Garderoba poznatih za decu Prihvatilišta
45, Beograd, Sırbistan

BAJAGA, TIJANA, JOVANA, DULE I PREDOJEVIĆ


Četvrti krug humanitarne onlajn aukcije Prihvatilišta za decu pod nazivom „Pobedi za decu Prihvatilišta“, u kojoj se putem licitacija prodaju odevni predmeti poznatih ličnosti počinje danas. Ovog puta su akciji priključili Momčilo Bajagić Bajaga, Tijana Dapčević, Dušan Dule Savić, Jovana Janković i Srđan Predojević.


Humanitarna akcija „Pobedi za decu Prihvatilišta“ ima za cilj preseljenje Prihvatilišta u veće prostorije kako bi se obezbedilo dovoljno mesta za svu decu kojoj je potrebna pomoć. Godišnje kroz njega prođe i do 600 dece uzrasta od sedam do 18 godina, a briga o njima traje 24 sata.Ova ustanova pruža smeštaj deci bez roditeljskog staranja, deci i omladini koja su žrtva nasilja, zanemarivanja ili zlostavljanja, žrtvama trafikinga, deci sa problemima u ponašanju ili koja su u sudskom postupku, koja kasnije bivaju trajno zbrinuta.


- Zgradu delimo sa Zavodom za vaspitanje dece i omladine, a nije baš podobno da žrtve nasilja ili zlostavljanja budu u istom dvorištu sa decom kojima je Sud izrekao razne vaspitne mere – mišljenje je stručnog tima.


Onjaln aukcija je postavljena na sajtu Prihvatilišta za decuwww.prihvatiliste.rs, kao i na sajtu aukcijske kuće Limundowww.limundo.com. Početna cena svih stvari je 1.000 dinara i licitiranje će trajati narednih 10 dana. Bajaga je poklonio majicu sa koncerta u Sava Centru, Dule Savić potpisan dres, Tijana i Jovana haljine, dok je Srđan darovao odelo koje je nosio u jednoj od svojih emisija. Do sad su svoje odevne predmete donirale brojne estradne zvezde, pisci kao i sportski klubovi. Akcija će se nastaviti sve dok se ne skupe novčana sredstva koja će omogućiti bolji život mališanima.

Izvor:


95 views
 
Yorumlar
IIPANTERII 31.08.2010

hm,mogao bih organizovati besplatne casove za decu domova u pancevu ako bi neko bio zainteresovan za to.
mada znajuci opstinu i ljude na vlasti deca su im na zadnjem mestu,tako da,to je neka realnost.

limundokupindo 01.09.2010

Hvala svima podršci. Mnogo znači pre svega deci. Pogledajte sajt Prihvatilišta www.prihvatilište.rs

limundokupindo 01.09.2010

Već 45 ponuda za Bajaginu majicu. Hvala vam :-)

Community manager 31.08.2010

Sve pohvale za akciju i dobro je da su poznate ličnosti uključene jer je opšte poznato da oni mogu dosta da podstaknu svoje fanove da se uključe u neku akciju, pogotovo ako je ona humanitarnog karaktera kao što je vaša.

Blog
Bloglar 5 dakikada bir güncelleniyor