Zensko misljenje je nevazno
46, Beograd, Sırbistan

Znaju li zene da prepoznaju ljubav? Znaju li da prepoznaju zenomrsca?
Znaju li da prepoznaju sta je vodjenje ljubavi?
Ili zude upravo za suprotnim, mesajuci to sa vodjenjem ljubavi?

Da budu savladane u seksu, da muskarac potera sve vetrove strasti sto zaludni pirkaju sa razlicitih erogenih zona zene i skupi ih u orkan, da ih razori, rasturi, da ne mogu da se saberu satima posle toga. Da ih rastavi na kockice, na atome, da ih pretvori u sustu energiju, u svetlost.
Da im svo znanje i taktike i zelje pretvori u jedno Ohhh.




Kad o jednoj, tako vaznoj za njih stvari, njihovo misljenje totalno zastranjuje i pretvara suprotnost u pozeljno, zenomrsca u ljubavnika, strast i slabost u ljubav, kada traze muskarce da ih koriste i muce, da im nude agresiju u seksu i van njega, da bi tako upotpunile svoje uvrnute patoloske fantazije, zelje i stvorene oblike zadovoljavanja, kako uzimati njihovo misljenje ozbiljno i imalo vredno?

Bez obzira da li tako dobijaju na svojoj agresivnosti, samosazaljenju, osvetoljubivosti ili u sledecoj generaciji same kreiraju svoje sinove da budu zenomrsci, da imaju neresene emotivne konflikte prema zenama.

Ali ovo nije blog o tome.

Posle godina i godina pogresnog ponasanja prema zenama i uvazavanja njihovih uvrnutih (jedno izgleda jednima, a drugo drugima, zamaskiranih, potisnutih u podsvest i nesvest) stavova (jer su u osnovi emocije, a ne razmisljanja, tako da otpada pojam misljenje) STIGLA je osveta zivota.

Posle toliko godina selekcije bas onakvih muskaraca koji zadovoljavaju razna zenska misljenja o seksu kao primarno vaznoj stvari, a to dalje samo preslikano umnozeno i ka drugim vrednosnim stavovima (ljubav, intelekt, posao, pouzdanost, dobrota, postenje) stvorene su novije vrste muskaraca.

I tema je upravo o tome.
Tema je o pobuni Kragujevackih djaka zbog uvodjenja Turskog u skole kao fakultativnog predmeta.
Ta pobuna se prosirila kao pozar, potpaljena raznim izjavama pobunjenika, od imitacije ustanka kao u doba Turske okupacije Srbije, pa do tumacenja da zene non stop gledaju dlakave Turke pa su pozelele da nauce Turski jezik, koji podsvesno vec dosta znaju...

Upravo ti , izabrani muskarci , koji su zadovoljavali desetinama godina zenske zahteve i misljenja, sad imaju misljenje da je zensko misljenje nevazno, proizvoljno , manipulativno, sebicno i usko, neupotrebljivo cak ni za skup od 2 jedinke, a kamoli za drustvo i drzavu.

Tema je o tome sto se sklapaju kockice zrtvovanog razuma radi zenskih uragana u strasti i petoparackim sugestijama sta je to ljubav. A to sklopljeno , ne zbog Turskog jezika, pocinje da smeta meni i ostalima koji smatraju da je misljenje bitnije od stava, realnost bitnija od stvarnosti i sustina bitnija od forme, kad vec dodje do stani pani izmedju ta dva.

Posle Turskog , doci ce Nemacki, mozda Ruski, a zatim ko zna sta...
Mozda matematika, mozda filozofija,logika?
Sta ce dobrom uragan majstoru u seksu filozofija?
Sta ce muskarcu logika, kad sve sto treba da zna i da misli , reci ce mu njegova odabranica , Zemlja OZ , razrusene kockice u seksu...?

Bez obzira na naslov.....

....Sta vi mislite o stavu Kragujevackih djaka?




45 views
 
Yorumlar
Evroskeptik 23.01.2015

Жене променилe мушкарцима генецки код.

Piraterija Piraterija 23.01.2015

Selekcija i mucenje....sad i mi znamo da lazemo kao one...dobro ne bas kao one, ali za prelaznu ocenu....

bane56 23.01.2015

Nije satima-nego danima i nije oohhh-nego oohh Boze!

lanselot 24.01.2015

Pirate ako se ti i serndipiti na kraju ne smuvate nista niste uradili;-)
Msm ko se bije...;-)..jel tako?

Piraterija Piraterija 24.01.2015

Mislis po teoriji frustracionih bica? Tu je verovatno problem sa moje strane, ja u realu sto sretnem sretnem, ali me ne privlace frustracioni modeli ponasanja, a mnogo su cesti.

lanselot 24.01.2015

Sta zna dete sta je 100 kila stavi na rame pa nosi.Tako i djaci oko Turskog jezika;-))))
Licno bih zaista voleo da vidim ko je to smislio tako mudru ideju i da ga onako seljacki pripitam:Je li debilu a za koji ce nam qrac Turski jezik?Pritom nemam nista protiv Turaka i njihovog jezika.
Da je kineski nekako bih razumeo jer ko sto rece presjednik zuti ce ljudi piti vodicu sa Morave;-)))))))

lanselot 25.01.2015

Uh sto volim da pratim fina verbalna M/Z nadgornjavanja:-)!
Dobri ste oboje.
Skoro savrsen virtualno verbalni par.
(E sto volim net provodadzisanje ko neka baba sam:-)..)

Ace Grizli 03.05.2015

*HI* *THUMBS UP* *YES* *OK*

Blog
Bloglar 5 dakikada bir güncelleniyor