*Miks see kõik nii valus on?*4
28, Tallinn, Estonya

Hah jubajälle uus osa!!:D üritan nüüd igapäev suht uue osa teha aga ei luba midagi,sest mul ju ka oma elu ja mulgi vahest kiire:D:D igatahes lugege, hinnake rohelise näpukesega ja kommige, kindlalt kritiseerige kaa:D nii mai saagi ju teada mis mul valesti on:D

 

Head lugemist!

 

Eelmises osas: Ma tahtsin teda eemale lükata kuid ei suutnud.Ta oli liiga tugev.Ma peksin teda käte ja jalgadega nii kuidas suutsin kuid see ei aidanud.Ta surus mu vastu seina ja hakkas mult riideid seljast võtma.Suudlemise ta lõpetas kuid ma olin lihtsalt nii šokeeritud,et ei suutnud et karjuda ega ennast liigutadagi.Tanelil olid vabad käed!

 

,,Lase ta lahti!’’karjus Martin,kes oli uksele tulnud

 

Tanel pööras end koheselt ringi.Ta vaatas Martinit hetk ja sai siis ta peale vihaseks,viskas minu vastu diivanit ning astus kiirel sammul Martini poole.

,,Kes sa omaarust oled,et tuled mulle ütlema mida mina teha võin?’’küsis Tanel Martinilt üleni punase näoga.

,,Vaata, mina kaitsen oma sõpru sinusuguste jobude eest!’’lausus Martin ja vaatas Tanelit üleoleva näoga.Tanel sai veel vihasemaks ja virutas Martinile rusikaga vastu nägu.

,,Martin!’’karjusin mina pööraselt.

,,Kuradi lits,ole vait!’’karjus Tanel,ta sai vaevalt oma lause lõpetatud kui järsku tuli rusika hoop tema poole:,,Temaga nii ei räägita!’’ütles Martin Tanelile ja lõi talle veel jalaga kõhtu, ,,Nüüd tõmba nahui siit!’’ ,,Me veel näeme sinuga’’lausus mulle Tanel korraks ukselävel  tagasi keerates.

Taneli jutust ma enam välja ei teinud vaid jooksin Martini juurde kes oma verist kulmu katsus ja oma nina verejooksu peatada proovis.

,,Anna mulle andeks,sa ei oleks pidanud seda nägema!’’vabandasin ma Martini ees.

,,Kaisa,sul pole vaja vabandada,sa peaks hoopis õnnelik,et ma just sellel ajal jõudsin,kes teab mis ta sulle muidu teinud oleks.''

,,Okei,jätame nüüd selle,mine istu tooli peale,ma toon midagi millega su haavu puhastada.’’ütlesin ma Martinile ja kõndisin köögi poole.

Leides kapist vatti ja mingit puhastusvahendit ruttasin ma tagasi toa poole kus Martin oli.

,,Kuule räägi,kes see tüüp oli üldse.’’tahtis Martin teada.

,,Ah ma pikalt ei viitsi rääkida,lühidalt öeldes mu eelmine poiss kes mind nüüd rahule jätta ei taha,ahistab ühesõnaga.’’

,,Türa,kuidas ma vihakan selliseid!’’lausus Martin uuesti ärritudes.

,,Okei rahune,enam teda pole ja ma ei usu ka,et ta tagasi tuleb,sa vist ehmatasid teda päris korralikult.’’ütlesin ma Martinile samal ajal tema haava puhastades.

,,Aiia,valus on’’karjus Martin valust mis arvatavasti puhastusvahend tegi,ta hakkas hirmsat moodi jalgade ja kätega vehkima,mis mind tegelikult nii naerma ajas,nagu viie aastane laps.Vehkimist ei kavatsetudki lõpetada,ta vehkis nii,et tõmbas mult kogematta jalad alt ja ma kukkusin talle täpselt sülle.Hetkeks tekkis piinlik vaikus,kumbki meist ei osanud midagi öelda ega teha.Me olime üksteisele nii lähedal,see oli uskumatult hea tunne..tunne nagu oleks ma..ei see ei ole nii,see ei tohi nii olla!Kinnitasin ma endale.

