U MOJIM SNOVIMA SI SAVRŠENA
34, Banja Luka, Bosna Hersek

Često mi se tvoj lik pojavljuje u snu...To anđeosko lice koje ne mogu nikako izbrisati iz glave, iz srca-u kojem si ostala urezana zauvijek. Osjećam te pod kožom, kao da mi umjesto tople krvi, ti tečeš kroz vene, kao da nikad nećeš nestati.

Uvijek se iznova pojavljuješ u mom snu na trenutke koji traju poput vječnosti, jer u snovima si tako savršena, naša ljubav je savršena...i želio bih da to tako traje zauvijek.
Nekoliko trenutaka me preplavljuje osjećaj da sam i ja tako zaštićen, voljen. Međutim, ubrzo shvatim da sam u stvarnosti jedan naivan dječko, kojeg si lagala.

Pitam se: “Kako neko može povrijediti osobu za koju je uvijek imao samo riječi hvale"...uživala si u zajedničkim razgovorima, u zezanju. Vjerovao sam u sve tvoje priče, a bile su samo riječi koje ti nisu i neće značiti baš ništa. Vjerovao sam ti, jer sam zaljubljen, a ljubav je uvijek slijepa!!!

Ti si to vješto iskoristila...I sada se plašim pomisli da me je izdala osoba koju sam volio više od svega, kojoj sam se divio...a tako si me razočarala. U tvoj život je ušao neko ko ti možda znači sve, al to nije važno. Za tebe sam bio samo broj...jedan dječko koji te iskreno i ludo volio. Al tako je to uvijek bilo u životu. Zaljubljeni su uvijek patili, bili ostavljeni, prevareni!

Zašto te ne mogu jednostavno zaboraviti??? Ne znam, ne mogu se boriti protiv sebe, svog srca...jer sam previše slab, kad si ti u pitanju, naravno! Znam da ovu prazninu koju osjećam, koja me svaki put skrši, polomi sve u meni...možeš samo ti ukloniti! Proganja me misao da si sa drugim...i ta misao mi neda mira!!!

Ali, iako si me izdala, razočarala, uvrijedila, nanijela patnje kao niko do sada...ZAUVIJEK ĆU TE PAMTITI KAO SAVRŠENU OSOBU, JER SI TAKVA U MOJIM SNOVIMA, ANĐELE!!!

11 views
 
Yorumlar

Henüz hiç yorum yapılmamış.
Yorumunu bırak, tartışmaya başla!

Blog
Bloglar 5 dakikada bir güncelleniyor