14.07.2006
Mälestused
36, Turku, Finlandiya

  Kui seda loed,siis su silmad liiguvad just nende sõnad üle, ole hea ja kirjuta kommentaar, milles on mälestusi sinust ja minust. Isegi kui me tihti ei räägi. See võib olla ükskõik mida tahad, head või paha. Kui oled selle teinud, pane see enda päevikusse ja üllatud (ehmud), mida inimesed sinust mäletavad.!  

50 views
 
Yorumlar
keiru- 15.07.2006

mmm, kui ma suurejaanis elasin siis sa olid mu naaber :d, hästi vinge.

sa narrisid mind alati kui ma mai mäleta mis ta nimi oli mingi benjaminiga vms välja läksin :D:D.

ei aga hästi tore naaber olid tegelikult :)

maxxam maxxam 29.07.2006

Sinust paremat naabrit pole mul olnud ja kunagi ei tule ka, Parim naaber, kes olla saab:)

phyton 25.11.2006

Njaa, kui mina hakkaks kõike meie ühiseid mälestusi kirjutama, siis kuluks mu klaviatuur liiga palju ära ;P
Igatahes on üks mu esimesi mälestusi maxist liivakastist, aga kahjuks ei mäleta ma seda piisavalt selgelt, et seda nüüd siin kirjeldama hakata... Siis on mul veel see meeles, et kui mina linnast ära kolisin ja maxi juurde mängima läksin, siis pidin ma iga kord üle välja tänava maxi karjuma, sest ta ei olnud kunagi õigel ajal kodus (krt kes küll nii hilja mobiiltelefoni välja mõtles :S)
Siis on veel üks seik maxi kuuendast sünnipäevast, kus me kogu karjaga staadionile läksime, et seal mängida ning mina seal oma hambad läbi alahuule kukkusin :D:D (tra kui koba ma vahest ikka olen)...
Aa ja see on hea... mina elan nimelt maal ning meil oli kunagi kass, kelle pojad mingi võõras kõuts ära tappis... olime siis maxiga minu juures ja nägime võõrast kassi olles ise kindlad, et too tappiski minu kassi pojad... püha viha täis nagu me olime, hakkasime me seda kassi taga ajama.. see kass kukkus mitu korda vette jne (talv oli) ning ta oli suht sitaks külma saanud... saime siis lõpuks kassi kätte ja vaatasime, et kassil isegi käpad juba verised ja jumala läbimärg ja nii... ja krt siis tuli välja, et see kass oli kurat emane, aga nii targad olime me küll, et juba siis teadsime, et kassipoegi tapavad vaid isased kassid :(... aga see selleks... kassid ei olegi normaalsed loomad (mitte et see seda tegu õigustaks (eksimine on inimlik))
Oh jummel... me igasugu lollusi maxiga teinud... paljud neist isegi väga eluohtlikud...
Aga jah, maxiga me liivakastist peale sõbrad ning ma loodan, et see jätkub nii ka edasi ;)

maxxam maxxam 25.11.2006

Nii oli, nii on ja nii jääb mu vennas:)

Blog
Bloglar 5 dakikada bir güncelleniyor