03.08.2009
3.osa
34, Tallinn, Estonya

Kommige ja hinnage ikka;)


eelmisest osast; Kristi ütles Tomile et mingu too oma Grete juurde ja samal hetkel kui oli seda öelnud ta ka juba kahetses seda ja Tom läks solvunult ära....


Liisi aitas Kristi püsti ja küsis kuidas too end tunned ? ja ma tunnen end hästi vastas Kristi ja na hakkasid kodu poole jalutama mõlemad omades mõttetes ja sis ütlesgi Kristi ok sis praegu vb räägime msnis kui viitsin sisse tulla käin pesus ja magma homme näeb siis;) Ok vastas Liisi ja hakkas ka kodu poole minema.


Kristi oli pesus käind mõtles et hüppaks korra msnist ja netist läbi ja siis magama.Msni pealkirjaks pani ta ;Mull ikka juhtub icc!! Ja läks vaatas mis reidis ka head on tal pold küll Tom sõbralistis aga teadis peast mis ta kasutaja on ja läks vaats ta lehet ja nägi,et Tomil ongi Grete väljavaliti ja ta läks marru ja mõistis et need vanad tunded pole kusagile kadunud mis tal Tomi vastu on. Selle mõtteg läks ta ka magama.


Hommikul ärkates kuulis ta et vanemad on all ja läks ka alla sööma ja mõtles mida täna teha. Kohvi juues kuulis ta et talle oli sõnum tulnud ja läks oma tuppa vaatama kes talle messis.Messijaks oli Liisi kes küsis kas ta on üleval ja mis teeb ja kas Liisi ta juurde võib tulla? Ning ta vastas messile jaatavlt et tulge olen üleval ja ta läks alla tagasi kohvi ja söömist lõpetama ja pesi oam tassi kui uksekell ja palus emal lahti teha ja ema ütles oi tere Liisi tule aga sisse ning Liisi ütles tsau jah kuidas läheb?Hästi vastas Kristi ema mine edasi Liisi on köögis.


Veidi hiljem tuli ema köögi ja ütles et läheb käib isaga vanaema juures ära kas tüdrukud ei taha kaasa tulla? Eii vastasid tüdrukud kooris ja hakkasid naerma.Olgu vaatab me vist jõuame hilja või tuleme homme tagasi olge siis korralikult ja las Liisi jääb meile ööseks kui tahab ex! OK vastas Kristi ning nad läksid ülese tüdruku tuppa mis oli vatega täpselt Tomi toa poole;)

34 views
 
Yorumlar

Henüz hiç yorum yapılmamış.
Yorumunu bırak, tartışmaya başla!

Blog
Bloglar 5 dakikada bir güncelleniyor