Da li mislite da su nam deca i mladje generacije vise razmazene od trenutka kada su zene pocele da grade svoje karijere
37, Valjevo, Sırbistan

Da li mislite da su nam deca i mladje generacije vise razmazene od trenutka kada su zene pocele da grade svoje karijere i od kada po svaku cenu zele da budu "ravnopravne" sa muskarcima? naravno ne zelim da budem muski sovinista niti slicno samo me zanima da li vi tu vidite nekakvu paralelu! Ja mislim da od kada zene nisu kuci uz decu vec grade "velike" karije, da upravo od tada krece i raspad nase porodice kao pojma a i padanje svesti dece i omladine, nazalost znam da je to sve prouzrokovano ovom trenutnom situacijom u draszvi koja traje vec trenutnih 20 god, ali da li je zaista raskolasniji zivot bitniji od mentalnog zdravlja sopstvene dece i uopste porodice!!

Nadam se da cemo malo prodiskutovati o ovoj temi i ne samo to vec da cu cuti i neko pamettno misljenje o trenutnoj situaciji medju nasom omladinom i mozda i jos neki zanimljiv razlog zasto nam je trenutno ovako kako jeste!!

7 views
 
Yorumlar
ana2610 23.12.2009

Ne mislim da je to uzrok.Razmazena djeca su ne sposobna djeca.Zadatak roditelja je da osposobe dijete za samostalan zivot,a ne da budu razmazeni razvlaci koji nikome ne trebaju.Ja ih ne bih zvala razmazena nego debili.S obzirom da imam dosta godina iskustvo me uci da djeca uglavnom ispastaju greske roditelja.Za mene bi bila sramota sa dvadeset godina i vise da kazem da sam razmazena.Mislim da mladi danas tim izrazom tepaju sebi za ne sposobnost vodjenja samostalnog zivota.Ovim stavom ne iskljucujem da se prema djeci pokaze mnogo ljubavi,cak i kada su odrasli ljudi.

Blog
Bloglar 5 dakikada bir güncelleniyor