Dixon's blog

Dixon
37, Beograd, Sırbistan

Ne verujem vise svakome... zivot me ja tako naucio... previse sam se razocarala u mnoge osobe....da bi dobio moje poverenje moras prvo da ga zasluzis... iskrenoscu i postenjem pre svega... Ne,nisam ni posebna.ni prestroga, samo sam realna... jos uvek zivim stvarnom svetu... stojim cvrsto na zemlji... i ne dam da me slome lazni ljudi..


Najnoviji trend iz sveta astro-terapije je astro šminkanje. Planete sada vladaju paletom boja, a stručnjaci tvrde da horoskop može da učini dame lepšim ako odaberu prave boje. Naime, principi horoskopa poslužili su da se pronađu boje i izgled koji najviše odgovara ličnosti svakog znaka Zodijaka.



OVAN 21. 3 – 20. 4.
Boje: Tamno crvena, zlatna, bela, ćilibar, crna, smeđa i narandžasta.
Rumenilo: Crvenkasto-bronzano sa zlatnim pigmentima.
Senka: Blistava bela boja slonove kosti.
Karmin: Bordo ruž stimuliše vaš oštar um.
Kreon: Crni eyeliner.
Boje koje treba izbegavati: Svetlo roze.

BIK 21. 4 – 21. 5.
Boje: Ljubičasta, crna, plava, smeđa, zelena i žuta.
Rumenilo: Rumenilo sa sjajem.
Senka: Boja šampanjca,…



Pronađena skulptura boginje Dijane u lovu


Na carskoj palati Feliks Romulijana kod Zaječara nemački stručnjaci sa Arheološkog instituta u Frankfurtu su, zajedno sa kolegama iz Arheološkog instituta u Beogradu, otkrili senzacionalnu skulpturu, jedinstvenu na ovim prostorima Balkana. Ova mermerna skulptura iz polovine trećeg veka otkrivena je na prostoru severno od carske palate, u naselju koje je prethodilo izgradnji Romulijane.



 Uciteljica pita Trpu: Kazi na engleskom"Macka pala u vodu i udavila se". Trpa odgovara: "Mjau bum in the water glugluglu no more mjau mjau". :D





Danas se rađaju deca sa fakultetom,tako mali a već znaju da izraze svoje mišljenje,šta je to ljubav...zar nisu slatki i pametni
? :)








Ovde je pet izjava s kojima se možete, ali i ne morate složiti. Izjave možete oceniti brojevima od 1 do 7. Saberite ocene i izračunajte koliko ste srećni i zadovoljni svojim životom...

IZJAVE

– Na mnogo načina moj život se približio slici idealnog života.
– Sve u mom životu je odlično.
– Zadovoljna sam svojim životom.
– Do sada sam postigla sve važne stvari u životu.
– Kada bih imala priliku da vratim vreme unazad, ne bih menjala gotovo ništa u životu.

OCENE

7 – potpuno se slažem
6 – slažem se
5 – donekle se slažem
4 – niti se slažem,…


Autor ovog horoskopa nisam ja.Ovoje preuzeto sa jednog sajta.Saznajte koji od horoskopskih znakova će ove godine poželeti da svoje seksualne fantazije ostvari na nekom neobičnom mestu, a ko će doći u iskušenje da prevari partnera i prespusti se divljoj strasti sa neznancem ili s kolegom s posla.

OVAN
Vašim znakom vlada Mars, mitološki bog rata i strasti. Za vas je ritam svakodnevnog života veoma spor, pa neprestano žudite za avanturama. U seksu ste neumereni, ponekad suviše agresivni, ali u njemu uživate više nego bilo koji drugi zodijački znak. Vama je seks nasušna potreba. Naročito su vam zabavne erotske…



Volela bi da mi kažete vaše mišljenje o pesmi i o tome šta je za vas ljubav i šta bi ste sve učinili za ljubav....




Po ključu se dolazi na razne funkcije,dobijaju uloge,vrši izbor lepotice.Treba uvek imati pravi ključ,onaj što otvara sva vrata.Postoji ključ za ulazak na mala ili za ulazak na velika vrata.

Najprecizniji ključ je potreban za otvaranje vrata srca.U nedostatku pravih ključeva koriste se kalauzi.Kada neko razdragan širom otvori vrata srca,a kasnije shvati da je to bio samo privid i vešti kalauz,težeće otvoriti ista vrata i kad je u pitanju pravi ključ,iz straha da se greška ne ponovi.Taj postupak otključavanja može da traje čitavu večnost.Zato uvek proverite da li imate pravi ključ za vrata koja želite otključati.


← önceki 1 2 3 sonraki
Blog
Bloglar 5 dakikada bir güncelleniyor