Ma oleks tahtnud Martini pealt ära tulla,kuid ei suutnud.Ma ei tahtnud,et see tunne lõpeks.

Järsku lükkas Martin mu eemale.,,Kaisa anna andeks ma ei saa,kui väga ma ka tahaks ma tõesti ei saa,anna mulle andeks.’’rääkis Martin vaikselt,kuid piisavalt,et ma kuulsin.

,,Aga..’’alustasin ma juttu,kuid Martin katkestas mind:,,Palun ära ütle midagi,ma tean,et see on valus kuid midagi pole teha,tõesti,anna mulle andeks!’’

,,Miks sa nii teed?’’tahtsin ma teada.

,,Küll kunagi räägin,see teema on praegu liiga valus,parem on kui ma nüüd lahkuks.’’ütles Martin ukse poole liikudes, ,,Hoia end!’’lausus ta veel viimased sõnad ja lahkus.

Ma ei saanud tast aru,kuidas ka ei proovinud ei saanud.Mu tuju oli rikutud,poiss kes mulle meeldima oli hakkanud andis mulle lihtsalt kõige jubedamal moel korvi.Mõtles lihtsalt mingi haleda vale välja miks meie vahel midagi olla ei saa.Oleks võinud ju siis kohe öelda,et ma lihtsalt talle ei meeldi.Miks mind piinata?

Läksin ülesse tuppa ja logisin msni sisse.

**Marta**Party:P says:Ttsau tips,sind ka msnis näha ikka:D

|Kaisa|Tuju totaalselt perses-.- says:Kle jah,nii palju tegemist olnud,pole aega olnud tulla,aga noh siin ma nüüd siis olen-.-

**Marta**Party:P says:Ma parem ei hakka küsima mis sul viga:Dsest su probleemile on lahendus juba olemas:d PIDUUU!!!Ja tänada pole vaja,ma aitan alati.

|Kaisa|Tuju totaalselt perses-.- says:Kle tnxx pakkumast aga täna ma tõesti ei taha,tuju nii sitt,et mingist pidutsemisest kyllmidagi välja ei tle,sryy:/

**Marta**Party:P says:Kle,ära pane näkku nüüd.Ole 8-ks kohal ja asi korras.Ära mind altt vea tibu.

Jah,selline Marta oli,pidi alati oma tahtmist saama.Otsustasin siiski peole minna ja hakkasin riideid otsima mida selga panna.Sobivad riided leitud panin need selga,tegin meigi ja helistasin Kristiinale,et ka teda kaasa kutsuda.Tüdruk oli kohe nõus ja pidi 10 minuti pärast ta minu juures olema.

**

 

Jalutasime Kristiinaga mööda tänavat ja jõudsime majani kus pidu olema pidi.Koos astusime sisse ja võtsime jakid seljast.Kristiina jooksis kohe midagi joodavat otsima,aga mina kõndisin natuke lihtsalt majas ringi,et teada saada missuguse rahvaga tegu on.Köögist läbi minnes jõudsin elutuppa kus oli palju rahvast.Kõndisin läbi rahva isegi teadmata kuhu ma minna tahan.Igatahes jõudsin ma toa teise otsa kus nägin Martinit.Ta istus seal üksinda ja näksis krõpsu.Ma ei teadnud isegi kas rõõmustada või olla kurb.pärast pikka paigal seismist otsustasin lõpuks tema juurde minna ja talle kasvõi lihtsalt tere öelda.Äkki ta on millegi suhtes ümber mõelnud ja tahaks nüüd vabandada?Kunagi ei või teada ju?

Igatahes hakkasin ma vaikselt tema poole jalutama kuid äkitselt tardusid mu jalad täielikult ühe koha peale paigale.Martinile hüppas kaela mingi tibi ja suudles teda.

,,Sellepärast sa nii tegidki ,jah?’’karjusin ma Martinile,endal pisatad voolamas

61 views
 
Yorumlar
--angela 10.07.2009

(Y)

Blog
Bloglar 5 dakikada bir güncelleniyor