Concurs Tema nr.1: Cum te vezi peste 10 ani sau cum iti imaginezi viata ta peste 10 ani?
33, Iași, Romanya

Peste zece ani, voi merge la intalnirea cu colegii de la terminarea liceului. Imi doresc sa imi urmez visurile si idealurile pe care le am de mic copil. Imi doresc sa fiu capabila sa imi duc la capat propriul vis si sa nu ma las influentata de pareri. Ma vad pe la sfarsitul facultatii in domeniul contabilitatii.Ma vad intr-o familie si cu un jobs.
Peste 10 ani:Deschid ochii si vad cum soarele imi bate in gene, de prin fereastra mare. E vara. Ma ridic din pat, imi trezesc copilul, il pregatesc de scoala si printre picaturi incerc sa ma acomodez pentru a nu stiu cata zi, cu tinuta business. E ceea ce ma defineste cel mai bine. Se intoarce peste cateva zile in tara si vreau sa ma asigur intre timp ca petrecerea pe care o dau in cinstea lui nu imi va fi data peste cap de cine stie ce plan indraznet de-al lui de a veni mai devreme. Imi iau pantofii in mana, incui usa si ma urc in masina.Plec grabita, ajung la birou. Aici, zeci de mailuri, faxuri.Un laptop si un birou plin de hartii. Nu stiu exact cand trece ziua, pe cea mica o iau bunicii de la scoala, ma trezesc ca e deja intuneric afara, desi e inca vara. A doua zi o iau de la capat, copil la scoala, multe materiale. Acum am tot ce mi-am dorit: familie,cariera, dragoste profunda in copilul meu multumire ca am reusit ce mi-am propus pe plan profesional.
Sunt un alt om acum. Unul care stie bine ce vrea, unul care nu se impiedica de alti oameni, unul care traieste intens fiecare clipa si se bucura de viata pe care o are. Ma trezesc acum din visare si incerc sa ma desprind de promitatorul viitor, ce pare sa ma astepte cu nerabdare. Imi plasez gandurile in prezent si continui sa visez la ce va fi…la nesigurul imprevizibilul viitor..Planificarile nu fac decat sa incorseteze, sa sparga valurile lucrurilor firesti.10 ani,sunt o suma de sentimente, de transformari de experiente ce schimba perspectivele, asteptarile. Judecata valorilor nu isi are rostul, nici planificarea actiunilor. Varsta, nu este un prag, nu inseamna o criza, este doar un motiv in plus sa te bucuri de imprevizibil. Important este sa te bucuri de fiecare varsta si de avantajele ei .

35 views
 
Yorumlar
bizonul 22.06.2012

Sarut mina !
Interesanta viziunea ta !

ionela11 ionela11 22.06.2012

*HI* *ROSE*

ankame4u 27.04.2011

sper sa ti se implineasca visele *ROSE*

ionela11 ionela11 27.04.2011

:-)

Blog
Bloglar 5 dakikada bir güncelleniyor