"Head mehed", tahate teada, miks teid maha jäetakse?
44, Tallinn, Estonya

...olen tüdinud sellest, et kommentaariumis ja foorumis halavad mehed pidevalt sellest, et olgu nad nii tublid ja usinad kui tahes, jäetakse nad ikka põnevamate ja huvitavamate tõttu maha.Mehed peavad “headeks meesteks” neid, kes lähevad hommikul tööle, tulevad pärast lasteaiast läbi, võtavad lapse ja toovad ta koju. Võib-olla käivad poes ka ära, ostavad paki hakkliha ja liitri piima ning istuvad siis tublisti ja truult õhtu läbi kodus. Peamiselt arvutis või telekat vaadates. Nad võib-olla mängivad oma lapsega, panevad ka mõne riiuli või kapi kokku ja jalutavad koera. See on kõik. Ja pealtnäha ongi kõik väga vahva — mees on kogu aeg olemas, justkui tegeleb perega, mängib lapsega, ei käi väljas joomas või lantimas, ei peta.

Ideaalne!

Ei ole ideaalne, sest ühelegi naisele sellest ei piisa. Teate, need romantilised komöödiad, juveelipoed, lillekullerid ja südamekujulised šokolaadikarbid ei ole päris niisama ka välja mõeldud. Jah, meile, naistele, räägitakse iga päev, et ei tohiks eeskuju võtta romantilistest filmidest ja seebikatest, sest need on ülepingutatud. Me kõik teame seda, et see ei ole päriselu. Ükski tavaline naine ei ootagi igal tööpäeval roosikimpu oma lauale või ülevoolavaid armastusavaldusi viiendal kooseluaastal. Me teame, kuidas elu käib — liblikad lendavad minema ning sellega koos ka 99% romantikast, kui seda üldse on kunagi olnud. Me lepime sellega. Aga seda 1%, mis alles jääb, tahame me näha, tunda ja kogeda!!!

Kahjuks, mehed, peate sellega leppima, et ükski naine ei suuda elada koos mehega ja oma tundeid elus hoida lihtsalt paki piima või vahetatud lambipirni eest. Mehed armastavad teistmoodi kui naised ja me teame seda, aga teie, mehed, võiksite samamoodi aktsepteerida ka seda, et naised armastavad teistmoodi kui mehed. Mehed tahavad mugavat ja rahulikku elu nagu eespool kirjeldatud ja seda naised suuremal osal ajast seda ka võimaldavad. Me loome teile head, soojad ja mugavad kodud, kuhu teil on hea ja mugav pärast tööpäeva tulla. Kuid suhted on alati kahepoolsed ja eeldavad mõlema osapoole pingutust. Ole sa nii truu ja ustav kaaslane kui tahes, aga kui sa oma naisele pole aasta jooksul kordagi komplimenti teinud, teda välja viinud, mantlit selga aidanud, lilli või lemmikšokolaadi toonud, sünnipäeval tantsitanud või kasvõi õhtul diivanil masseerinud, teda kuidagi positiivselt üllatanud, siis tunneb naine end mõttetu ja ebaatraktiivsena. Naine tunneb, et on ainult ema või koduperenaine, aga mitte ilus ja naiselik naine. Ja siis läheb kas meelega või kogemata otsima kedagi, kes ta naiseliku poole jälle välja tooks.

See ei tähenda, et naised ei oskaks hinnata sellist meest, nagu eespool kirjeldatud. Muidugi oskavad. Aga ainult sellest kuumade tunnete üleval hoidmiseks ei piisa, et mees käib õhtul poest läbi ja istub siis tuima näoga arvutis kuni magamaminekuni. Piisab paarist väiksemast tähelepanuavaldusestki oma kõige kallima mehe poolt, et naisel ei tekiks vajadust seda tähelepanu mujalt otsida!

277 views
 
Yorumlar
melxer 08.11.2013

Väga ühe mätta otsast kirjutatud. Täpselt vastupidi võib kehvade naiste kohta öelda. Elu ja suhted on selles suhted sarnased, et nendega toime tulekuks ja hästi minekuks peab kõvasti vaeva nägema. Suhetes siiski ei ole sooliselt vahet, nende keskel olles näeb kumbki osapool alati oma õigust kui ei suudeta probleeme klaarida. Kui üks osapool kodust ära jookseb külapeale oma vajadusi rahuldama, no siin pole vaja rohkem rääkidagi, selge, et üks osapool on juba käega löönud, selline inimene võib vabalt ka iga uue suhte puhul esimeste tagasilöökidega vana harjumuse ohvriks langeda.
Suhted on keerulised ja vajavad alati toimimiseks mõlema osapoole koostööd. Ausus paistab tihti olevat põhjuseks, miks suhted ei toimi. Ausus tähendab ka oma soovide teatamist teisele osapoolele, ükski inimene ei ole mõtetelugeja ja sealt need probleemid ka tihti hakkavad, et ennatlikult oodatakse teise osapoole reaktsiooni oma sisemistele probleemidele milledel lastakse haududa.

thebattle 09.11.2013

Mul on kahju neiu, aga sinu see " jutuke " on haige.

Enamus naistel ei ole enam meie kaasaegses ühiskonnas mingisugust iseloomu. Teadmine, mis teil jalgevahel on ja et te võite saada iga kell isase, teeb teid " SUVALISELT " suhtuvateks armastuse suhtes, suhete suhtes, truu olemise suhtes jne jne jne.

( ma ei üldista kõiki naisi, tean et on erandeid, aga MEHED teage, et suur enamus naisi on nii nagu ma just ütlesin )

Ja sellepärast ei olegi vahet kui hea keegi mees on, sest naine tahab tegelikult erinevate isaste käest saada. Nii lihtne see ongi.

