Trajedinin Felicita başında
42, Rzeszow, Polonya

"Felicita" ("Happiness"), 80'lerin en büyük hitlerinden biri İtalyan evlilik tarafından söylenen: Al Bano ve Romina Power, aşk için bir ilahi oldu. Çağdaş eleştirmenler tarafından takdir oldu - şarkı San Remo Festivali'nde ikincilik ödülünü kazandı. Hassas kelime ve romantik aşk vurmak katkıda hikaye, ama sadece yansıtmak ...
80'lerde ortaya çıkan müzisyenler için büyük bir başarı, eşlerin ileride etkiledi aile trajedisi gölgesinde olmuştur. Otuz yılı aşkın İtalyan en güzel çifti olarak kabul olsa da, hiçbiri bu aşk iyiye işaret.
Bunun nedeni sanatçıların kökenli idi.
Romina, zengin bir İtalyan aileden geliyordu Hollywood'da bir lüks villa büyüdü ve babası efsanevi aktör Tyrone Power iken Al Bano, güney İtalya'da yoksul bir çiftçi ailenin çocuğu olarak doğdu. Gençler, 1976 yılında İtalyan filmi "Nel Sole" kümesini bir araya geldi ve onların farklılıklarına rağmen aşık oldum. Üç yıl sonra, gürültülü bir düğün yapıldı ve yolu ilk çocuğu oldu - Ylenia. Müzisyenler ayrılmaz olan, Al güzel karısı adına aşk şarkıları yazdığı ve dünya daha fazla çocuk çıktı - oğul, Yari ve kızları ve Romina Jr CRYSTEL. Çift Birleşik USA.Do hakkında bir belgesel çocuklar ile birlikte gitti film teklifi kabul zaman idil, 1994 yılına kadar sürdü. Sokak caz müzisyeni, hızla onun ruhsal gurusu oldu ve ilaçların dünya gösterdi - New Orleans yılında Alexander Masakelę Ylenia en büyük kızı araya geldi. Anne onu eksik hakkında işitme, onunla kızını karşılamak için reddetmesi ... Bu 1994 yılında oldu. Çok sayıda arama sonuç vermiştir. Bugüne kadar biz müzisyenlerin büyük kızı ne olduğunu bilmiyorum. Araştırma Ylenii yıl eşler arasında tırmanan çatışma katkıda bulunmuştur. Başka bir satır sonra, hangi kısa sürede kızı kaybına barışık olduğu suçlanan Romina koca, umutsuzluk ile bir, sesini kaybetti. Ilişkilerinde çatlak harikaydı. Son olarak, bu boşanma 90'ların sonlarında karar vermişti. Yıl sonra, aşk için bir ilahi, Al Bano ve ... onun yeni hayat arkadaşı ile sahnede söylenir.

11 views
 
Yorumlar

Henüz hiç yorum yapılmamış.
Yorumunu bırak, tartışmaya başla!

Blog
Bloglar 5 dakikada bir güncelleniyor