Slimnīcas iedzīvojumi!
31, Riga, Letonya

Tātad esmu slima, tik slima , ka tiku slimnīcā!Liekas , ka baigi traki, bet man te ir tīri interesanti un jautri!Pirmā diena, bija smieklīga atbraucu šeit , ārsts mani ieraudzīja un brīnījās , ka tik tālu tiku!Bet es smaidīga skatijos un teicu , ka nekas īpaš nav:D Tātad man ielika palātā..privātajā...tas nozīmē ka vesela istabiņa tikai man .Tātad istaba ir nav tik traģiska kā varētu likties..griesti nekrīt viršu un nav viss sterili balts..gultiņa tāda samērā kruta ,nav nekāda dzels drāts , kas skan katru reizi ka pakusties un blakus esošiem cilvēkiem sāk prātā nākt divdomīgas domas:P Ir logs kas ir tads ierastais logs un palodze uz kura stāvs naktspodiņš kurā iekšā ir puķapods..saucās brālēns uzdarbojās istabas dekorācijā;) ir takā nakts galdinš un ir skapis un vēl , kas mani pārsteidz slēdzene un podziņa ja kautko vajag.. un dušā!
Takā man ir super cilvēki pāris man atveda portatīvo un man ir izklaide,grāmatas,manu sedziņu, puķītes un visādas mīļlietas.Prieks pa to!Tātad man ir māsiņa Inta kura ir kopija doktoram haujam..kapēc vnk ir.. jūs pat nevarat iedomāties, kā viņa mani smīdina..tirīga vecenīte apmēram uz 50 gadiem.Vēl te ir velviena masiņa nu , kas mani te uzmana , bet es pat viņas vārdu neceros..pelēkā pele ritīgi.Un takā esmu viena ir vēlviens cilvēks , kas ir tik pat duls kā es un tas ir Dairis..no blakus istabas jeb palātes viņam ir 20 un ritīgs zābaks visu dienu var piedurties, bet takā man ļoti ātri nāk nogurums.. ilgi nesanāk parunāt!
Kāpēc es te esmu? Jo saucās domāju , ka tikšu ar visu galā , bet nekā.. takā man ir grūti rakstīt es nelabošu šī ieraksta kļūdas..piedodiet! Man tiešām ir slinkums un žēl ritīgi tupēt mājās...ilgojos pēc darba ļoti , jeb no visiem kolēģīšiem..pat šobrīd ir Mazā darba krekls, kas man ir trīs reizes pa lielu... un tā..!Lielais vēlējums no manis un ieteikums..!Neslimojiet:)

15 views
 
Yorumlar

Henüz hiç yorum yapılmamış.
Yorumunu bırak, tartışmaya başla!

Blog
Bloglar 5 dakikada bir güncelleniyor