Tülide horoskoop
50, Lahti, Finlandiya

Aeg- ajalt on suhete klaarimine perekonnas lausa hädavajalik. Kõiketeadjad astroloogid annavad selleks kaasa omad soojad soovitused, et konstruktiivne vestlus ei lõpeks banaalse tüliga.


JÄÄR - nõuad otsekoheseid selgitusi. Ise pead saama ka kõik hinge pealt ära öelda. Oma "auru" lasedki välja agressiivsel kombel, see väljendab siiski vaid su stressi, mitte halba suhtumist või tugevat solvumist.

SÕNN - usud, et kõik loksub ise paika, suuremate selgitusteta. Kui sa aga juba hakkad oma rahuldamatust väljendama, peavad su lähikondlased mõistma, et viimane piisk on karikasse kukkunud! Sinuga tuleb siis õrnalt ja delikaatselt suhelda.

KAKSIKUD - iga väiksemagi ebameeldivuse puhul tekib sul soov ära sõita, peitu pugeda, üldse silmapiirilt kaduda. Tagasi tulles oled probleemi juba unustanud. Sinuga tuleb suhteid klaarida rahulikult ja loogiliselt.

VÄHK - oled suhetes väga emotsionaalne. Sinu kaaslase või pereliikmete teod võivad isegi su tervisele mõjuda. Sinuga tuleb suhteid klaarida õrnalt nagu lapsega. Sa mõistad paremini tunnete ja kehakeelt kui mõistuse ranget loogikat.

LÕVI - solvunult eemaldud uhkelt, ei suuda kergelt andestada. Sinuga peab olema rahulik ja vältima solvanguid.Vastasel juhul sa lihtsalt ei tunnista solvajat enda kõrval ja lepituse saavutamine on väga vaevaline.

NEITSI - kannatad sageli alaväärsuskomplekside all, iga väiksemgi märkus on sulle alandav. Suhteid tuleb sinuga klaarida väga ettevaatlikult, selgitades kõigepealt konflikti põhjuseid.

KAALUD - pärast konflikti tuleb sulle anda kõigepealt võimalus mahajahtumiseks. Sa mõistad suurepäraselt väikseid vihjeid, kuid ei talu otseseid märkusi ja liigsete emotsioonide väljendumist.

SKORPION - sul on kalduvus provotseerida peretülisid, ise seda märkamata. Sa lihtsalt mõnikord kohe januned konfliktide järele, sa tunned end sel ajal mugavalt. Sellepärast polegi kooselu sinuga kerge, suhete klaarimine on aga enamasti lausa asjatu ettevõtmine.

AMBUR - solvunud ambur käitub teravalt, kuid õnneks ei kesta see kaua. Ka ei tasu sulle vanu patte meenutada, sinu jaoks on minevik abstraktne mõiste. Sinuga pole raske koos elada, kui tunda huvi sinu probleemide vastu ja jagada ka enda omi sinuga.

KALJUKITS - sina elad pereprobleeme raskelt üle ja püüad kogu aeg oma mõtetes leida neile rahumeelselt lahendusi. Samal ajal jätad sa endast ükskõikse mulje. Sinuga peab konflikte vahendama õrnalt, mitte otse "peale lennates".

VEEVALAJA - konfliktsituatsioonides oled alati ettearvamatu käitumisega: kas sulgud endasse, nõuad otsekohest selgitust või ironiseerid ka tõelise tragöödia puhul. Sinuga tuleb sel ajal suhelda võimalikult rahulikult, avaldamata muid emotsioone peale sõbralikkuse.

KALAD - kuigi sa oled üldiseltkergelt haavatav ja tundeline tüüp, oskad end olmeprobleemide eest kaitsta oma sisemisse maailma sulgudes. Sind on kerge solvata, kuid ära leppida pole ka raske. Andestad hea sõna ja hella pilgu peale. Üldse oled sa siis rahulik, kui su elukaaslane on oma eluga su kõrval rahul.




SulgeKahjuks võid kasutada need smailid ainult peale Netlog Super! aktiveerimist.

6 views
 
Yorumlar

Henüz hiç yorum yapılmamış.
Yorumunu bırak, tartışmaya başla!

Blog
Bloglar 5 dakikada bir güncelleniyor