Hei Hei!!!!!!Meeldetuletus sõprade peost!Järg tekstile sõprade pidu nr 4 ja selgitus milleks on vaja sellist pidu.Kõik uued tulijad ,aga saavad elu aegsed head sõbrad ja õhtu jääb eluks ajaks meelde kõigile.
42, Tartu, Estonya

Hei Hei!!!!!!Meeldetuletus sõprade peost!Järg tekstile sõprade pidu nr 4 ja selgitus milleks on vaja sellist pidu.Kõik uued tulijad ,aga saavad elu aegsed head sõbrad ja õhtu jääb eluks ajaks meelde kõigile.Laupäev, 09. august 2008 Kell 10:38.  13 Sept läheneb ,nii et lugege kiirelt läbi ka tekst sõprade peost nr 4 siin päevikust.Tulemas ,siis Eesti -Vene stiilis pidu Tartus.Parimate tantsulugude ja mängudega,samas ka kuulutame välja järjekordse tantsumaratoni võitja.

13.01.2007 võitjad olid Marju ja Eero
21.12.2007 võitjad olid Marek ja Hellen
01.03.2008 võitjad olid Oliver ja Vilma
21.06.2008 võitjad olid Eve ja Erik

järgmised - võite aga olla juba teie ,need kes juba võitnud ei saa osaleda selles nimekirjas kahjuks ,aga peol on nad alati säravad tähed ja kallid sõbrad , kes oodatud peole.Kahjuks ei ole enam meie hulgas Marjut,aga südames on ta alati meiega ja tänu temale siis sai sõprade pidu teoks.Tahaks olla veel sinuga koos....aga saatus võttis ta meie hulgast liiga noorelt.Ühe väga - väga hea sõbra...Selleks ongi tulla vaja kokku ja teha ajalugu ,ning viia üks päev sõpradega rõõmsalt järgmisesse päeva,sest ei tea iial,milline on saatus meie suhtes.Ja kui p

19 views
 
Yorumlar

Henüz hiç yorum yapılmamış.
Yorumunu bırak, tartışmaya başla!

Blog
Bloglar 5 dakikada bir güncelleniyor