17.06.2009
NSBlogi
54, Pärnu, Estonya

NSBlogi

Rahvas ja riik on kõik!

8 views
 
Yorumlar
jost 31.08.2009

Mulatitööstust ei aktsepteerita. Miks?
Noorem Eesti naine kohtub mesijuttu ajava meesolevusega ja ilma kainele mõistusele tulemata laseb emotsioonidel ja ebatervel ihal enda üle võimutseda. Peagi soovib neid oma ,,printsi’’ tutvustada ka oma sõpradele, vanematele jt lähedastele. Sisimas loodetud positiivse ning heaks kiitva vastukaja asemel näeb neid aga hoopis inimesi, kes talle sõnu peale loevad või ta sootuks hülgavad. Neiu mõtleb kohe, et lähedastele ei meeldi tema väljavalitu, sest ta on nn must. ,, Nad on eelmises sajandis elavad ja kitsa silmaringiga rassistid, kes põlastavad inimest ainult tema nahavärvi tõttu teda lähemalt tundmata’’ jätkab neiu mõtet, mõistmata, et siin on hoopis kaalukam, argumentide rohkem hukkamõist. Neiu hakkab halvustama siinset ühiskonda, sest see ei sarnane piisavalt filmides, muusikatööstuses või mõnes ultraliberaalses linnas kogetust.

Need kolm faktorit on peamised nn verstapostid, millest näitsik järeldab, et see ühiskond on üldisest ,,arengust’’ maha jäänud. ,,Armastus ju ei küsi värvi ega vanust. Ühed inimesed kõik. Vaadake, kui paljud kuulsad inimesed on mustad, ’’ oskab näitsik kõigile kuulutada. Mis on siis inimestel viga, et ei soovi nad sellist kooselu heaks kiita? On see kadedus, lühinägelikkus, matslikkus? Ekslik põhjendus oleks, et ainult selle tõttu, et neile ei meeldi neegri nahavärv. Inimesed vaatavad filme jm üllitisi, kus ka poliitkorrektsuse tõttu on neegrid osalemas ning nii mõnigi noor fännab neegrite tehtavat ,,muusikat’’ aga ikka ei kiidaks tugev osa neist heaks segasuhteid.

Ei arva ka enamus segasuhete vastaseid, et kõik neegrid oleksid halvad või iseloomult ebasõbralikud aga sellegi poolest ei soovita selliseid oma suguvõsa liikmeks. Seega pole asi ainult nahavärvis vaid millegis enamas. Oma sisimas on enamus inimestel st eelkõige meestel kaitsereflekt hoidmaks oma kultuuri, geene ja seeläbi evolutsioonilist taset ning osaliselt selletõttu ongi paljud segasuhete vastu.

Protsentuaalselt(küsitlused) on vastasteks rohkem just mehed, kelle loomus ei lase emotsioonidel võtta võimust kaalutleva mõistuse üle. Naiste puhul pole haruldane isegi see, kui oma perekonna vihavaenlane võetakse omaks, sest too on pakkunud neiule positiivseid emotsioone läbi sõnade vm teguri läbi. Vanasti mõisteti seda ja osaliselt selletõttu hoiti naisi ka vähema otsustusõiguse juures.

Ainult pseudoteadus väidab, et kõik etnilised grupid on omavahel võrdsete loomuomadustega loovate omadustega, mille väiteid kergemeelesed oma loomaliku iha õigustamiseks agaralt kasutavad. Iga naine, kes otsustab siia kultuuriruumi tuua siia mitte kuuluva sooritab kuritegu oma rassi vastu, sest need järglased on kui tõrv piimas, mille osakesed vaikselt edasi levivad.

Just segunemine mitte sõjad või katkud on pühkinud maailma ajaloos rohkem rahvaid ja keeli. Paljudes lõunamaa riikides on kultuuriline tagasisamm ilmselge. Igat isikut, kes loob segasuhteid ja toob siia võõrkehi tuleks kohelda kui kurjategijat mitte lasta tal ka edaspidi laastada ühiskonda. Oma sügaval sisimas ei taha ükski tubli lapsevanem, sõber või sugulane, et just tema lapsest, heast tuttavast saaks see, kes soodustab hävingut.

