karmen grozič's blog

karmen grozič
51, Koper, Slovenya

23.05.2023

Jer tu na stranici su osobe koje su iz Estonije,Grčke,Ili druge zemlje Eu koje ne poznam jezik nikad becu biti prijteljica sa njima ,neznam kako jedni si predstavljaju to.Isto je na fb kad mi pošilja zahtjev američki vojnik....Daleko od toga za mene su svi jednaki iz koje zemlje bio...ali sam uporna..i akoo čovjek me ne interesira me ne..Ja znam kome da se mogu priblizit bez ikakvih problema...to mi daje snagu....hvala lijepa..


23.05.2023

Eto za manje od mijesec dana  još 29 dana , mi je 51  rodjendan, u  ovoj godine bili je i dobre i loše vijesti .Dobra je bila kad sam imala svoj 5o rođendan sam pravila zabavu na poslu za naprijed i nazad. Loša je bila sječnja ove godine da program se zatvorio zbog likvidnosti .Nisam mjenjala noč za dan, i sam sve polako razumijela ,da nikad više nečemo bit skupa... bilo je 11 godina i plača , i smijeha , društva ali sad i kuči je dobro ,imam svoj bioritam, više odspavam , i osječam se kao nova. Svaki dan ujutro  idem na kavu, popodne sam doma ,odmaram dva puta tijedno idem u shopping kupit ono što nisam u toku sednice, i malo po stanu pravim red. Lijepe dane vam želim i puno sunčanih pozdrava iz Kopra. 


23.05.2023

Lijepe riječi na netu su mi dobrodošle, i jako drage, ne volim ako mi netko reće vi. Prvo nisam oženjena,  kao drugo  sam sama ,zato ne volim i u ostalom ni roditeljima ,i   na poslu gdje sam bila svi uključujuči mentore smo bili na ti, ja sam njima iz uljudnosti vi ali njje vrijdilo , bi mi rekli ti... 


Hvala i ljep dan. 


Blog
Bloglar 5 dakikada bir güncelleniyor