Vallalise naise 12 tüüpi - milline oled sina? :D:D:D:D:D:D:D
47, Tallinn, Estonya



Hingekaaslase otsija: keegi, kes teeb kõik, et leida see üks ja õige. Sobivaks partneriks peetakse ainult tõelist sugulashinge.

Fööniks: naine, kes elas hiljuti üle valusa lahkumineku ja teeb kõik, et tõusta fööniksi kombel tuhast ning särada kaunimalt kui kunagi varem.

Loomulik: ta eelistab jätta asjad saatuse hooleks ja elada oma elu selle asemel, et metoodiliselt ja kalkuleerivalt mehi jahtida.

Tulevane printsess: ta ootab, et tuleks tema prints valgel hobusel ja päästaks ta elu hädaorust. Kahju, et sellel printsil nii kaua aega läheb.

Hiline õieke: terve tema elu on ooterežiimile pandud. Ta ootab kannatlikult, et tema tulevane abikaasa end ilmutaks.

Vaba hing: ta kardab, et tal on ainult kaks valikut - kas olla iseseisev või suhtes. Ja ta kaldub arvama, et esimene variant on parem.

Pulmaplaneerija: pulmad on ta siiani külmaks jätnud. Nüüd aga on teda tabanud tõeline pulmapalavik. Ta mõtleb ja unistab ainult altari ette sammumisest.

Linna mässaja: kunagi unistas ta nagu kõik teised ideaalsest mehest, lastest ja kodust. Nüüd ei huvita see kõik teda enam põrmugi. Ta tahab massist eristuda ja elada täiel rinnal.

Uute rituaalide leiutaja: ta tahab väga abielluda, kuid traditsiooniline pulm teda ei köida. See naine igatseb korraldada oma pulmapäevaks midagi tavapärasest erilisemat.

Kunagi-emme: ta tahaks kunagi tulevikus lapsi saada, kuid soovib, et ei tunneks nii suurt bioloogilist survet sellega kiirelt algust teha.

Aeglane ja kindel: naine, kes loodab abielluda siis, kui aeg on selleks õige. Vahepeal annab ta endast parima, et mitte vanemate, sõprade ja ühiskonna poolt avaldatava surve all mitte murduda.

Teerajaja: naine, kes teab, et abielu ei ole tema jaoks. Ta üritab leida uutmoodi teed õnneliku eluni.
 

17 views
 
Yorumlar

Henüz hiç yorum yapılmamış.
Yorumunu bırak, tartışmaya başla!

Blog
Bloglar 5 dakikada bir güncelleniyor