroia să vad și să simt cum îmi înfigea direct în creier numeroase tuburi ce coborau din tavan și prin care a început să vină un lichid negru vîscos . Imediat am simțit că mă umflu și stau să pleznesc ca un balon dar ca prin vis l-am auzit spunîndu-mi

- Apuca-te să scrii !

Am luat tocul conectat la vena mea și am început să umplu foile din fața mea . Nu conta ce scriam , capul îmi exploda de idei și așternînd pe hîrtie scrisul cu sîngele meu parcă ușuram din presiune și durere , și am tot scris , din ce în ce mai amețit , pînă cînd mi-am pierdut cunoștința din lipsă de sînge .....

Cînd am deschis ochii eram în camera mea , căzut peste o mulțime de foi pline de scris , ștersături , notații printre rînduri . Am tras la repezeală niște haine pe mine , peste sîngele închegat ce îmi cursese din cuvintele scrijelite pe piele și m-am dus la calculator ca să transcriu paginile umplute în transă .

Nu conta că lîngă mine stătea soția mea cu ochii plini de lacrimi , care mă întreba ce-i cu mine , ce am făcut o zi întreagă închis în cameră , am ignorat-o complet , aplecat peste tastatură . Nici la servici nu m-am dus , un singur lucru aveam în minte , să văd și să înțeleg ce am scris .

După două zile , timp în care nu am dormit decît cîteva zeci de minute , și acelea fracționate , cu capul pe tastatură , am avut surpriza să citesc primul capitol dintr-un roman . Era cel mai minunat lucru citit de mine pîna atunci , stilul era cursiv , subiectul te prindea de la primele pagini , iar personajele erau excelent portretizate .

Imediat mi-am dorit mai mult , mult mai mult , și fără să țin cont de familie și faptul că nu fusesem de trei zile la servici m-am închis din nou un cameră plin de mulțumire că voi fi mai bun decît toți .

Am refăcut desenul și după incantație am reînceput să scriu cu penița pe piele continuarea cuvintelor și a semnelor magice dar acum durerea se transformase , era o arsură ca de ger care îmi cuprindea treptat corpul pînă cînd am alunecat din nou în fața mesei plină de foi albe . Nici nu m-am dezmeticit din frisoanele ce-mi scuturau corpul legat cu sîrma că demonul m-a și luat de par și mi-a ridicat capul rostind

-Îti lipsește sîngele , ai mare nevoie de sînge ! Ți-am pregătit o victimă , ești gata să o sacrifici ca să continui să scrii ?

-Da ! am răspuns fără vreo urmă de ezitare , remușcare sau vină .

Conștiința mea nu mai exista , tot ce vroiam era cartea și succesul ei .

Demonul a tras lîngă mine un sac în care se zbătea o formă umană , a luat un tub și l-a înfipt în victimă iar capătul l-a pus în gura mea spunînd să-i beau sîngele . Am tras cu putere și imediat a venit un val de sînge pe care l-am înghițit imediat . Nu a trebuit decît două secunde să aștept că nevoia de scris a și apărut . Am luat tocul conectat la vena mea și am început să aștern rîndurile pe hîrtie pînă nu am mai avut ce sorbi și nici sînge în mine ….

Iar m-am trezit în camera mea , pe jos , în mijlocul desenului , strîngînd la piept un teanc de coli pline de scris și picături de sînge .

Ignorînd total familia care mă implora să spun ce fac , să am grijă de mine , am copiat totul în calculator și am citit uimit de frumusețea textului celui de al doilea capitol .

De la serviciu m-au dat afară , familia se certa cu mine simțind că ceva nu era în regulă dar eu ridicam din umeri și mă închideam înapoi în cameră cerînd demonului o altă și o altă victimă . Am continuat așa , dormind pe apucate , mîncînd doar cînd eram în pragul leșinului , renunțind la orice fel de comunicare iar cînd am ajuns la ultimul capitol abia am mai avut loc să scrijelesc semnele și putere să rostesc incantația .

