Elu pole seebikas mille korduseid näed hommikuti 7.osaaaa !
27, Tartu, Estonya

see oli nii lahe päev koos temaga me käisime kirkus lossis kus pidi kummitama . oooh see oli tõesti lahe . kui me jõudsime ühe lilleputka juurde ,siis küsis kennu mult.............................

Kas sa ikka armastad mind? ee muidugi ,aga milleks sl seda vaja teada on? me oleme ju koos ! ei ma niisama küsisin . (: aa ok . a tglt see oli viga ,et me voodis olime . mismõttes? no seda poleks vaja olnud ! miks? no sest ma ei tea .

sa siis ei armasta mind? armastan,armastan aga ma ei suuda sinuga koos olla kui ma mõtlen ühele asjale . misasjale ? noo see on minu asi mitte sinu .

nojah ,aga sa jääd ju siia igaveseks sest su isa ütles ,et jääte sa lähed siia uute kooli jne . Omg miks? mdeaa meie oleme ka koos ju vb selleprst ja ta abiellub mu empsiga .

miks ma siia igaveseks pean jääma? ma ei jää siia kohe kindlalt nii kui isa tahab ,et me siia igaveseks jääme ,siis ma lähen kas või ise Eestisse tgsi !Aga mis meist saab? mis saama peab? mdea no kas me enam ei käi ,siis vä? käime ,käime koguaeg käime .

ma räägin tõsiselt Crissu . ma ka räägin ,aga ma eriti pole veel valmis suhteks . ma tean miks ma seda ütlesin selleprst ,et ma igatsesin Kennut . misasjaa pole veel valmis ausõna midaiganes .Sa peaksid prgu rahul olema ju me oleme koos ju .

nojah ,aga lõpetame sis prgu selle teema . ok . nägin isa üksinda olemas ja jooksin isa juurde . Isa ,isa ,isa karjusin . mison ? ütles isa . ma vaatasin ,et sa oled siin üksi kas juhtus midagi? mm jaa vastas isa mulle . ma ei abiellu uuesti . Jess kas kas se siis tähendab seda ,et me lähme eestisse tgsi? jaah see tähendab seda :) .

Juhuuuu . ma olen nii õnnelik . aga te ju Dennuga käite :) mm jaa ,aga ma ütlen talle ,et me lähme lic prgu eestisse tgsi ,et pulmadeni läheb veel aega. eii ära pulmadest midagi maini . ütle ,et isal tööasjadega probleeme . aa okei !

Pierce_Brosnan.jpgMy dad! (:

Dennu !

Naine Kellega isa pidi abielluma nimi : anna !

Peale juttu ajamist tuli minu juurde Dennu ja kinkis mulle käeketti ,et ma teda kunagi ei unustaks ja peale seda suudles mind pikalt ma hoidsin temast kinni . ja mõtlesin koguaeg ,et ei tahaks temast ilma jääda sest see oli lic täitsa haige kuidas ma hakkasin teda igatsema .

ma tahtsin nutma hakkata kui teda kallistasin . aga ma hoidsin ,end tgsi .

isa tuli minu juurde ja ütles me homme lähme tagasi . ja Dennu kuulis seda dennu ütles......................................

Kui meeldis siis roheline (:

Kui ei meeldind punane (põhjus ka ) .


3 views
 
Yorumlar

Henüz hiç yorum yapılmamış.
Yorumunu bırak, tartışmaya başla!

Blog
Bloglar 5 dakikada bir güncelleniyor