odgovori's blog

odgovori
47, Podgorica, Karadağ

> DVA PUTUJUCA ANDJELA SU SE ZAUSTAVILA KOD BOGATE PORODICE, DA
prenoce.
> Porodica je bila bezobrazna i nije udovoljila njihovoj zelji, da
> prespavaju u sobi za goste. Umesto u sobu za goste su ih smestili u
>
> MALU SOBU U HLADNOM PODRUMU.KADA SU RASPREMILI KREVETE,
>
> stariji andjeo je video rupu u zidu i popravio je.
> Tada ga je mladi andjeo pitao, zasto je popravio rupu.
> Stariji andjeo je odgovorio: Stvari nisu uvek takve kakvim se cine.
>
> Sledece noci su andjeli dosli u vrlo siromasnu kucu.
> Ljubazan domacin i njegova zena su sa njima podelili svoju veceru
> i dozvolili…


12.05.2014

Никада немој да будеш срећан и вредан мрав


Једном не тако давно, живео је срећан и вредан Мрав, који је сваког дана долазио први на посао. Био је вредан. Весео. Једном речју, био је срећан док је радио.

Певушио је веселе песмице, а резултати његовог рада су били одлични. Слушајући песму Мрава, господин Стршљен, директор фирме, закључио да се мрав превише забавља, а премало ради, јер нема право усмерење и шефа који би га контролисао.Vredan-kao-mrav-color
Зато је запослио Бубамару која је имала велико искуство са управљањем. Прва брига Бубамаре била је да организује евиденцију долазака и одлазака мрава на посао (односно са посла).

У…


Jedan poznati govornik je počeo svoj seminar tako što je podigao novčanicu od 50 eura u vis. U prostoriji je bilo ukupno 200 ljudi. Pitao je: "Tko želi ovu novčanicu?" Sve ruke su se podigle. Nastavio je: "Ovih 50 eura dat ću nekome od vas, ali najprije ću još nešto napraviti." Zgužvao je novčanicu. Potom je upitao: "Da li je još uvijek želite?" Sve ruke su bile i dalje u zr...aku. Zatim je nastavio:..................... "A kad ovo napravim?" Bacio je novčanicu na pod i cipelama je utrljao u prljavi pod. Podigao je novčanicu, bila je zgužvana i skroz prljava. "Dobro,…


Igre velikih brojeva

U legendama koje pominu kako je nastao šah, kaže se da se neki od maharadža želeći da nagradi izumitelja ponudio ovome da bira nagradu. I on je uzeo nagradu, tako što je tražio da mu se na prvo polje stavi 1 zrno, a na svako sledeće polje dva puta više. Srećan beše maharadža, ali...avaj.
1 polje 1
2 polje 2
3 polje 4 (2 na kvadrat)
4 polje 8 (2 na 3)
5 polje 16 (2 na 4)..
64 polje ...(2 na 63)...9223372036854775808 zrna ili približno 590295810358 tona.
Tako je maharadža odustao od nagrađivanja. A to je samo 2 na 63.


Smao pmaetni ljdui mgou čtitai ovo.
Moežte li vejoratvi da ja svtanro mgou rzmijautei što sam npaiasla.
Femnoleanla slia ljoduksg mzoga, pemra itsžrainjvau na Cmabrigde Uinervtisjyu, njie btino po kjoem rdeu su sovla solžnea, vžano je smao da su pvro i poljsdenje sovlo na pavrom meijtsu.
Osatatk mžoe btii u ptpouonm nredu a vi još uvijek mžetoe čtitai bez porbemla.
Ovo je ztao što ljoduksi mzoak ne čtia skvao sovlo pobesno, ngeo rjieč kao cijelu. Zidvljaućuje zar ne? A ja sam ueijvk msilla kkao je tčonsot psianja vžana!
Ako ste ovo pčrotaili pašoiljte dljae!


Jedan decko od 16 godina otisao je u inostranstvo ,kad se vratio, cekala je njegova majka sa suzama od radosti na aerodromu. Ona ga toliko jako zagrlila koliko je mogla jer ga je puno pozelila. U tome joj rece sin : Majka ja znam, da me puno volis, ali ti mene osramotis kad me tako pred svima grlis kao da sam jos malo djete!" To je majku puno uvrjedilo, jer je mislila da se njen sin ne raduje da je vidi.6 godina kasnije opet ide sin u inostranstvo, sad ima 21 godinu, ali majka ga ipak posla na aerodromu da…


08.02.2012

Karikasi


malo relaxacije..ako imate vremena pogledajte....


http://www.facebook.com/l.php?u=http%3A%2F%2Fwww.susya.ru%2Fflash%2Ffvp.swf&h=fAQEWx8pG



Za neke osobe raskid može da izazove razarajuće posledice, a to se posebno odnosi na muškarce koji više pate zbog ljubavnih jada nego žene.

Nedavno istraživanje, čiji su rezultati objavljeni na britanskom sajtu Singles Elite, pokazalo je da je jači pol osetljiviji kada su u pitanju osećanja.

Gotovo svi ispitanici su priznali da su u jednom trenutku svog života patili zbog ljubavi, ali je među onima koji su raskid doživeli veoma bolno bilo 25 odsto više muškaraca nego žena.

Na pitanje kako objasniti veću patnju kod jačeg pola, psiholog Vibke Neberič odgovara da bi razlog mogao biti to "što najčešće…


Ulazi covjek u kafanu u Niksic,sjeda za sto i narucuje kafu i kiselu.Konobar,a i ostala ekipa sa sanka ga pogleduju,nepoznat im.Donese mu konobar pice,opet ga diskretno zagledajuci.Popio pice,platio i ode uz znatizeljne poglede prisutnih.Sledece jutro,scena se ponavlja,on ponovo u istu kafanu,isti konobar,ista ekipa,zagledanje,saputanje ekipe izmedju sebe,covjek popi kavu,plati i ode.Trece jutro,evo ga opet,narucuje kafu,opet ga svi pogleduju,konobar mu spusti kafu na sto,pa rece:"Zbori ko si,izludjesmo!" by Cetinjski humor


← önceki 1 2 sonraki
Blog
Bloglar 5 dakikada bir güncelleniyor