Siin meestele uudis.

UNUSTAGE ÄRA SUHTED JA SEE, ET SA OLED TRUU JA NORMALANE JNE. TEGELIKULT NAISI EI HUVITAGI SEE.

On naisi keda ei huvita see juba teadlikult ja siis on naisi keda ei huvita see alateadlikult.

Te peate teadma ka armastuse kolme faasi:
http://www.bbc.co.uk/science/hottopics/love/

Kui te loete seda, siis teage, et enamus naisi jäävadki sellesse 1 faasi.

LUST ehk siis eesti keeles ISU

Kui kiim ja see kõik möödub, siis naine tahab UUT, midagi UUT mis jälle märjaks ajab jne.

Ei tunta huvi suhte arendamisele, sest enamus naistel ( loomulikult on ka mehi selliseid ), neil puudub see SÜGAVAMALT sidumise soov.

Suur enamus on nagu primitiivsed loomad. Käitutakse ainult selle seksi isu järgi. Vaimseid väärtusi ei omata ja seega ei osata neid ka suhtes väärtustada.

Ma panne siia teadusliku tõestuse.

Evi Teder 08.11.2013

see kõik on väga õige,mis on kirjutatud.Super artikkel

KiizuKurru2005 KiizuKurru2005 08.11.2013

Aga nii ju ongi, midagi valesti pole siin öeldud/ kirjutatud. Vastukaja al´a meestelt on sellise jutu peale, mis te naised kogu aeg virisete ja vingute. Hallooo, me püüame väljendada tundeid ja mõtteid ja see on nende jaoks alati virisemine :D
Ja kui naine lõpuks väsib ja läheb mehe juurest ära, sest sind ei kuulata, siis mees avastab " kuule äkki räägime?!"
Aga siis on juba hilja rääkida :)))

sass44 16.11.2013

*ROSE* õige mees peab olema aktiivne jaoma tundeid näitama.muiduki kui tal neid veel on??? *BYE*

primetz 24.11.2013

Hm. "I wish every day would by Cristmas ..." la'-blä-blä-blä.
Kui midagi soovid, mõtle, kas soovid, et su soov ka täituks.
Jõulud kui argipäev = argipäev kui jõulud ...

Ehk siis - hinnatud on see, mida on vähe. Too kommkarpe igal õhtul. Shampa voodisse ja hommikul kohv ... max 3 kuud on see hinnatud. Aga joo ja laaberda, tee nii, et temakesel pole aega nõudepesemise ja triikimises vahel ringi vaadata ... Koorma ta üle. Ja kui siis korra jaanipäeval kallistad ja jõuludeks ühe piparkoogi tood, on kõik häst.
Siis on elu ilus ja kõik OK.

Põhiline - defitciit on hinnas. Nõudmise pakkumise vahekord, tead. Väärtustab.
Oled aga "perekeskne mees" . öak - => tuhvlialune ... "korvi kada piimapoes" ongi su roll.

Aga ... võid ju ka olla perekeskne mees, lihtsalt ... kui mängu nimi on armastus, siis kaotaja on see, kes rohkem hoolib.

Tunnete näitamisega on aga see. et ... parem näitle, mitte ära näita. Ehtne pole iial seavõrd hinnas, kui võltsing.

thebattle 09.11.2013

The Darwin Debate: Steven Pinker, Jonathan Miller, Steve Jones and Meredith Small - BBC
http://www.youtube.com/watch?v=hjJAwbc5IaE

Pange tähele mida öeldakse 6 minutil kuni 6 min 34 sek.

Tehakse point kuidas tegelikult naised on loodud TAHTMA erinevaid PARTNEREID. Edasi tuleb ka point, et mida NAINE ÜTLEB ja mida NAINE TEEB on kaks erinevat asja.

Mõni võib selle peale öelda, et " seda ma juba teadsin varem jne. " aga ma rõhutan, et miks see on väärtuslik. Asi selles, et see on teaduslik (targate isikute poolt öeldud, kes uurivad neid asju) mitte kellegi suvalise külajoodiku tarkus.

Seega MEHED nagu näiete. MÕTTETU.

Mina näiteks olen loobunud flirtimistest jne.

Ainult mehed kellele ei lähe korda ja kes tahavad ka lihtsalt keppida, neid see tõde ei sega.

Mina, kes ma aga olen suhte inimene jne. Minu jaoks see tõdemus, naiste tegelikust olemusest on õpetanud, et ära raiska aega selle jamaga.

Milleks ma lähen kellegagi kohtama kui see naine on võib-olla eelnevate päevade jooksul, kes teab kui mitme tüübi käest taha saanud?

Miks ma peaks tahtma kedagi suudelda kui, kes teab mitu tüüpi talle oma riista põske on surnud. ÖAK, Ja sellisega pean ma siis suhte looma?

LOL ma pigem elan oma elu. Jääbki aega muude huvitavate asjadega tegelemiseks.


Teile aga tunnen kaasa, kes jahivad neid naisi keda mina näen juba esimesest pilgust (riietus, jutt, välimus), et tegu on mõttetu hooraga.

Moondog 09.11.2013

Mõistan erinevates keskkondades viibivate inimeste arvamuse erinevusi :D Ka seda mis mujal maailmas toimub. Kooselu võib olla piinlikult vastutulelik/ närvesööv ;) Kui võiks olla vabasuhtlus jne. Inimesed on kinnised, sealt tulevad siis need ürgsed vajadused jne.

Eve 08.11.2013

...jah elu on keeruline kunst ja suhtes on ikka kaks poolt:))

Lola 08.11.2013

õige jutt.

Blog
Bloglar 5 dakikada bir güncelleniyor