...Ne pitaj me noćas nista, pusti me da šutim...ja noćas trebam mir....
34, Banja Luka, Bosna Hersek

Mrzim kad ne znam razlog svom neraspoloženju:( A to je tako često kod mene...Jedno vrijeme nabacim kez od uha do uha, a onda odjednom, bez nekog povoda, promijenim raspoloženje.

Večeras imam taj problem. Bezrazložno neraspoloženje...Tačnije, ovo me drži već par dana, al' večeras je dostiglo kulminaciju. Večeras, kad bi trebalo da bude baš suprotno. Proveo sam prelijep dan s prijateljima i umjesto da se sad veselim i uživam, jer imam takve ljude oko sebe, kod mene je baš suprotno. Prva stvar koju sam uradio kad sam ušao u kuću, otvorio sam play-listu ''my music“ i nisam prestao da slušam evo do sad, odgovaraju mi :/

Neki događaji i ljudi su me tako promijenili u posljednje vrijeme. Bojim se, jer ovo nisam ja...Onaj kojem je osmijeh bio lajt-motiv, kojem je sve bilo ravno do mora i koji je volio i znao da to pokaže, volio je cijeli svijet :) Najviše od svega mrzim to što sam se zatvorio u sebe....Više nikom ne govorim kako se osjećam, a toliko toga imam da kažem. Nije da nemam kome, baš suprotno, ali strah me da me niko neće razumiti, da cu im biti smiješan. Hoću da eksplodiram! Vrištao bih ako će mi biti lakše, ako će se javiti neko rješenje. Ja ga ne vidim...problemi sami od sebe neće nestati, a ja nikome ne mogu da pričam...Samo upijam i skupljam, dok jednom ne pukne!
U društvu se još uvijek dobro držim. Trudim se da niko ne primjeti šta se sve u meni događa, ovu masu i meni samom nerazumljivih emocija i zbunjujućih misli, što me izluđuje :S

Ne, ja nisam nesretna osoba. I neću da drugi trčkaraju oko mene, neću takvu pažnju! I mrzim kad ''hoće da mi pomognu'', kad pitaju ''šta mi je?''. Ne kažem da sam najbolji, hvala svima što se brinu, ali nema razloga da se pravite prijatelji u takvim situacijama! Meni je izgleda najbolje kad sam sam sa sobom. A sutra, kad izadjem vani, nabacit' cu osmijeh i biti onaj stari JA (:
Volim ja svoje prijatelje, da ne ostavim pogrešan dojam...al' nekad poželim da se odmorim od svega! Najzadovoljniji bih bio da mjesec dana ne cujem i ne vidim nikoga, osim svoj najdraži MP4 player. On me barem nije nikada iznevjerio :)

4 views
 
Yorumlar

Henüz hiç yorum yapılmamış.
Yorumunu bırak, tartışmaya başla!

Blog
Bloglar 5 dakikada bir güncelleniyor