i like walking in the rain cause no one knows i'm crying
31, Albufeira, Portekiz

Ja jälle olen kurb. Ma tahaks siit kaugele minema. Kus pole sind. Samas oled sina ainuke keda ma tahan kaasa võtta... Irooniline mis?
Miks peab kõik nii raske olema. Miks sa teed asjad nii raskeks? Kõik võiks palju lihtsam olla...
Kõik võiks olla nii nagu siis oli kui päike paistis ja ööd olid soojad. Kui meile ei läinud korda see, mis kell on või, et kõht on tühi ja peaks magama minema.
Või kui vihma sadas.. Ka see ei rikkunud midagi. Meile paistis ikka päike. Kas need ajad tulevad veel tagasi? Kas ma saan tunda veel seda soojust? Miks peavad asjad nii rasked olema. Fakk ma ütlen. Kuidas saaks asju lihtsamaks teha? Tahaks aega tagasi keerata. Kas keegi oskab õpetada kuidas see käib? Kui nii, siis võtke ühendust. Mulle oleks seda siiralt vaja.



Ja ma ei saa aru miks sa minus kahtled? Kas ma pole sind hoinud nii nagu peaks? Ma olen andunud endast parima ja rohkemgi veelgi... Ja sa veel ütlesid, et ma olen liiga hea.... Krt miks sa siis minuga nii käitud, kui ma liiga hea olen. Kas see kui ma hakkaks sinuga halvasti käituma meeldiks sulle rohkem? Ma võin olla väga õel ja paha, kui tarvis. Aga ma tunnen, et hoolimata kõigest halvast mis sa mulle suudad teha, ei suudaks ma samaga vastata. Mis teha, ju ma siis olen selline nõrguke. Ma sõltun sinust rohkem kui sa arvatagi oskad. Sa muudad mu nii nõrgaks. Miks see peab nii olema?

What do you do when the only one who made you cry is the one who can make you stop?

Ega elus ei peagi kõik hea olema. Nagu nad räägivad. Aga paremini võiks ju ikka minna. Selline asi lihtsalt teeb meele nii kurvaks. Tekib tunne, et ei jaksa enam. Mis saab edasi? Eks vist seda näitab aeg...

don't wanna fight,
but you promised you'll be by my side.
Lonely days and just confusion
on the other side of night.

Palun tee nii, et kõik oleks jälle hästi. Sa suudad seda. Iseasi kas sa tahad seda....


24 views
 
Yorumlar

Henüz hiç yorum yapılmamış.
Yorumunu bırak, tartışmaya başla!

Blog
Bloglar 5 dakikada bir güncelleniyor