27.11.2008
Talle . :)
31, Albufeira, Portekiz

 
Ma ei ütle, et ma oleksin Sind otsinud, ma lihtsalt ootasin kedagi, kelleks osutusid Sina.
Jah, ma unistasin, et ta oleks siniste silmadega ja heledate juustega, just nagu Sina seda oled .


Ma kirjutasin pidevalt midagi, kellegist. Ma julgeks isegi öelda,et alateadvuses võisid need olla just Sulle .
Ma naudin igat meie koosoldud hetke ja loodan,et need kestaks kauem ja kauem. Ma naudin igat su suudlust ja igakord, kui Sind vaatan, tahaks, et Sa ei lahkuks enam kunagi. Kuigi peagi lähed sa jälle . Minutid, tunnid, päevad sisustad just Sina, sest Sa oled põhiline, kellest ma koguaeg mõtlen. Naiivne oleks öelda, et ma tahaks kogu elu Sinuga olla, see oleks ilmselge liialdus. Aga kui kõik jääkski nii, siis ma tõesti tahakski. Kui sa hoiaksid samamoodi mu käsi, paneksid mind alati naerma, ükskõik kui suur mu kurbus ka ei ole. 
Sa võiksid võtta mind nagu ennast, mulle kohe üldse ei meeldi, et sa vahest hõõrud mulle ninaalla seda, et ma olen alaealine, et ma olen 16. Aga see tüdruk, kes tõesti on vanuselt 16, see tüdruk hoolib sust tohutult palju. Ja kui sa teaksid, milleks ma võimeline oleks just Sinu nimel, siis sa üllatuks. Ma teeks kõike, et sind enda kõrval hoida.
Ma tean, et ma olen tüütu, kui mitte koguaeg, siis vahest küll. Aga see on kõik selleks, et ma ei taha sind kaotada. 
Ma ei ütle, et ma armastan Sind, sest ma ei tea, mida see tähendab. Aga ma loodan, et see kasvab kunagi selleks, mida nimetatakse Armastuseks. 

Tahaksid sa ehk teada, mida mõtlen, kui sulle silma vaatan? Soovid sa teada saada, mida tunnen, kui mind kallistad? 
Ma ütlen sulle.
Kui viin oma pilgu sinu omaga kokku jääks kui aeg peatuma ja Maa katkestaks pöörlemise. Ühtlasi lõppeks tähtede sadu ja inimeste hingamine. Sellist soojust ja päikesepaistet ei suuda Päike ealeski meile anda, kui annad sina minu südamele. Su pilk on kui tugev kindlus minu ümber. Tunnen, et mitte miski ei suuda mulle viga teha ega seda kaitset lõhkuda, mille oled meie ümber ehitanud.
Sinu kallistused on kallimad kui kuld. Seda ei saa liigitada mitte ühtegi hinnaklassi. See soojus, mida jagad minuga, peab vastu kõigile külmakraadidele. Sinuga koos olles tean, et sina oledki minu hapnik ja soe päike.
Sina säradki mu südames.



Vahest on tunne, et pean Sulle midagi ilusat ütlema. Midagi südantsoojendavat, et Sa mõistaks minu tundeid. Kuid siis ei leia ma õigeid sõnu. Sõnu mis kirjeldaksid täpselt minu tundeid. Tahaks, et need sõnad oleksid sügavad ja puudutaksid hella paina Sinu südant.
Aga.. Kui Sa tunned mind ja Meie tunded on vastastikused, ei vajagi ma suuri sõnu, et mõista, mida tahad öelda või mida tunned. Vahest on olulisemad hoopis lihtsad sõnad ning teadmine, et ma olen sinu jaoks olemas ning on keegi, kes minust hoolib.



Sa oled lihtsalt nii imeline, nii mõistev..Ebareaalselt hea. Mõistus ei pruukinud Sind selle massi seest üles leida, kuid süda oli see, mis Su leidis.

Ja anna mulle andeks, kui ma ei suuda Sulle olla see, keda sa vajad. 



 
 

29 views
 
Yorumlar
aljosa 05.12.2008

hea

Blog
Bloglar 5 dakikada bir güncelleniyor