18.05.2010
Andrea Elu 13
34, Tallinn, Estonya

Tsau Kallikesed teen siis uue osa juurde;)Head Lugemist,hinnake ja ande komentaar ka:)

Eelmisest osast:Järsku visati aknasse suur kivi,käis klaasi klirin ..

Uus osa;Carlos tõmbas Sessi ka maha pikali ja ise roomas akna alla vaatama kes selle kivi nende aknasse viskas,aga kedagi pold näha siis võttis mees telefoni ja helitas tutavale ja andis juhtnöörid et see ringi liikuks ja äkki näeb kedagi kahtlast liikumas.

Tuppa tuli köögist ruttu Andrea ja ise ehmund olekus ja küsis"Mis juhtus kes seda tegi?"

Carlos "Ma ei tea aga ehk see selgub vasrti ma helistan politseisse".

Maast Tõusis ka püsti Sessi kes oli ka väga hirmunud ja rääkis"Ma arvan et tema lasi seda teha karistuskeks et ta kinni võeti".

Anni"Ei usu ta ei tea kus me elame"

Tuli Carlos ja vastas"Ka mina arvan et tema lasi seda teha Politsei tuleb siit läbi ja hakkab selle tegijat otsima.Varsti tuligi politsei ja vaatas toa üle ning küsiteles Carlost ja Sessit nad rääkisid mida nad sel hetkel tegid ja siis inspektor lahkus.

Naise olid enam vähem rahunenud kui helises mehe telefon ja ta tutav ütles et leidis too kes seda tegi.Carlos vii ta sinna ja ma tulen ise ka kohe sinna järgi ära lase teda minema.

Carlos vabadas ja ütles et peab lahkuma tuleb ruttu tagasi.Ta andis Andreale põsemusi ja lahkus.Naised jäid aint mõtisklema kuhe mees läks.

Carlos sõitis ühe maha jäätud hoone juurde kus teda ta tutav koos selle pätiga ootas.Ta sisenes hoonesse ja hakkas rääkima"Nii,nii seda ma arvasin et tema lasi seda teha,aga enne räägi mulle kõik ära ja siis vaatame mida sinuga peale hakkame.

Toolil istub tüüp hakkas rääkima sest takartis Carlost.Tema kelle nime keegi ei nimetanud saatsis mulle sõna et pean selle korteri akna sisse viskama suure kiviga ja sisi ruttu minema tõmbama.

Carlos aga mida sina selle eest temalt saad,kas sa seda ka tead et ta istub juba ise kinni?

Tüüps"Mida ta tõmbas mind orki ootaku selle eest ta veel maksab"

Carlos"Kui tahad sellest pääseda tee meiega koostööd ja sa pääsed kergelt,mis arvad?"

Tüüp mõtles ja oli siis sellega nõus aga mida ma tegema pean?

Carlos ma tahan teda kus ta teised maffia vennad pesitsevad ja nad toelt tabada ja kinni pista kas saad selle välja uurida?

Tüüp jah ikka saan millal seda teada tahad?

Paar päeva enne kui neil tehinguks läheb.

Tüüp ütles "Selge saab tehtud" Et võin minna?

Carlos "Jah aga arvetsa kui mind tüssad siis sa ei ela enam kui olen su kätte saand".

Tüüp noogutas ja lahkus.Carlos jäi oma tutavaga 2kesi ja nad hakkasid arutama kuidas mafia vennad vahele võtta.

Naised olid kodus ja lobisesid niisama ja rääkisid Anni lapsest ja et võiks minna vaatama juba kusagile titeasju.

Tuppa astus mees ja suudles naist ja suundus sisi dussi alla.Sessi ütles et läheb ka koju ja et sis homme tööl kohtuvad.Anni saatis Sessi ära ja läks magamistuppa ja sel hetle avanes vannitoa uks ja mees tuli sealt välja ümber niuete aint rätik juustest tilkus vett ja naine erutus meest vaatates.

Mees jõudis naiseni ja suudles teda ja rätik kukkus mehe puusatelt alla maha ja naine ohkas.Mees hakkas naist lahti riietama ja nad suundusid voodisse.Pärast armatsemist naine uinus mehe kauisus ja mees niisama nautis naise vaatamist kui ta telefon helises.Ta vaatas kes helistas ja helistajaks oli boss.Mees tõusis voodist ja läks rõdule rääkima et ta naist ei ärataks ja vastas "Ja"

Boss "Sa pead minema salaoperatsioonile "Carlos "Millal?"Boss"Nii pea kui saad"ja kõne lõppes.Mehele ei meedlinud see aga ta pidi minema.Tuppa tagasi minnes oli naine juba ärkvel ja küsis miks selline nägu?

Mees ma pean jälle mõneks ajaks ära minema

Naine aa aga kuhu?

Mees ma veel ei tea isegi mulle alles öeldakse koht...

Edasi saate teada järgmises osas..Päikest:)

14 views
 
Yorumlar

Henüz hiç yorum yapılmamış.
Yorumunu bırak, tartışmaya başla!

Blog
Bloglar 5 dakikada bir güncelleniyor