Me oleme võidelnud võõrvallutajate vastu, kes on proovinud väike rahvast põlvili suruda aga tulnud sellest auga välja. Miks peaksime laskma hävitada trobikonnal kergeusklikul hävitada oma esivanemate loodut? Kas selleks, et nii oleks õilis või selleks, et olla hipide silmis ,, arenenud’’? Ei! Aafrika on Aafrika, Aasia on Aasia ja Eesti on Eesti!

jost 17.06.2009

Rassid pole võrdsed2

„Kõigi rasside liikmed on võrdsed ja suutelised tegutsema kõigis valdkondades võrdse tulemuslikkusega!“ kõlab üks kaasaegne dogma. Selle levitajad märgistavad oma dogma vastaseid kui rassiste, fašiste ja inimkonna vaenlasi. Milliste mõttekäikude kaudu selle dogmani jõuti?

Ühiskonnas on selle kohta kaks peamist selgitust:

Geneetilistel iseärasustel, teadusel, pärilikkusel baseeruv selgitus, mis annab rassidevahelise erinevuse bioloogiale(sh loodusseadustele)ja seeläbi geenidele, mida edasi antakse. Seetõttu mõjutavad meid meie esivanemate geenid, nende kvaliteet ehk teisisõnu me oleme meie tänu oma vanemate omadustele.

Ümbruskonnal või elukeskkonnal baseeruv selgitus on poliitkorrektne ja põhineb uskumusel, et rassidevaheline erinevus on tingitud nende hetkelisest ebasoodsast ümbrusest. Seda selgitust täiendatakse väitega, et tegelikult pole rassidevahelisi erinevusi olemaski ja mingi erinevuse ilmnedes on tegu üksikisiku halva ümbruse mõjudega.

Esimese selgituse pooldajad sunnitakse vaikima, sest nende väidetu pole poliitkorrektne ning nende tööde avaldamist proovib süsteem takistada igal võimalusel.

Teist selgitust sisendatakse meile juba väikesest saati. Kõige lihtsam on seda serveerida kergeusklikele tavainimestele, kes asjasse ei süvene. Eriti naistele, kes on sellistele teooriatele eriti vastuvõtlikud. Olen isiklikult kokkupuutunud nende väidetega, et rassilist võrdsust olevat isegi teaduslikult tõestatud, kuid pole kordagi kohanud ei lehes, internetis ega raamatutes ühtegi teaduslikku uurimust koos selgete arvudega, mis nende väiteid kinnitaksid.

Selgema vastuse tegelikkusele saab tavainimene kasvõi siis, kui ta suunab oma pilgu ajaloole, et näha, kuidas tsivilisatsioon suutis tõusta ebasoodsates tingimustes kõrgele. Eriti selgelt tõestab meile seda Vana-Egiptus. Hinnanguliselt 3500 e.m.a. tulid indo-eurooplaste rännete perioodil sinna valged ehk eurooplased(jõudsid ka Hiinasse, mille tõestuseks on hästi säilinud muumiad kui ka arheoloogilised leiud), kes lõid Egiptuse tsivilisatsiooni. Hiljem hakkasid Egiptusesse sisse rändama semiidid(araablased) ja nuubialased(neegrid), kellega segunedes muudus ka Egiptlaste geneetiline struktuur. Püramiidide, linnade, sildade, jms rajajad viisid oma teadmised aga hauda kaasa.


Kui tugineda raamatule The Science of Mental Ability siis ei kasva madalama IQ inimesest tarka inimest isegi, kui ta pannakse elama heasse ümbruskonda kasuvanemate juurde, kelle IQ on kõrgem ehk neeger jääb ka mõistuse poolest neegriks isegi kui ta kasvab eurooplaste juures. Siit võib ka järeldada, et, kui poliitkorrektsete psühhopaatide bande tahab, et usuksime elukeskkonna-dogmat, siis andku sellele kas või natukenegi tõsiseltvõetavam kuju.


