04.02.2012
lövi
54, Anija, Estonya

Praeguse Veenuse trigoon sünnikaardi Neptuuniga: orb:0°33'48"
Õhus on romantikat vähemalt teile tundub nii. Olete valmis kohtumiseks oma hingesugulasega, kuna tunnetate ühtsust kõige olemasolevaga.
Saate ka olme ja töö tasandil täna teistest paremini aru, kuna te hing oleks justkui rohkem avatud.
Teie kunstiline loovus on kõrge kirjutage või maalige midagi. Või nautige teiste loodut.

Praeguse Marsi konjunktsioon sünnikaardi Plutoga: orb:1°17'41"
Ülitugeva energeetikaga päev!
Marsi ja Pluuto ühendus võib tuua äärmuslikke olukordi nii heas kui halvas võimalik on nii totaalne läbimurre ja edu saavutamine kui ka häving, purustus, lüüasaamine.
Kindlasti tunnete endas jõudu pulbitsemas, mis vajab väljapääsu. Kui teil puudub võimalus selle energia positiivseks kulutamiseks, võib see jõud provotseerida konflikte, tülisid, õnnetusjuhtumeid, vägivalda.
Nii teie ise kui ka teie suhtes võidakse kasutada jõuvõtteid ja survemeetodeid. Fanatism ühes või teises vormis on aktuaalne teema.
Suurepärane aeg raskeks pingutuseks, kogu organismi jõuvarude mobiliseerimiseks. Samuti praagi hävitamiseks, rituaalseteks puhastusoperatsioonideks (eriti tulega).

Praeguse Uraani opositsioon sünnikaardi Uraaniga: orb:0°22'29"
Murranguline aeg.
Olete mässumeelne ja püüate oma elus uusi horisonte avastada. Paljud asjad Teie elus muutuvad ja seda üsna intensiivsel moel.
Rutiin ja takistused tunduvad praegu väljakannatamatud. See on sobiv aeg suuremate muudatuste tegemiseks.

Praeguse Pluto opositsioon sünnikaardi Veenusega: orb:0°49'28"
Periood kannab endas "tihedat energiat", mis võib muuta teid äärmiselt loovaks või tekitada hoopis pingeid inimsuhetes.
Selle perioodi kohtumistel, kontaktidel ja suhetel võib juures olla "saatuslikkuse hõng" või mõjuvad need kohtumised teile lihtsalt väga tugevalt.
Laias laastus on kõik kired võimendatud nii iha kui viha, nii armastus kui vihkamine.
Selle transiidi ajal võib teil tekkida soov saada jõuliste ja eriliste kogemuste osaliseks. Seetõttu võite sattuda mõnda ohtlikku afääri.
Püsisuhtes võib transiit kaasa tuua armukadeduse puhangu kas üritate ise oma partneri järel nuhkida või käitub niimoodi teie partner.
Teie seksuaalsed vajadused on oluliselt suurenenud.

Praeguse Pluto trigoon sünnikaardi Saturniga: orb:0°22'41"
Selle transiidi ajal olete võimeline kõige raskemateks jõuproovideks. Suudate teha rasket tööd ning täitma ka kõige keerulisemaid ülesandeid. Mõistate ja tunnetate oma sisemisi reserve, mis teevad teist isiksuse. Teate täpselt, mida eneselt nõuda ja milleks te olete suuteline.
See on suurepärane aeg suurteks saavutusteks suudate kõik oma jõud suunate sellesse, mida tahate saavutada. Te ei valgu laiali ning hoiate sihti silme ees.
Teil tuleb töötada palju rohkem kui tavaliselt aga seda tööd kroonib edu!
Inimesed näevad, et teie tulemused on suurepärased ning et olete selle kõik iseseisvalt saavutanud. Tööl võidakse olla teist lausa vaimustuses. Võite saada ka ametikõrgendust.
Veel horoskoope
MAKARON LONTIS, KALMAAR VINTSKE! Kriitik teeb Gaga pererestorani maatasa (1)
Airi Allvee läks elukaaslasest lahku (31)

12 views
 
Yorumlar

Henüz hiç yorum yapılmamış.
Yorumunu bırak, tartışmaya başla!

Blog
Bloglar 5 dakikada bir güncelleniyor