Musi Püksi! :P
33, Tartu, Estonya

Tere Mina jälle siis!


Kuidas nüüd arusaada asjadest? tean et siin eriti ei käi inimesi aga nh alati olen avatud tutvustele

mis mind painab?

Mulle ei mahu pähe miks te noored lakute alkohooli,see on jube lihtsalt vaadata kuidas noored joovad alkohooli ja põhimõteliselt käivad litsi löömas ,mõni ime et mõni suhe ei püsi ,eriti tusaseks ajab mind asjad... nagu kui naine on suhtes mehega peaksid nad olema pühendunud teineteisele eksole? aga alatasa näiteks mina praegu olen vallaline kirjutavad ala naised mulle kes on suhtes ja hakkavad ligi tikkuma .. ehk siis otsivad seksi ... ma ei saa aru mis neil naistel peas toimub? kas ajude asemel on pelmeenid?? kui oled suhtes pead olema pühendunud sellele ja arvestama et sinu kaasal oleks kõik olemas mitte nii et kui mees nt soomes või kuskil kaugemal tööl on ,et sina võid litsi lüüa!! nii need asjad ei käi kui sa ei kannata suhtes olemist siis palun ära ole suhtes ,mitte et hakkad sarvi maha jooksma kui teine inimene tööd rügab sinu nimel!

118 views
 
Yorumlar
MinniIn 04.06.2018

Oled ilmselt alaarenenud noormees, kirjaoskamatu ka .

MinniIn 04.06.2018

Ah et 7 aastat ilma alkoholita? Esimesed 20 eluaastat on sulle tublisti mõjunud!

onupoeg 03.06.2018

õige

Volumero Volumero 03.06.2018

täpselt ;)

fredy96 03.06.2018

Ise paned Vv-ga naisi.endale sõnralisti..ma ei tea nagu,et tunneksin sind!!!Seega ...

Volumero Volumero 03.06.2018

mis ma siis tegema peaksin? :D pean sinu profiili vaatama enne kui lisan? sellisel juhul oleks ma jälitaja kas sa ei leia??

zevelin 03.06.2018

Miks räägid ainult naistest, täpselt sama on ka meestega. Mees läheb Soome, et perel raha oleks, naine käib siin tööl ja peab ka oma laste eest hoolitsema, algul kõik on ok, ükskord avastab naine, et mees valetab talle. Küll jäi laevale hiljaks või tuleb alles järgmine päev ja siis avanevad naise silmad kui saab teada, et tema mees petab teda juba ammu teise naisega ning elab kaksikelu. Nii et ei ole süüdi ainult ükspool, pole vaja olla nagu mingi kelgunöör, et kuhupoole tõmmatakse, sinna ka minnakse.

Volumero Volumero 03.06.2018

jah aga mehed ei tiri naisi jooma! alatasa see nende endi algatus et läheme jooma ja kõik jutud no milleks?? kuidas mina olen suutnud olla ilma alkohoolita 7 aastat? ja nemad ei suuda? vähe sellest nad veel tõmbavad narkot ka.

Blog
Bloglar 5 dakikada bir güncelleniyor