produžetak života
48, Belgrade, Sırbistan

                                                   

Istraživanje koje su nemački naučnici provodili poslednjih pet godina pokazalo je da deset minuta gledanja u ženske grudi izaziva potpuno iste reakcije na tielu pripadnika jačeg pola kao pola sata provedenih u teretani.


Naime, "buljenje" u ženske grudi, pokazali su rezultati, dobro je za srce i krvni pritisak, a smanjuje i stres.
Osim toga, pripadnici jačeg pola koji nisu mogli skinuti pogled s ženskog poprsja izgubili su istu količinu kalorija kao oni koji su se pola sata znojili u fitness centrima.

Voditeljka istraživačkog tima Dr. Karen Weatherby izmerila je da samo deset minuta gledanja u grudi kod muškaraca izaziva brži rad srca, a usled toga se pojačava cirkulacija što je zdravo za krvni pritisak i eventualne srčane probleme.

"Nema sumnje da je za muškarce zdravo gledanje u ženske grudi. Naše istraživanje upućuje da takva dnevna aktivnost od nekoliko minuta čak upola smanjuje rizik od infarkta i moždanog udara. Uvereni smo da ako muškarci to nastave raditi konstantno, mogu produžiti svoj život od četiri do pet godina", kazala je Weatherby.

Doduše, Weatherby nije navela koliko grudi moraju biti velike {bolje veće,4+ ;) }te kakve su bile reakcije žena kada su muškarci tijekom istraživanja pokušali dotaknuti njihove grudi, a sigurni smo da je bilo onih koji nisu mogli odoleti.

Tako da drage pripadnice lepšeg pola,slobodno se učlanite u moj klub "prirodne" i dozvolite da produžim život sebi i ostalim normalnim muškarcima koji ne bačave nepristojno u vaše grudi.

 

67 views
 
Yorumlar
analitticar 26.08.2010

treba mi neka gos[odja ili gospodjica .....iz zdravstvenih razloga

P>S> U prilogu blog

Душан Мартић Душан Мартић 26.08.2010

е видиш?може и тако ;-)

Saša 20.11.2010

I meni je potrebno da izgubim kalorije,pa devojke javite se...

Blog
Bloglar 5 dakikada bir güncelleniyor