Transportat la demonul meu , legat de scaun , plin de răni purulente și dureri , cu o voce tremurîndă am cerut victima ce m-I se cuvenea dar nu era nimeni în jur .

În fața mea a apărut un înger al morții , cu aripile mai negre decit iadul , care m-a dezlegat și m-a condus la grămada de saci . Cu mîini tremurinde am desfăcut primul sac și am privit , înăuntru era soția mea , am trecut la urmatorul și deschizîndu-l l-am găsit pe fiul meu , am trecut la următorul , și la următorul , și la următorul …..îmi sacrificasem familia , prietenii , cunoscuții , tot ce avea vreo valoare pentru mine sacrificasem pentru visul meu nebunesc de a scrie o carte și de a fi cel mai bun .

Stăteam și priveam împietrit , amuțit , muntele de saci pînă cînd îngerul morții m-a luat de acolo și m-a pus din nou la masă . Și-a smuls o pană din aripă și am vazut în vîrful ei o picătură de sînge pe care a lăsat-o să cadă pe creierul meu dezgolit . Imediat am fost cuprins de frenezia scrisului și am luat tocul nepăsîndu-mi că prin el se vor scurge ultimele picături de sînge aflate în corpul meu .

Cînd am scris SFÎRȘIT și am pus punctul final , capul mi-a căzut pe masă și m-am trezit în camera mea , dar nu în corp ci plutind aproape de tavan . Mă uitam la corpul meu , prăbușit în mijlocul desenului , strîngînd la piept ultimele foi , acoperit de tăieturi și semne sîngerînde , de acum uscate și pline de viermi albi , colcăind , pentru că în casă nu mai era nimeni iar praful gros și pînzele de păianjen acopereau tot .Pe cînd mă gîndeam că o să fiu găsit de cineva într-un tîrziu , și care se va ocupa și de carte , un vîrtej de foc a început să mă absoarbă aprinzînd totul în jur și ducîndu-mă înapoi în scaunul de pedeapsă .

Demonul m-a legat cu sîrmă ghimpată de data aceasta și cînd a început să o strîngă am simțit cum intră prin mine și sfîsie tot , mușchi , organe ...

Priveam cu seninătate cum în urma sîrmei carnea se vindeca văzînd cu ochii , doar o parere de rău aveam , cea mai bună carte creiată vreodată era distrusă , iar aceasta era pedeapsa mea , să simt iarăși și iarași durerileînfiorătoare la nesfîrșit …..

de Tonko Alexandru

http://issuu.com/tonkoalexandru/docs/pacatul_trufiei

100 views
 
Yorumlar
miliade 31.10.2013

Minunat ! Sper doar ca intr-unul din sacii aia sa nu fi fost si eu ! :))))))))))

bizonul bizonul 31.10.2013

Sarut mina !
Nu prea imi aduc aminte nimic !

amorash 31.10.2013

Eternele sacrificii în numele artei. Atunci cînd nu sînt duse la extrem, ca-n povestirea aceasta horror, eu cred că sînt ok. Adică, la urma urmei ceea ce facem cu drag, din toată inima sînt lucrurile care ne definesc. Si cum nici un lucru bun nu e gratis pe lumea asta... cum erau versurile acelea "îţi vine şi plata, după orice cîştig". Mi-a plăcut povestea, la cît mai multe voturi pozitive!

bizonul bizonul 31.10.2013

Sarut mina !
Multumesc pentru frumosul comentariu !

bizonul 04.11.2013

Deja textul este destul de dur dar daca are cineva ficatii tari poate vedea povestea si cu poze aici
http://issuu.com/tonkoalexandru/docs/pacatul_trufiei

gina60 04.11.2013

Multa baffta in continuare!

bizonul bizonul 04.11.2013

Sarut mina ! Multumesc !

steliana 31.10.2013

Cam mult sange ai sacrificat pentru a scrie o carte.Bafta. *HI* *THUMBS UP*

bizonul bizonul 01.11.2013

Sarut mina ! In realitate a fost transpiratie si mai am de transpirat o multime !

Blog
Bloglar 5 dakikada bir güncelleniyor