28.07.2015
Kiku töö
51, Tartu, Estonya

Ühesõnaga kahjuks liiga palju vigu. Midagi tuleb ette võtta ja hetkel hakkab asi nii käima, et Su tööpäevad lähevad tunni võrra pikemaks, kuigi ma ei peaks ma siiski maksan selle tunni eest Sulle. Ehk päev hakkab olema 10-19 ja palk 30 euri. Laupäeval siis 10-17

Kui tööpäeval kell saab 18 paned poe lukku. Ainult telefonikõnesid PEAD vastu võtma poes.
See tund või siis ehk veidi vähem kulub Sul oma päevase töö kontrollimisele. Ja kontroll näeb TÄPSELT nii välja nagu mina seletan Sulle. Võid teha oma ettepanekuid, ma mõtlen nende üle, aga jääb ikka nii nagu ma lõpuks otsustan
Igal oma päeval teed endale kaks eraldi kasti, osta ja koduka kauba jaoks. Päeval paned siis nendesse mis oled kokku korjanud, õhtul peale viit võtad kõigepealt ühe kasti Osta kasti puhul teed lahti Osta.ee ja kõigepealt vaatad edukalt lõppenuid, järjest ülalt alla, vaatad raamatunime ning otsid selle kastist üles ja tõstad skänneri peale (enne teed tühjaks kui pole) ja seejärel kontrollid kas see on Sul ikka Osta dokki sisse kantud ja kas on õigesti märgistatud. Kui on õigesti märgistatud siis veendud kas on kodukal mitteaktiivne kui peab olema, või siis aktiivne kui tead, et leidsid laost ja panid müüki. Kui see ühe raamatu puhul kontrollitud siis paned Ostas lehel mis näitab lõppenud oksjoneid vastava raamatu taha linnukese (see kindlustab, et silmad mõnest üle ei libise) jne. Kui oled sellga viimase raamatu juurde jõudnud siis vaatad kas on kõigil linnuke taga. Seejärel paned otsingusse käimasolevad mis pakkumise on saanud ja teed täpselt seda sama. Linnukesi panna ei unusta.
Kui Osta kastiga valmis paned skänneri pealt raamatud tavalisse Ketu osta.ee kasti kuhu Sa seni kõik panid.
Kodukaga täpselt sama asi, linnukesed paned koduka dokki raamatu nime ette. Ja need jätad alles kui lõpetad töö. Võtad siis koduka dokist ülalt alla nagu sinna kirja on pandud, otsid kastist vastava raamatu ja veendud et oleks kodukal ja ostas mitteaktiivne kui peab olema, või siis kodukal aktiivne. Ning kontrollid kas koduka dokis on märgid õiged. Nii Ostas kui kodukal paned linnukese raamatu juurde PEALE seda kui oled raamatuga tegelemise lõpetanud. Ja kui see valmis siis tõstad needki Ketu koduka kasti.
Seda teksti ja detaile on palju, kopeeri see endale kuskile, mina näiteks kasutan Rate päevikut, sinna saad märkida, seaded paned et keegi ei näe lugeda ja ei saa kommida. Siis saad alati vaadata kus internette. Ratesse muidugi ei pea panema, aga pead kuhugi kust Sa poes olles näed.
Selliselt peavad vead kaduma. PS. kindlasti ei tohi nii teha, et päeval vaid korjad välja ja õhtul siis teedki märgid dokkidesse jne. Mitte mingil juhul. Õhtul ainult kontrollid.

6 views
 
Yorumlar

Henüz hiç yorum yapılmamış.
Yorumunu bırak, tartışmaya başla!

Blog
Bloglar 5 dakikada bir güncelleniyor