Antud tekst on täiendatud versioon T. Kalveti tõlketööst!

jost 17.06.2009

NSBlogi
Rahvas ja riik on kõik!RASSID POLE VÕRDSED


On tavaline nähtus tänapäeval, et alati kui keegi kasutab oma sõnavõtus sõna neeger asuvad teda ründama peamiselt naistest koosnev seltskond, kes ei mõtle läbi kirjutatu või üteldu sisu, vaid keskenduvad paaniliselt sellele ühele sõnale. Küsides neilt miks on ei tohi öelda neeger tuleb vastuseks peaaegu alati kokutamine või ,,argumendid’’, et ,,nii enam lihtsalt ei tehta’’ või ,, see on ju neile solvav.’’ Sõna neeger tuleb sarnasest rassi nimetusest ning kui neeger häbeneb oma juuri siis on see tema probleem, et tal alaväärsuskompleks eksisteerib. Neeger oli ja jääb neegriks, mida ei suuda muuta need Hollywoodi poolt ajupestud ignorandid.

Nende illusionistide üheks meelis ,,argumendiks’’ realistide vastu, kes ei soovi oma rahva hävitamist ja tema genofondi likvideerimist, et kõik on võrdsed inimesed, kuid, kas ikka on?

Teadus/tegelikkus selgitab ka kõige lollimale, et filmis nähtul ja reaalsusel on suur vahe!



NB! Järgnev tekst võib teha targemaks paljusid!
Järgneva teksti koostamisel olen kasutanud järgnevaid allikaid:

1) DNA breakthrough: ,,More differences in human DNA than previosly belived.’’

2) CIA facktbook/related statistics.

3) Department of Biology

4) University of California

5) Glutton Brock, The Domestic Dog, Its Evolution and behaviour.

6) Postimees, Lääne-Hiinat asustasid kunagi sinisilmsed ja blondid inimesed.



Oleme kõik võrdsed?






Enamus on kogeda saanud negatiivseid vastukajasid koolis, tööl või mujal, kui ta ei anna rassidele hinnangut, mis keerleb tolerantide peas. Analüüsigem aga nüüd tegelikkust nagu NSBlogis kombeks. 5000 pluss aastat lahutab kuldset retriiverit pit bullist-0,2 % DNA erinevust, 1 % DNA vahe hundiga. Kuldne retriiver on juba sündides väga sõbraliku iseloomuga jääb selliseks kogu eluks. Pit Bull on aga juba sündides tunduvalt agressiivsema loomuga ja jääb selliseks kogu eluks. Retriiverile võid kergelt õpetada uusi trikke aga Pit bulli puhul on vaja varuda kannatust.










100 000 aastat arenemist(selective breeding) lahutab europiiti negriidsest rassist- ENAM kui 0,2% DNA erinevus. Europiididel on välja arenenud kõige väärtuslikumad geenid, mis on pannud aluse tsivilisatsioonile. Just geenid on need, mis määravad ära inimese käitumise ja suutlikuse/võimed. Rassi veres kehastus rassi hing ehk siis see, millest inimene, loom, lind vm keha koosneb määrab ära tema võimekuse, elustiili ja välimuse. Europiididel on juba sündides looduse poolt antud kaasa soov luua ja avastada.


Kõik tänapäeva tehnoloogilised saavutused on tänu europiidsele DNAle, mida leidub ka aasialaste juures, kellega erinevused on mõnevõrra väiksemad, kui negriididega. Ka aasialased on loonud tsivilisatsioone, kuid seda tänu nendes voolavale eurooplaste DNAle, mida teaduslikud uuringud selgelt kinnitavad. Kindlaid arheoloogilised leiud tõestavad meile, et blondide juuste ja sinistesilmadega eurooplased elasid Aasia aladel pannes aluse sealsesse genofondi. Tänapäeva mongol on kujunenud välja europiidide ja mongoliidide segunemisest, mis on andnud osadele Aasia rahvastele teistest kõrgemad eeldused.


Hiinast leitud Eurooplase muumia

Praegu on käimas aga peamiselt naiste initsiatiivil eurooplaste väljasuretamine, sest kui segunemine ja immigratsioonilaine jätkub on Euroopa 65 aasta pärast ainult 49% ulatuses.

Blog
Bloglar 5 dakikada bir güncelleniyor