NAUCIMO SVOJU DECU STA SU PRAVE VREDNOSTI .........
50, Vlasotince, Sırbistan

POZZZ SVIMA ......... JA NE NAPADAM NIKOG NITI GA BRANIM ALI NEZELIM DA NEKO KAZE MOM DETETU DA JE TO STO ON RADI NORMALNO JER NIJE NORMALNO.........
U JEDNOM BLOGU KOJI SAM MALOCAS POSETIO PISE ..... CITIRACU!!!

Ewo primera EU-gej parada u Nemackoj je odrzana..setali su cak i goli po ulicama i niko nije imao nista protw njih..

PA SAD I JA TREBA DA MISLIM DA JE NORMALNO DA LJUDI SETAJU GOLI ULICOM. ILI MOZDA DA STANEM ISPRED VAŠIH VRATA GO I KAD MI OTVORITE ONDA MI KAZITE DA JE TO NORMALNO!!!
TO STO JE NEKO RUSIO GRAD JE POLICIJA TU PA I SUD JER ZATO POSTOJI ZAKON I TO SE KAZNJAVA A OVE STO IH STITI DANAS POLICIJA STA SA NJIMA???
NA KRAJU EVO JEDAN KLIP KOJI JE NEKOM MOZDA NENORMALAN I NIJE EVROPSKI I NIJE GEY ALI JEBIGA ZAO MI JE NEMOGU SVI BITI NORMALNI I ZDRAVI IMA I NAS BOLESNIH KOJI NISMO GEJ!!!

MOZDA VAM MOJE MOSLJENJE NE ODGOVARA? MOZDA SAM JA BOLESTAN? ALI JEDNO ZNAM AKO NEKO ZDRAV IMA PRAVO DA SETA ULICOM GO KAO U NEMACKOJ I JA BOLESTAM BAR IMAM PRAVO NA MISLJENJE!!!


40 views
 
Yorumlar
anadora 10.10.2010

Drugar! Daleko od domovine, veceras sam na vijestima cula da je bila parada ponosa u Beogradu i da je povrijedjeno oko 100 policajaca.
Prije vise od mjesec dana i jedan clan sa "karike" je napisao za sebe da je homo***ualac i on je ponosan na to.
Iskreno iz duse sam mu napisala "da se priroda poigrala sa njim", ali
Nije sramota biti bolestan, ali se ponositi time..........joj ........strasno!

cvrcakasiljas 11.10.2010

jos nesto - alllek -
imas ljude koji su skloni tome da idu goli pred sopstvenom decom pred drugim ljudima pa zato na moru ima postoje i nudisticke plaze gde to mogu da rade a ne na obicnim plazama jer je to tu zabranjeno i sad ce neko od njih da se seti i kaze da su im ugrozena neka preva i moje ce dete htelo ne htele morati da ih gleda na moru!!! jer to ta zapadna civilizacija da ja treba da se skidam go pred svojom cerkom ili bilo cijom koja ima 5-6 godina!!! nemogu da verujem sta je sve normalno ili nazovi normalno danas!!! i oni imaju svoje klibove kao i ovi nudisticke plaze pa ko voli nek izvoli a nasred ulici promovisati nesto takvo nije pre svega uredu zbog dece a nije ni normalno toliko o tome i idem da spavam!!!

cvrcakasiljas 11.10.2010

ok je (dezalj) nije problem to sto si mi dao minus ocekivao sam ih vise jer znam da ovde ima mnogo pedera ali bar kazi javno sta mislis nemoj da se ovde krijes a ovamo trazis da setate ulicama goli i da tvrdite da je to normalno

Blog
Bloglar 5 dakikada bir güncelleniyor